Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mozna
tylko gorzej bo mam 2 dc i ja sie tu nakrece ;P
no chyba ze mezowi rzyjemnsc sprawie hehehewioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywioleta4444 wrote:Mam nadzieję. Temperatura na to wskazuje. Pewnie jutro się ruszy..
Jak robisz kotlety? Jak ci się chcę, możesz paprykę pokroić i żółty ser, rzodkiewkę.
Mniam Mamusia tak robiła
Ojjjj nie chce mi sie jestem wykonczona plecy mnie bola za duzo stania, smazenia i pakowania od wczoraj..
Mielone robie nazwyklejsze ale dodaje koperek i ciut czosnkuAnia_84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny....zmieniam temat na mało ciążowy choć w sumie może troche tak....
pomocy!!!
Mamy sypialnie, wymalowaną na piaskowy jest tam półka z ksiazkami ( tez piaskowa), szafa biała i łożko duzeeeee....i oczywiscie piaskowe zasłony plus napis na scianie
pomóżcie..co zrobić zeby było bardziej romantycznie a po drugie jak ją ożywić, co dodać, co zmienić, w jakim kolorze zasłony kupić zeby było bardziej "zywo" i romantycznie :D:D
czekam na propozycje -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a ja kiedys wyczytalam ze abwienie sie meskimi "sutkami" wiadomo nie maja takich jak my.. pobudza facetow
no i kieys probowalam i faktycznie jak troche go tak pomyziam po obwolutce to zaraz mu sie zachciewa
mój nie lubi i wręcz działa to na niego w drugą strone :]Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu chyba CIe poniosło
nie moge zmienić scian i wiekszych zmian bo nie jest moje mieszkanie wiec głownie mi chodzi o dodatki itd
powyżej aktualna " romantyczna " sypialnia :d buahahhahahha -
Jejuuu w koncu wracam do swiata!!!
Czicie ze mi neta od rana wylaczyli????!!!! Skurwisyny jedne
Na kompie dalej nie idzie wiec dobrze ze choc tu mam z wami lacznosc
Daria spokojnej i udanej podrozy do Pl! Odezwij sie jak dojedziesz. Ciesz sie na maxa tym czasem
Ania a pewnie ze sie z pizda wykluc. Za nic ci tej kasy nie daje! Ciezko na ńia pracowalas do cholerki!!!
Wioleta powodzenia z doprowadzaniem cyklu do normy obys w koncu trafila na kogos kompetentnego
A ja od 7 rano robie ciacho biszkopt piekny wyszedl. Ale krem robilam z glowy i na oko chyba troche rzadki...
Nie mam auta wiec do polskiego sklepu ńie mialam jak jechac no a tu kolo mnie ńie ma polskiej, ńormalnej smiet 36% do ubijania... Kupilam krem frache i mascarpone i zobaczymy co z tego wyjdzie... Galaretki polskiej tez nie mam ale modle sie zeby ta ktora kuoilam sie zciela zobaczymy. Jak wyjdzie to sie pochwale
Cżekam teraz na Miska zeby gonwysciskac i wycalowac
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Zamiast koca kup ladna narzute na sciany dalabym cos co ozywia.. np jakies pasy tapety moze wasze zdjecie jakies na duzym formacie albo takie lacone z widokiem jakims
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Dziewczyny....zmieniam temat na mało ciążowy choć w sumie może troche tak....
pomocy!!!
Mamy sypialnie, wymalowaną na piaskowy jest tam półka z ksiazkami ( tez piaskowa), szafa biała i łożko duzeeeee....i oczywiscie piaskowe zasłony plus napis na scianie
pomóżcie..co zrobić zeby było bardziej romantycznie a po drugie jak ją ożywić, co dodać, co zmienić, w jakim kolorze zasłony kupić zeby było bardziej "zywo" i romantycznie :D:D
czekam na propozycje
Niby odnośnie salonu ale może coś podłapiesz
Widziałam po zdjeciach na googglach że najczęsciej ożywiają fioletami, czerwieniami, ciemnym brązem, itp :] -
to tylko w formie obrazu bo nie moge nic na sciany naklejac mysle o zasłonach takiego typu :
http://allegro.pl/woal-na-zaslony-w-pasy-szer-150-cm-p31058-okazja-i4254617797.html
chyba w odcieniach czerwieni
no i chyba narzutka...to racja!!! -
nick nieaktualny