Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wioleta4444 wrote:Melduje się, po nauce
Bardzo miła Pani
A tu co za drzewka ? Jakaś organizacja wnętrz ?
tak...szukam inspiracji do sypialni strone wczesniej masz info na ten temat
-
szczerze mowiac nie wiem..kiedys wiem ze sie nei lubily
ale podobno radom chce sie odlaczyc od wawy ?? -
nick nieaktualny
-
Podpobno chodzi o kase ze za malo dostaja bo wszytsko idzie na wawe jako miasto wojewodzkie i ze chca albo do łódzkiego albo spowrtoem do swietokrzyskiego
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
to juz o tym byla mowa w tamtym roku .. i teraz znowu zaczeli tak gadac dlatego ie zapytalam
oki kochane lece meczyc uczniowwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle se podwieczorek wymyśliłam miały być placki z jabłkami ale że nie miałam nic na czym mogłabym je usmazyć, to zrobiłam jabłka zapiekane w cieście a'la naleśnikowym z kakao siedzą w piekarniku i się pieką, zobaczmy co z tego wyjdzie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wzięłam oc mialam i tak se wykombinowałam dodalam jeszcze zapach waniliowy sama masa pyyyyszna, mam nadzieję ze to się jakoś zapiecze, tylko nie wiem ile to piec
coś musiało mi się wylać z foremki przy ostatnich wypiekach bo mam z piekarnika dymu na całą chałupę jutro mężaowi zlecę czyszczenie piekarnika odkładne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewczynki się czujecie?? te ciazowe i nieciazowe??
Ania ostatnio ogladałam Twoje zdjecia na fb z chrztu. Masz tak mily pogodny przyjazny wyraz twarzy, usmiech. Az sie cieplo robi na sercu jak sie na Ciebie patrzy:)
byli byscie cudownymi rodzicami i bedziecie tego Wam zycze:)
ja dzis sobie wzielam wolne z pracy bo mialam umowiona wizyte na nfz u ginekologa.
Ide na rejstracja a tam babka mi mowi ze owszem mam wizyte ale w poniedzialek a nie dzis...
normalnie prawdziwa blondynka ze mnie. no nic wizyta przepadnie ale i tak we wtorek ide do specjalisty leczenia nieplodnosci.
w tym miesiacu odpoczynek od staran. W srode owulacja a maz wyjezdza w poniedzialek i wraca w sobote:(
no nic pierwszy raz od dawna nie bede miala ciazy urojonej i nie bede wkrecala sobie objawów. Moze to i lepiej...
milego wieczoru i duzo zdrowka:* -
Cześć Wam!
Ja siedzę w pracy. Mam od poniedziałku stażystkę, póki co mało ogarnięta, a mam max 5 miesięcy aby ją nauczyć zawodu i zostawić pod jej opieką mój życiowy biznes
Od poniedziałku koniec okresu ochronnego i biorę się ostro za uczenie jej wszystkiego.
Przedwczoraj Szymuś po raz pierwszy kopnął mnie tak, że go poczułam Pisałam już o tym, czy nie?
Dziś w nocy budziłam się co chwilę, kładłam rękę na brzuchu i czekałam na jego ruchy, a tu nic
Teściowa śmieje się ze mnie, że Mały jeszcze da mi popalić, więc żebym korzystała póki nie napiernicza mnie po żebrach, a ja tak bym chciała już czuć go codziennie
Olga, jak Ci wyszedł deserek?
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość