Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane ja nestety przez najblizesz dni bede nie za czesto was odwiedzala a raczej sie udziela a.. awal pracy ;/
dzis od 9-17 w szkole uzupelnialismy dziennki , arkusze, przygotowania do egzaminow itp itd .. jestem padnieta .. jutro musze nadrobic moja robote. czwartek, sobota szkola dodatwkowo, poniedzialek egzamin od 13-18 minimum.. pozniej znowu szkola sroda p pietek sobotta i niedziela.. a 23, 24 egzmainy od 7-20 i musze na nich siedziec bo mnie wwalli naprzedowniczaego ;/
wiec dup urodzin nie robimy bo ja bede w rpacy od 9-17 ..moz sami z mezem cos sobie zorbimy ale nie bedzie mi sie chcialo nic organizowac pozniej sprzatac.. trudno nadrobimy najwyzej na imieninach hehe -
gadalam..no ale dokladnej info nie uzyskalam bo ona mowi ze ona przekazuje aprezes robi sobie co chce.ale o tyle dobrze ze za jeden dzien egzaminu bede miala 400 zl a za po 200 wie za same egz 1000 zl mi wpadnie.. a to juz cos .. i t pieniadz ebedza wyplacone w ciagu 30 dni
wiesz owszem nadrobi sie ale to taki okragle urodzinki i chcialam je jakos uccic..a tu dupa -
A z drugiej str ciesze sie ze mam taki nawal - b nie bede myslec akurat do 24 mam zarabane a 27 wyniki
-
Oo no to same plusy nie dosc ze kasa wpadnie to jeszcze czas zajmiesz
Ojj rozumiem ze chcieliscie ooswietowac...normalna sprawa!
A ja sie tak wkurzylam... Mielismy jechac jutro na te zakupy wyprzedazowe dzieciece ... I dobrze ze to spr.. Moj caly czas mowil ze to teraz w niedz jest a okazalo sie ze za mies.... Kurwa!!! A tak sie juz cieszylam. Dobrze ze spr bo bysmy na darmo pojechaliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
plusy sa bo te 1000 zl odlozymy na biopsje wiec dolozymy pozniej tylko 200 zl
Paula dobrze ze teraz sie skapneliscie bo pojechalibyscie na darmo ;/ -
ja po porstu zakochalam sie w tych pracach
a jak zobaczylam jakie piekne pudelka z butow zrobili nasi terapeuci .. i jakie piekne ramki z jakis drewienek.. jak bede w nastepnym tyg to porobie wam zdj to zobazycie jakie cacka porobili