Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:A ja szukam inspiracji na obiadki
No i na ciasto na jutro...
Zastanawiam sie nad biezkoptem przekladanym masa smietanowa a na gorze maliny i truskawki zalane galaretka...
Chyba ze ktos ma inny pomysl
http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-drozdzowe/472-przepis-na-cynamonowe-ciasto-drozdzowe-do-odrywania
http://przepisnaciast.blox.pl/2012/10/Czekoladowe-z-brzoskwiniami.htmlPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciastowe panienki jesteście, nie ma co....ja ostatnie ciasto to na wielkanoc robiłam staram się unikać "duporostów" hehehe...bo jak już mam takie pyszniutkie w domku, to potrafię sama zjeść hehehehe...
ale smaka robicie nie ma co....
czarna widzę, że znalazłaś chwilkę...
a ciasto drożdżowe odrywane gościło u mnie równo rok temu...pyszne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:10
Aprilka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ciastowe panienki jesteście, nie ma co....ja ostatnie ciasto to na wielkanoc robiłam staram się unikać "duporostów" hehehe...bo jak już mam takie pyszniutkie w domku, to potrafię sama zjeść hehehehe...
ale smaka robicie nie ma co....
czarna widzę, że znalazłaś chwilkę...Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczęta, jestem na chwilke:)
ogarnęłam chałupe, rosołek sie gotuje...
zaraz sama musze isc sie ogarnąć póki R nie ma to mam spokój w łazience
co do lakierów to też mam mase, mietowy też..piekny...ale mam to samo co Wy..nie chce mi sie malować..hihih i prawie zawsze mam naturalne!
u mnie bez zmian, @ jak nie było tak nie ma....zero objawów ...czekam dalej!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewzynki
ja dopieor wrocilam zeszkoly jutro tez caly dzien do 19 w pracy sobota od 9-17
nastepny tydz podonie sie zapowiada, 16 czerwca te bo egaminy od 13 do 20 , a jeszcze mnie wtrynili na egzaminy praktyczne 23 czerwca od 7-21 na trzy zmiany boniu...
no ale pozniej 2 miechy bez szkoly
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u nas o tyle dobrze ze jak wracam pozno to wracam z mezem bo on zawsze do 18-9 razm wychodzimy do pracy i czesto razem wracamy
-
nick nieaktualny