Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojj mietowy piekny mialam kiedys... Moze nawet jeszcze mam gdzies ale mam tyle tych kolorow i ozdob ze masakra
No kochana jak lezec to lezec ja tez sie wkurzam jak moj za mnie cos robi. Szlak mnie trafia wrecz. Cale zycie czlowiek byl samodzielny a tu widzisz...Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
ojj ja tez mam tych lakierów tylee a co chwile dokupuje i moja mama tez hahah a malowac mi sie nie chce chociaz teraz to nadrobie chyba bo i tak nic robic nie moge hahaha no ale wiadomo niunia najwazniejsza narobie sie po porodzie
-
Eweloka84 wrote:to na monitoringu wyszlo ze sie tam nic nie dzieje? ja brałam tyle ze nie potrzebnie bo u mnie owulka była ksiazkowa a pani doktor twierdzila ze mam zespoł policystycznych jajników i w ogole porazka... i przepisala mi CLO 2x dziennie i tylko szkody mi narobily a za pozno poszłam na konsultacje do innych dwóch gienków, którzy powiedzieli ze szkoda mojego zdrowia na zdjeciach z usg ewidentnie bylo widac pekniety pecherzyk
Wyszło że mam dużo pęcherzyków.Czekamy na Ciebie :***
-
Looo to u nas jak by było 25 st to juz upal tu inaczej calkiem sie czuje temp.
Jak bylo by 30 to chyba by tu zycie zamarlo
Wogole tutaj jak slonce wychodzi to ja np w bluzie ide i dlugich spodniach a tu ludzie bez koszulek albo na ramiaczkach daja
Dzieci to bez czapek, w krotkich gatkach w tych wozkach... Czasem mnie to przerawa ale chyba sie przyzwyczajamEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A ja szukam inspiracji na obiadki
No i na ciasto na jutro...
Zastanawiam sie nad biezkoptem przekladanym masa smietanowa a na gorze maliny i truskawki zalane galaretka...
Chyba ze ktos ma inny pomysl
Jeśli chodzi o torcik to proponuje biszkopt przekładany mascarpone z truskawkami ....
Aprilka -
nick nieaktualny