Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mam ochote na loda ale nie wszystko naraz haha. Teraz pije bezalkoholowe piwko
Ojj truskawy tez przedemna stoja i czeresnie. Zebym tylko sraczki nie dostala z tego wszystkiego haha
Jej wioleta to co to za dom za 35 tys?? I to z dzialka??? <szok>!!!Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Nie kochana nie jest nowka, ale maly przebieg i rocznik tez ok wiec jestesmy zadowoleni
Ale fajnie z tym domkiem kurde swietnie tak miec maky domek i to za taka cene!!
Ania i jak te truskawki? Pewnie pycha co
Dam znac po badaniach napewno mysle ze Natus juz ma ok 2100
Dam rade, maz bedzie przyjezdzal to szybko zleci pozniej z synkiem to juz w ogole
Daria zaloze sie ze w Pl ani sie obejrzysz a juz bedziesz rodzic!!! Nawet nie zdazysz zateskńic za mezem hehe
A ktory rocznik jak moge zapytac???wioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
dobre tylko jeszcze nie do konc dojrzale
Wiola to jaki ten domek za 35 tys u nas same dzialki to za tyl kupic to jest sukcecswioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Ruda a mąż ile będzie pracował? Do piątku i weekend przyjeżdża czy jakoś inacej ?
Mieliśmy kupić wcześniej domek, ale się nie trafiało nic, teraz coś jest fajnego. Zobaczymy jak będzie wyglądał wewnątrz
Koniecznie daj znać jak wyniki
Ja teraz sobie jem truskawkiAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
No padlam... U nas same dzialki po ok 100 tys chodza i to wcale ńie duze...
Nam gdyby dziadkowie nie zapisywali dzialki to chyba bysmy sie nie zdecydowali budowac....
Za 35 tys to i dla samej dzialki bym wziela
Aniu a co za sukienki ogladasz???wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Mężuś się uparł by kupić koniecznie w tym roku domek.
Mamy już kawalerkę w Radomiu i jeszcze chcę się pakować w domek...
Ale ok dobrze mówi. Będzie dziecko miało kiedyś. Jak nie będzie chciał mieszkać na wsi to do miasta się go puści..
Tylko jak zajdę w ciążę to nie chcę tam mieszkać... sama Do teściów się przeniosęCzekamy na Ciebie :***
-
ta co ostatnio przymierzałam o cos takiego tylko zielony soczysty i suwak a na calej dlugosci i jest gladka tylko w talii mapas podkreslajacy talie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 21:29
Paula55 lubi tę wiadomość
-
To mieliscie farta ciekawe jak ten domek ale nawet jak by zburzyc i stawiac od nowa to sie oplaca
Co ty... Ja mieszkalam 40 km od Krakowa...
A teraz Szkocja.. Tu to dopiero sa drogie dzialki... Tu jak chcesz kupic maly domek taki wolnostojacy (ńie w szeregu) to tak od 180-200£ trzeba zaczac liczyc to jest dopiero cena
-
nie nie bede szyla tylko upatruje sobe modele pozniej przymierzam w sklapach podobne i kupuje sobie wtedy na allegro
wioleta4444, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Aniu bardzo ladna sukienka. lubie takie proste eleganckie sukieneczki
Juz bym cie w niej widziala...
Wioleta moi rodzice zrobili lata temu to samo. Majac dom na wsi kupili mieszkanie w miescie z mysla ze bedzie dla jednego z nas.(mam brata). Po prawie 25 latach malzenstwa (rozprawa byla kilka dni przed roczńica) rozwiedli sie i w mieszkanku mieszka tata
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula koniec 2009 chcielismy ok 2011 ale ten super maly przebieg, serwisowany itd drozej niz zzakladalismy ale
Mysle ze posluzy na lata
Pewnie macie racje szybko zleci ani sie obejrze
Wiola moj bedzie przyjezdzal moze co 3 tyg na weekend tylko.. Po porodzie zostanie na ok 2 tygodnie
Aniu ladna sukienka szary ladny kolor
A domek super okazja to jest jak za darmo! Ja nyslalam ze to taki dzialkowy ala altanka ale jak mieszkalny to szok normalniePaula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
wioleta4444 wrote:Cholerka Paula ale drogo !
Domek taki jeszcze zdrowy widać tylko ocieplić go.
Ania fajna sukieneczka. Tylko na mnie sukienki nie ładnie wyglądają. Musze schudnąć. Jak na razie pół kilo w tydzień
Dlatego my tu szukamy domku w szeregu ale zeby byl pierwszy z brzegu te maja zawsze najwieksze i najladniejsze ogrodki
Ania to nasza spryciula jest przedsiebiorcza babeczkaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
chce kupic jakas elegancka bo wszytskie eleganckie na mnei wisza ;/
a taka zielen soczysta mm:D kocham zielony
a taka bym sobe przymierzyla
http://i208.photobucket.com/albums/bb145/behemot_co_ltd/ds-%20dress/3301-3400/ds-3337.jpgwioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Paula koniec 2009 chcielismy ok 2011 ale ten super maly przebieg, serwisowany itd drozej niz zzakladalismy ale
Mysle ze posluzy na lata
Pewnie macie racje szybko zleci ani sie obejrze
Wiola moj bedzie przyjezdzal moze co 3 tyg na weekend tylko.. Po porodzie zostanie na ok 2 tygodnie
Aniu ladna sukienka szary ladny kolor
A domek super okazja to jest jak za darmo! Ja nyslalam ze to taki dzialkowy ala altanka ale jak mieszkalny to szok normalnie
To super. 2009 to dobry roczńik tez a czasem nowsze sa w gorszym stanie wiec jak maly przebieg i w dobrym stanie to super ze sie udalo
No ja tez myslalam ze wioleta mowi o domku letniskowym
Moja babcia ze 4 lata temu kupowala dzialke 6 arow w Roznowie nad dunajcem, przy samej rzece... To za ten kawaleczek ziemi i domek holenderski (gdzie trzeba bylo sporo zrobic jeszcze) dala ok 20 tyswioleta4444, Ruda27 lubią tę wiadomość