Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie dziwie sie mi sie tak zatrzymala przez tarczyce w 2012 roku mialam w lutym a pozniej dopieor w pazdzierniku wwolywana lutka.. pozniej znowu cisza az do maja 2013 ;/ od tego momentu jak zaczelam brac inne leki na tarczyce cykle praktcznie co 33 dni
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ajjj mielonych bym zjadla ale takich jak robila moja babcia na wsi pachnialy az na podworku..nestet teraz z miesa ze sklepu takich juz nie ma
-
oooodobrze wiedziec choc mymamy dzien buziakow na codzien heheh szczegolnie ja bo ja to musze wycalowac mojego min kilka razy dziennie jak wchdoze do pokoju gdzie ma maz kompa i podchodze do niego ..to juz mowi co tam ..a ja na to nic ..a ten do mnei jasne juz widze w twoj=ich oczach ze cos chcesz no to ja siup i buziako=uje
a on tylko jak juz jest za duzo mowi dobra dorba najpierw kota calujes a pozniej mnie ;P heheh
mniej wiecej tak to wyglada
ehh patrze na kalendarz i wpeniwe za 3 tygo tej porze bede srala w gacie ze tak brzydko powiem
A to dla was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:55
wioleta4444, Ruda27, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
mojemu jak sie wlacza glupawka to robi mi pierdziawki na brzuchu a ja sie girgocze wteyd jak male dziecko
-
a ja kiedys wyczytalam ze abwienie sie meskimi "sutkami" wiadomo nie maja takich jak my.. pobudza facetow
no i kieys probowalam i faktycznie jak troche go tak pomyziam po obwolutce to zaraz mu sie zachciewawioleta4444 lubi tę wiadomość
-
heheh na mnei to trzeba uwazac bo ja to jak podlape temat to zaraz mi sie wlacza sexi flexi
Eweloka84 lubi tę wiadomość