Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co myslicie o takiej pamiatce na chrzest
http://wytwornia-mamuty.blogspot.com/2010/03/album-z-okazji-chrztu-sw.htmlPaula55 lubi tę wiadomość
-
Jej cos pieknego ta pamiatka. Ja uwielbiam te rzeczy hand made!!! Sa delikatne, ale zarazem mega eleganckie cudoo!!!
A ja juz zrobilam golabki (juz sa w piecu), zupke i posprzatalam. Moze dzis kolezanka ktora tez jest w ciazy wpadnie bo sie zapowiadala wreszcie do kogos buzie otworze
Teraz sie ogarnac i bedzie ok
Slonca sie nabylo oczywiscie juz znowu pada
Za to mis jak przyjdzie z pracy to sie ucieszy bo nowy tv dzis przywiezli
-
Rudasku, a jakie miałaś wyniki tej tarczycy? Niedoczynność?
Ja dziś się spełniam, kupiłam młodemu wanienkę anatomiczną, prześcieradła do łóżeczka i trochę pieluszek tetrowych i flanelowych, to się zawsze przyda.
Uwielbiam te zakupy dla dziecka!
Miłego dnia!Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie stwierdzilam ze kupie takie cos dodatkowo a kasirke mu dam w kopercie bo siostra otworzyla mu konto oszczednosciowe wie c to co dostanie to mu wplaci
-
No i super pomysl Aniu
Santoocha czesc ojjj tak. Zakupy to chyba jedna z przyjemniejszych czesci oczekiwania na maluszka mi jutro mama wysyla pierwsza paczke i juz sie nie moge doczekac az przyjdzie. Bede ukladac i przekladac wszystko non stop gdybym miala miejsce to wozek tez juz bym sobie wyslala haha,
Mam nadzieje ze do pt paka bedziesantoocha lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Rudasku, a jakie miałaś wyniki tej tarczycy? Niedoczynność?
Ja dziś się spełniam, kupiłam młodemu wanienkę anatomiczną, prześcieradła do łóżeczka i trochę pieluszek tetrowych i flanelowych, to się zawsze przyda.
Uwielbiam te zakupy dla dziecka!
Miłego dnia!
tak Kochana...tsh miałam idealne 1,2 ale aTPO straszbie duze, 288
Dziś czuje krzyże, wiec pewnie @ nadciąga...tylko cykl sie zmienił po tabsach, tak coś czuje ze to nic innego nie bedzie niestety. No nic, zobaczymy
-
macica mnie boli juz od tygodnia, nawet nie boli tylko mam dziwne skurcze, kilka razy na dobe...ale dzis niestety bolą mnie krzyze, wiec mysle ze tabsy po prostu wydłuzyly cykl
obiecałam mojemu R ze razem sikamy, wiec jak bedzie chciał dzis to zrobimy a jak nie to jutro rano chyba ze w miedzyczasie @ przyjdzie... -
Eweloka84 wrote:Ja wczoraj kupilam rozek,śpiworek,posciel,kolderke i ochraniacz do lozeczka na poprawe humoru
I sie nie chwalilas???? Poka poka!!!
I przy tak wysokim anty TPO nie stwierdzili wam hashimoto? Nie kazali zrobic szczegolowych badan???
Mi przy samym wysokom tsh prEbadali na prawo i lewo...
-
Kochana mi powiedziala ze jest to zapalenie, a nie hash...dała mi metypred na zapalenia i letrox50
na początku lipca, po skonczonych tabsach mam zrobić ponownie tsh, aTPO i aTG, zobaczymy co dalej, czy cos spadło czy nie! -
poważnie.......??
a sprawedziłas przy kurierze ?
nie wiem jakie maja tam zasady ale wiesz jak to jest, Oni daja kurierowi towar, on podpisuje papierek i bierze odpowiedzialnosc za towar i masz obowiazek sprawdzic przy nim czy wszystko gra!
inaczej ciezko o zwrot!!
Mam nadzieje, ze Wam sie udaaaaaaaa !!!!!
pisz co i jak?