Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:-)
ja juz na nogach, wstawiam pranie, i jedziemy wyrejestrowac auto bo w piatek udalo nam sie sprzedac..
Nie chcielismy kupowac nowego teraz pochopnie i na szybko bo jutro juz wyjezdzamy do niemiec,ale z racji ze sprzedalismy to jedziemy autobusem..ehh no ale przezyjemy wazne ze razem
Co u was ?
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Stokrotko w takim razie szczesliwej podrozy jak bedziesz mogla to daj nam tu znac ze dojechaliscie calo i zdrowo
malenq niech bedzie juz w skali do 10 1Malenq lubi tę wiadomość
-
cześć Dziewczęta...
co u Was?
widze ze tu jakieś dyskusje o domkach i mieszkaniach itd!
No domu i działu za ponad 31 tys to zazdroszcze! u nas nie ma szans kupić za taką cene, nawet działkii
u mnie bez zmian...coś mnie brzuch w nocy pobolewał ale tak poza tym to bez zmian, ale czuje ze @ sie zbliza tylko spóźniona...hmmmm no nic, dzis tak czy siak kupie test i jak to jutra nie przyjdzie to zrobie rano choć wątpie zeby tam coś wyszło -
Ojj ja tez zazdroszcze domkow ale masz racje Rudasku... Za taka cene to chyba nigdzie sie nawet porzadnej dzialki pod budowe ńie kupi
Ojj kochsna cos cie ta @ w konia robi albo tam juz fasolka sie kluje hehe. Ciekawa jestem. Test zrobic nie zaszkodzi... A mozna sie milo zaskoczyc tak jak ja np
Wiec trzymam kciuki
-
Hej kochane co u Was?
Rudasku to trzymam kciuki daj od razu znac
Paula jak twoje zdrowko?
Nie nadrabialam bo na tel jestem
U mnie jak zykle pod gorke plamienia ciagle sa, mój lekarz kazal mi przyjsc wiec ide w srode a tak po za tym goraco bleewioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nie narzekaj bo dostaniesz po dupce.....jest lato i ma byc cieplo!!!
no bedzie tescior rano lub dzis wieczór, musze czekać na R bo tak mu obiecałąm
a jak wszystko poszło dobrze to koło walnetynek bedziemy rodzic hahahahEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Ewelus. Ojjj bidulko... Ty to sie wydenerwujesz ale napewno wszystko jest ok
Rudasek to trzymam kciuki oby byly te II
A u mnie dzis dobrze czujemy sie juz dobrze ale w nocy musialam wziac pol paracetamolu bo leb mi pekal
A teraz ide robic golabki bede pozniej troszke
-
Hej dziewczyny
Rudasku trzymam również kciuki :*
Paula jak? Lepiej ?
Ja na 14 do pracy. Na razie na szkolenie. Nie chcę mi się za 4,50 pracować !!!
A ja ciągle nie mam @ (Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 11:50
Czekamy na Ciebie :***
-
Trzymajcie DZiewczęta trzymajcie :
oby sie udało
jeśli sie uda to znacze ze tarczyca nieleczona wszystko zepsuła :
a jak sie uda tzn ze po 14 dniach brania tabsów udało sie
ale o tym sie przelonamy jutro
od kawy mnie jeszcze nie odrzuca..własnie pijeeeeeeEweloka84 lubi tę wiadomość