Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no strasznie..czasem podczas @ takie mam..ale to 2 razy na cały okres...a dziś w nocy miałam chyba 4 i dzis juz 2..na szczescie sa krótkie
no zobaczymy co bedzie, jak wstreciocha nie przyjedzie przez week to moze w niedziele zatestuje albo w poniedziałek -
nick nieaktualnyPaula szczotki nie uzywa sie tylko w przypadku ciemieniuchy, ale codziennie wlasnie.. I napewno z naturalnego wlosia dla dziecka jest najlepsza a cena podobna
Aniu trzymamy kciuki!!
Witam nowa kolezanke
Reszte nadrobie potem bo spakowalam sie wlasnie, lece poprac dalej bielizneEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ktoras z was pytala o Tiagusia? On sie ma super codziennie non stop sie praktycznie wierci. Ja nie wiem czy to dziecko wogole nie spi czy co???
Rudasek trzymasz nas w niepewnosci
Daria a po co lysemu dziecku szczotka jak nie ma ciemieniuchy??? Nam polozna na warsztatach (jednych i drugich) mowila ze tak jak i szampon tak i szczotka z grzebieniem sa zbedne jesli nie ma ciemieniuchy i czupryny bujnej
Ja zamowilam bardzoej po to zeby byla w razie "w".
Ejjj czaicie ze u mnie w miescie w pl jest to samo w Rossmanie jest jeden ochroniarz ktory centralnie lazi za toba jak cos dluzej ogladasz juz kiedys mialam mu zwrocic uwage ze sie przez niego skupic nie moge
A w drugim sklepie luz. Kazdy robi swoje i nikt ci sie nie przygladaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ktoras z was pytala o Tiagusia? On sie ma super codziennie non stop sie praktycznie wierci. Ja nie wiem czy to dziecko wogole nie spi czy co???
Rudasek trzymasz nas w niepewnosci
Daria a po co lysemu dziecku szczotka jak nie ma ciemieniuchy??? Nam polozna na warsztatach (jednych i drugich) mowila ze tak jak i szampon tak i szczotka z grzebieniem sa zbedne jesli nie ma ciemieniuchy i czupryny bujnej
Ja zamowilam bardzoej po to zeby byla w razie "w".
Ejjj czaicie ze u mnie w miescie w pl jest to samo w Rossmanie jest jeden ochroniarz ktory centralnie lazi za toba jak cos dluzej ogladasz juz kiedys mialam mu zwrocic uwage ze sie przez niego skupic nie moge
A w drugim sklepie luz. Kazdy robi swoje i nikt ci sie nie przyglada
Ja pytałam o Tiagusia...dobrze, ze sie dobrze ma
a czy ja wytrzymam..no zobacze co bedzie przez week
jakos nie jestem przekonana do testów, no ale jak @ nie przyjdzie w week to zrobie tesciora!Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hahaha noo zebys ewela wiedziala. Tylko ja do tych lzejszych juz sie na tyle przyzwyczailam ze nie reaguje
Ale czesto jak mi zapierniczy..... Wczoraj wieczorem jak mi z boku zapodal kopa to az skoczylam w lozku. Moj to sie wystraszyl a potem sie smial i to nie raz nie dwa tylko seriami daje :p
Rudasek i dobrze ze masz takie luzne podejscie. Podziwiam cie ja z testami to do 10 dpo nie moglam doczekac
Ale nakupilam testow jak szalona to robilamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Z tymi ochroniarzami tak jest. Każą im patrzeć. Pewnie mają spora premię od wykrycia złodzieja. Fakt za bardzo się gapią. Na mnie nie raz się dziwnie patrzył
Ja tez kiedyś w ochronie była ale byłam normalna he he
Któraś z Was brała Clo ?Eweloka84 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
nick nieaktualnyPaula wlasnie po to zeby ciemieniuchy nie bylo. Grzebyk jest zbedny, szapon tak samo, ale wloski nawet minimalne i delikatne trzeba czesac po kapieli
Kurde chce zeobic te korkiety i nie wiem czy dobrze przepis zapamietalam, myslalam ze mam w notatkach a ja dupa jestem a nie bede Cie prosila zebys znowu pisala tylko jak mozesz napsiz mi czy pozniej juz przysmazona cebulke z pieczarkami lacze z serem i jajkiem tak? nic wiecej do farszu nie? -
Co bralas???
To czekamy z toba mysza
Ejj co wam powiem...kupowalam mu ta koszulke barcelony... Zajebista przyszla. Z certyfikatem itp...
Ale jak kupowalam to pisalo na aukcji ze dostawa ok 10.06. Mowie kurna za pozno:/ ale pisze do goscia ze mi zalezy, ze to na prezent. A ten mi pisze ze on jest na wyjezdzie i wraca dopiero 4.06 i moze mi wyslac wlasnie wczoraj ale po poludńiu pierwsza klasa ale nie gwarantuje ze dojdzie a tu taka niespodzianka
Musze mu mega pozytywa wystawicEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Spoko moge ci napisac
Przesmazam pieczarki z cebulka, doprawiam. Czekam az wystygnie, zcieram ser, dodaje jajko i mieszam wszystko
Zawijam, panieruje i smaze tadam
Hmm to nie wiem czemu nam mowili ze nie trzeba czesac dziwne :pRuda27 lubi tę wiadomość