Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle lecicie z koksem
Ciasta brzmia smakowicie moze w polsce bedzie mi sie chcialo cos zrobic
Teraz jem truskawki,mogladalismy wczesniej film i zaraz maz idzie spac zeby byc pospany na jutro
Teraz pogadam z mamcia na skypeEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
No. Jestem. W koncu moge powiedziec ze skonczylam sprzatanie cos na zab wrzucilam
Olga mega wyglada to ciasto do odrywania. Pierwszy raz takie widze
Ale musze taka blaszke kupic keksowke. Przyda sie bo tesciowa mnie na pieczenie chleba natchnela i mooze w koncu sie zbiore
Ehh masakra tak sie mijac my sie tak mijalismy zmianami co 3 tyg na 3 tyg i myslalam ze sie zamordujeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja juz sobie ywyobrazam jak jedziemy niby na szkolenie i podipisanie umowy z mezem ( 1dzien) do Ganska..ale jedziemy na kilka dni i juz widze plaze i nas uprawiajacych dziki sex o wschodzie slonca
powalilo mi sie we lbie za duzo dzis na sloncu rzebywalamCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ojj ja tez mam tych lakierów tylee a co chwile dokupuje i moja mama tez hahah a malowac mi sie nie chce chociaz teraz to nadrobie chyba bo i tak nic robic nie moge hahaha no ale wiadomo niunia najwazniejsza narobie sie po porodzie
Kupiłam jak w Rossmannie była promocja. 20 lakierów. 20 z Natury i jeszcze różnie kupowałamEweloka84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualnyKupiłam sobie trylogię greya i pozycyzłam pierwszy tom mamie, z zaznaczeniem, że warto przeczytać całośc żeby nabrać opinię o całości a nie tylko o jednej książce.
Myslałam, że przeczyta i powie że nie chce więcej, ale... dzisiaj dostaję rano telefon:
-przeczytałam!
-chcesz kolejną?
-jasne że chcę!
- to młody (mój brat) przywiezie ci dzisiaj dwie jeszcze
- a mogę koleżance pozyczyć?
- możesz
chyba rośnie kolejne pokolenie grayomaniaczekEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga nie dziwie sie
ja na razie w świecie Wiedźmina - sporo tomów do czytania, czytam po raz drugi; ale jak się uporam to wrócę na spokojnie do Greya :d ba mało tego - mój maz obiecał że przeczyta wszystkie 3!! ksiazki GreyaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywioleta4444 wrote:Coś słyszałam, ale nie wiem o co chodzi
Studentka literatury Anastasia Steele przeprowadza wywiad z młodym przedsiębiorcą Christianem Greyem. Niezwykle przystojny i błyskotliwy mężczyzna budzi w młodej dziewczynie szereg sprzecznych emocji. Fascynuje ją, onieśmiela, a nawet budzi strach. Przekonana, że ich spotkania nie należało do udanych, próbuje o nim zapomnieć – tyle że on zjawia się w sklepie, w którym Ana pracuje, i prosi o drugie spotkanie.
Młoda, niewinna dziewczyna wkrótce ze zdumieniem odkrywa, że pragnie tego mężczyzny. Że po raz pierwszy zaczyna rozumieć, czym jest pożądanie w swej najczystszej, pierwotnej postaci. Instynktownie czuje też, że nie jest w swej fascynacji osamotniona. Nie wie tylko, że Christian to człowiek opętany potrzebą sprawowania nad wszystkim kontroli i że pragnie jej na własnych warunkach…
Czy wiszący w powietrzu, pełen namiętności romans będzie początkiem końca czy obietnicą czegoś niezwykłego? Jaką tajemnicę skrywa przeszłość Christiana i jak wielką władzę mają drzemiące w nim demony?
-
nick nieaktualny