Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super to kupuj sprzet i dziergaj
Ja kiiedys wyszywalam na kanwie... Wtedy na hafty krzyzykowe byly bardzo modne
Kurde... Gdzies nawet mialam kubisia puchatka... Musze mamie powiedziec zeby poszukala... Oprawie i bedzie dla malego
Siostra T w zakonie sie nauczyla na szydelu robic. Takie piekne serwety tesciowej porobila ze dwa lata temu na swieta.... Teraz nie ma czasuAnia_84 lubi tę wiadomość
-
My stwierdziismy ze przerobimy kuchnie i szafki na nowo okleimy okleina mebla tylko inny kolor
http://allegro.pl/folia-samoprzylepna-oracal-okleina-meblowa-szer100-i4282077939.html
boki beda: Orzechowy braz ;
U góry fronty : zólto zielony kolor
A dolne fronty : Kremowy
podobno zielony kolor w kuch zmniejsza łaknienie a czerwony zwieksza wiec wybralismy takie mneij wiecej kolory -
My stwierdziismy ze przerobimy kuchnie i szafki na nowo okleimy okleina mebla tylko inny kolor
http://allegro.pl/folia-samoprzylepna-oracal-okleina-meblowa-szer100-i4282077939.html
boki beda: Orzechowy braz ;
U góry fronty : zólto zielony kolor
A dolne fronty : Kremowy
podobno zielony kolor w kuch zmniejsza łaknienie a czerwony zwieksza wiec wybralismy takie mneij wiecej kolory -
O kurcze. Widze ze zmany pelna para fajnie. Kurde podobaja mi sie takie odwazne kuchnie. Sama kiedys chcialam czarno czerwona albo bialo fioletowa ale jak by przyszlo co do czego to nie wiem czy bym sie zdecydowala
Alez jestem ciekawa jak u was to wyjdzie
Tez mnie korcilo żeby tu w mieszkaniu sypialnie przemalowac bo mamy wszystkie sciany w kolorze sliwka wegierka i czarne meble... Jest za ciemno a sypialnia mala. Slonce jest tam dopiero po poludniu. Ale teraz dupa bo czekamy na decyzje o kredyt i nie chcemy nic inwestowac juz a po tej wymianie instalacj przydalo by sie kilka poprawek ale juz nie tu mam nadziejeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz my mamy taka PRLowska kuchie wiec moze byc tylko ładniej
a mnei takie kolry kreca moj chce bardzej gore pomarancowa ale przemawiam mu do rozsadku heheh
Daria penwie nadrabia z rodzinka
A dziewzyny pewnie korzystaja z pieknej pogody -
Kurde ciezko mi sobie to poki co wyobrazic :p
Ale pokazesz fotki pozniej i napewno bedzie fajńie
Kurde to wszyscy macie pewnie ladna pogode tylko u nas taka dupa :p
Ojj nast razem jak tylko bedzie ladnie w weekend to biore mojego i jedziemy nad morzeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane :*
Przepraszam ze dopiero teraz pisze.. Wczoraj jechalismy bardzo dlugo, upal okropny byl my w korkach.. Masakra wrocilismy tacy padnieci, troche z moja mama posiedzilismy i dzisiaj od rana zas na nogach. Rano badania a pozniej poszukiwanie autka.. I kupilismy jupi teraz jestesmy u mojej sis jutro zas troche w ruchu ale juz spokojniej
Przepraszam ze was nie nadrobie.. Od wtorku bede miala wiecej czasu na forum
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze! Sciskam was mocnowioleta4444, Paula55, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Oo ja!!! Daria jakie jakie??? Insignie?
Super ze juz jestes z rodzinka. Tak ci zazdroszcze ze az mi sie beczec chce ale ciesz sie kochana!!!
My ci nigdzie nie uciekamy i czekamy na ciebie
Teraz odpoczywaj i kozystaj buziamy :*
O prosze. To widze ze dzis dzien kupna samochodow haha a wy co zakupiliscie wioleta?
Moj byl dzis na przegladzie i jest £200 do wyrzygania a bylo tak piekńie.... Na liscie nast rzeczy tez juz zaczyna przybywac... W przyszlym roku na wiosne trzeba szukac autka... Choc na ten nie narzekam. Ale lepiej za wczasu sprzedac niz jak by mial sie sypacRuda27 lubi tę wiadomość
-
My starą Skodę Felicję.. Ładnie się zbiera. Po naszym byłym Suzuki Wagonie to jest super. Suzuki się tak szybko nie zbierało. Gorzej dla mnie, bo chłop mi szaleje !
A jutro może kupimy mały domek na wsi. Wreszcie...Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualnyWiola wyniki mam w poniedzialek i wtedy tez wizyte u gina doczekac sie nie moge
Wiola to gratuluje kupna autka
Paula kochana tak insignia biala kombi w poniedzialek odbieramy mam nadzieje ze w najblizszym czasie nie bedziemy musieli ladowac w nia kasy
Paula dziekuje kochana :* ciesze sie ze tu jestem, ciekawe jak bedzie przez najblizszy czas, troche przykro jak maz bedzie daleko ale damy rade.. Jesscze troche wytrzymamy.. Wy tez kochana, w koncu cos za cos.. Za to bedzie piekny domekPaula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś jest. Za 35 tys. ładnie, lasek obok, rzeczka nie daleko. Działka nie za duża ale da się coś zrobić. Jakieś kurki ogródek. Dostawić jakieś pomieszczenie.
Ruda wy nówkę z salonu kupiliście ?Paula55, Ruda27 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Mmm ale macie bryke!!! W kombi to miejsca a miejsca super!!!
My tez ciekawe co tam u Nataniela slychac i jaki duzy juz jest.
Hmm no ciezka pewnie bedzie rozlaka z mezem ale masz przy sobie cala rodzinke wiec ta tesknota moze nie bedzie ci az tak doskwierac masz racje cos za cos....
Kurde mogli by te decyzje szybko podejmowac to juz szukali bysmy domku...
Wioletka a dom do zamiszkania czy taki rekreacyjy,??Ruda27 lubi tę wiadomość
-
łojj musialam zjesc lody
ja zrobilm kolacje mz przynisl deser lody i slomke ptysiowa.. jej polaczenie bskie
A dzis probowalismy pierwszyh truskawek z naszego ogrodka
ale jeszcze za wczesnie je zerwlsmy bo nie byly bardzo slodnie i twarde
Daria no to teraz bedziecie miec super wozik czekmy na info z badnelwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie kochana nie jest nowka, ale maly przebieg i rocznik tez ok wiec jestesmy zadowoleni
Ale fajnie z tym domkiem kurde swietnie tak miec maky domek i to za taka cene!!
Ania i jak te truskawki? Pewnie pycha co
Dam znac po badaniach napewno mysle ze Natus juz ma ok 2100
Dam rade, maz bedzie przyjezdzal to szybko zleci pozniej z synkiem to juz w ogole
Ania_84, Paula55 lubią tę wiadomość