Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
cześc DZiewczęta....nie podczytałam WAs bo nie mam czasa lece do kościoła
napisze tylko ze @ nadal nie ma....skurcze brzucha są a @ jak nie bylo tak nie ma
nie wiem o co kaman..może to przez te leki na tarczyce,,,hmmmm
no nic..moze jutro testa wykonam
buzki....bede pożniej
odpoczywajcie Babeczki :*:*:*:*Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hej..
Paula bolą jeszcze nerki? Może to przejściowe...
Domek zadziwiająco ładny. Super. Można się opalać Są winogrona. Za domkiem grzybki w lesie rosną :d
Nie zniszczony. Tylko pomalować i na upartego można by mieszkać. Tylko trzeba zrobić łazienkę
Później jedziemy dać zaliczkę i trzeba sprawdzić księgę wieczystą i inne. Utargowaliśmy na 31 tysAnia_84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Paula cholercie mam nadziejeze to jednak nie nerki ;/
Wiola o super za taka cene extra
Rudasku trzymam kciukiwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Zdrzemnelam sie troszke i chwile nie bolalo... Ale wstalam teraz przygotowac obiad i znow boli
Chyba czeka mnie dzien w lozku masakra boli tylko prawa strona...
Wiola super ciesze sie ze jednak ok ten domek a jak masz daleko do przystanku to dobra morywacja zeby prawko zrobic
-
moj maz chyba by byl dobryn instruktorem skoro zachowal zimna krew jak mu jego byla laska rozwalila samochod jak ja uczycl jezzdzci i nawet na nia nie zawrzeszaczal to chyba nie jest zle..a dwa to j czesciej za kierwonica puszczam wiazanki
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Aneczko tu lekarze nie przyjmuja w weekendy. Ew do szpitala na ip tak jak z Tomciem bylam. Narazie mniej boli. Zobaczymy..
Wyczytalam ze maly moze uciskac i ze w ciazy kielichy nerkowe sie powiekszaja i to czasem boli. Najczesciej prawa str czyli tak jak mnie boli. Poki co jest do zńiesienia.
Dobrze że mnie instruktorzy uczyli haha choc kilka razy moj byly dal mi swoje auto ale chyba bylo ok
Za to T uwaza ze bardzo dobrze prowadze w Pl podobno lepiej niz on
-
moj sie smieje ze ja to sie urodzilam z kierownica w reku o ale w koncu tatus mnie uczyl jesczez w podstawowc pierwszych jazd ucyl jak odpalic malucha bez kluczykow
no to dobrz z e juz nie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 13:49
-
Haha kiedys to byla technika wczoraj w top gear ogladalismy jak odpala sie wlasnie taki stary samochod za pomoca przelozenia do gory nogami przycisku od awaryjnych jaja jak berery
Wogole znow mi net sie wylaczyl!!! Ojj sie zezloscilam nie wiem co to. Ju drugi raz
Ale w miedzy czasie miska obcielam