Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sorry bo mi sie miesza haha
A z polskich klubow to moj za Wisla oczywiscie haha powiedzial ze hymn wisly to bedzie pierwsza piosenka jaka nauczy Tiagusia wariat ale wiesz... On byl sedzia wiec ma zboczenie
A dla malego juz wypatrzyl body Barcelony w dwupaku haha to bedzie masakraEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Sorry bo mi sie miesza haha
A z polskich klubow to moj za Wisla oczywiscie haha powiedzial ze hymn wisly to bedzie pierwsza piosenka jaka nauczy Tiagusia wariat ale wiesz... On byl sedzia wiec ma zboczenie
A dla malego juz wypatrzyl body Barcelony w dwupaku haha to bedzie masakra -
to na monitoringu wyszlo ze sie tam nic nie dzieje? ja brałam tyle ze nie potrzebnie bo u mnie owulka była ksiazkowa a pani doktor twierdzila ze mam zespoł policystycznych jajników i w ogole porazka... i przepisala mi CLO 2x dziennie i tylko szkody mi narobily a za pozno poszłam na konsultacje do innych dwóch gienków, którzy powiedzieli ze szkoda mojego zdrowia na zdjeciach z usg ewidentnie bylo widac pekniety pecherzyk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w ogole w domu mam przerabane nic nie moge zrobic dzis usiadłam sobie przed zmywarkce chciałam powyciagac naczynia misiek by pochowal do szafek a on mnie nakrzyczał ze mam stad uciekac i sie nie brac za to !!!! ehh przerabane tak nic nie mooc a wtedy najbardziej sie chce hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 17:24