Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W lesie niedaleko małej miejscowości w okolicach Augsburga znaleziono zmasakrowane zwłoki młodej kobiety. Policja i bliscy zamordowanej stoją przed prawdziwą zagadką, gdyż kobieta ta zaginęła bez śladu przed kilkoma laty. Dopiero telefon od jej znajomej z wakacji dostarcza pierwszych wskazówek dla śledztwa… Jednocześnie we Frankfurcie toczy się inna historia. Leonę, zadowoloną z życia redaktorką w wydawnictwie, ukochany mąż porzuca dla innej kobiety. To prawdziwy cios dla kobiety, która dopiero co była świadkiem samobójstwa.
Leona spotyka faceta który był według niej cudowny i pomocny, ale chciał ją tylko dla siebie i później robił się coraz bardziej zazdrosny
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywioleta4444 wrote:To polecam jeszcze Wiliam Lavender "Posłuszeństwo" Wciągający thriller psychologiczny
Podoba mi się okładka..
ciekawa :] wygooglowałam
no w biedrze czase można fajne ksiazki dostać, ja swojemu dziecku bardzo dużo tam pokupowałam
w empiku to już w ogóle mega wybór :]Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:ciekawa :] wygooglowałam
no w biedrze czase można fajne ksiazki dostać, ja swojemu dziecku bardzo dużo tam pokupowałam
w empiku to już w ogóle mega wybór :]
Zwłaszcza jak się tam pracuje i się fajne książki odkłada wcześniej, żeby ludzie nie zakosiliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 22:20
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualny
-
Cześc Dziewczęta
co tam...?
ja Greya przeczytałam zaraz jak sie ukazał, sciagałam na ebooka! hehehe
a teraz bedzie ekranizacja..wiec tez czekam!!!
u mnie idzie małpa jak nic...wczoraj brązowa wydzielina wiec pewnie sie rozkręca buuuuuuuuuuuuuuuuu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo
Ja greya tez czyslam, ale pierwsza i druga czesc.. Pierwsza super, druga juz taka sobie, trzecia zaczelam ale nie moglam przebolec.. Teksty non stop sie powatrzaja az nude to bylo
Rudasku przykro mi w sumie jeszcze to nie @ wiec czekamy..
Ja niedlugo biore sie za smazenie mielonych, pozniej je pomrozic, dopakowac sie i za pare wyjazd