Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula różnie to bywa. Jak coś si wydarzy (tfu tfu) to mamy się czym podzielić he he.. Nawet nie chcę o tym myśleć
Ruda taki nowy to lepiej. My takie szroty kupowaliśmy.. eh mój tata się śmiał że on nie miał tyle samochodów w całym swoim życiu jak mój maż.
Tata miał 3
malucha potem trabanta i teraz znowu maluch, bardzo zadbanego 23 lata bez rdzy, jeden mały widać, ale był robiony dla jakiegoś z partii To wiecie miał być na cacy. Do 100 dojeżdża
Mój w delegację jeździ ale co piątek zjeżdża to tak nie jest źle.
Zobaczymy jak ten domek wygląda w środku. Oby nie było jakieś próchnoRuda27 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Jak mojemu pokazalam to mu sie zaswicily oczy tzn ze chcilby mnie w niej zobaczyc
wioleta4444, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Aniu to kupuj na lato super
Ja za swoja dalam £5 czyli 25 zl haha
Poza tym ńie moge sie doczekac az bedzie cieplo i tez sie w sukienke wbije...
KUpilabym ale jest rozm nie ten ;/ -
Kurde siostra mojej mamy jaka okazje trafila... Jakies 10 lat tamu kupili dom. Dali za dom i dzialke ok 120 tys. Ale dom boski.
Parter duuzy salon, kuchnia, lazieneczka, spizarnia. Potem 5 schodkow i sypialnia i dwa pokoje dla dzieci. Potem 5 schodkow i poddasże ogromne do przysposobienia.
Dzialka duuza z garazem i budynkiem gospodarczym, w centrum ale na uboczu przy samym lesie,,,,
Wszyscy im zazdroscili tej okazjiAnia_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Pa wiola
Kurde to lipa ale moze na innej aukcji sie znajdzie a znalazlas zielona???
tyle ze ta w sklepie co ja widziaalm kosztowala 155 zl ;/ -
tamta mi sie podobala bo miala bym sliczna na chrzciny siostrzenca a pozniejmoglbaym ja zalozyc na wesele
-
Paula55 wrote:A kiedy macie wesele???
oki kochane ide sie polozyc bo niestety szkola dala mi popalic
buziaki -
wioleta4444 wrote:Między Radomiem a Kozienicami jest domek
Domek nie duży, ale później się coś więcej postawi
4 km do przystanku No cóż trudno, muszę nauczyć się jeździć samochodem
No to pozdrowienia z Kozienic:-) My za jakieś 2 miesiące rozpoczynamy budowę - a z tą działką to naprawdę jakaś extra okazja bo u nas ceny tak jak wszędzie - sama działka ok. 70-...tys.wioleta4444 lubi tę wiadomość