Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Ostatnio malo pisze bo ciagle cos robie w pracy
dzis z nowu z jednej do drugiej bo mam szkole.. a jutro szykuje sie na opierdolenie dyrektorki ;/ a co mi tam.. prazesowa wozi sie mini morisem a nie chce kasy wyplacic za luty dzis mija ostateczny termi.. i wali mnie to powiem ze jak do 15 nie dostane za luty i marzac( bo wiekszosc nauczycieli juz dostala) to nie przychodze na egamny 16 jest pisemny a 23 praktyczny..a jak nieprzyjde to nie odbeda sie egzaminy i szkola bedzie mala problemy..ale mam na nai wyjebane .. nie bedzie mi pizda wciskala kitu ze kasy nie ma..ale na ine placowki ja stac zeby promowac sie i zalatwiac np doplaty do pizzy ;/ -
Aniu to dopiero wydzielina i tylko jednorazowa ze tak to nazwe, dziś znów czysto...
ale to pewnie plamienie przez @..i za jakies dwa dni sie rozkreci na dobre! zobaczymy...właśnie namierzam gin z polecenia, spróbuję sie umówić na wizytę ale pewnie bedzie to za 2 m-ce -
ee no to jesczez nie wszytsko stracoe mam nadzieje ze to tylko takie plemieni w okresie kiedy powinna wystapic @ heheh
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja greya jak czytałam to wątek erotyczny stawiałam na drugi plan, bardziej interesowało mnie wszystko inne i może dlatego bardzo mi się podobały wszystkie części
Dziewczyny podpowiedzcie mi coś - o 4 rano dostałam mega potwornego skurczu łydki. W ogóle chodzić nie mogę, bo teraz mnie tak boli aż od kostki do połowy uda. Znacie jakieś dobre sposoby na to? -
hmmm.....a magnez zażywasz ??? może CI magnezu brakuje...
a co na to to nie wiem!
Moj R dostał skurcz na treningu, też łydkę i boała go kilka nastepnych dni, smarował super maścią " hot-dip" polecam!!! zreszta na kazdy boł mięsniowy, mnie uzdrawia, bo czesto mnie cos okolice karku bola -
Magnez mascie sportowe
i mascie typu lioton.. a poprawienie ukrwienia .. ja zawsze jak juz czuje ciezkosc w lydce- a u mnei to jest przed skurczem smaruje Liotonem i ana drugi dzien mam ulge na nodze.. -
nick nieaktualnyMagnez łykma, to mi akurat doraźnie na ból nie pomoże :p właśnie tak myślę nad jak,ąs maśćią rozgrzewającą
No nic, na razie uciekam bo mam trochę roboty w domu :] sprzątanie, pranie, obiadek, potem z młodym na spacer chcę iść, o ile mi jakoś ulzy z tą nogą, bo na razie to za wiele nie pochodzęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja siedze w pracy troche luzu mam:)
ale brzuch mnie napierdziela jak nie wiem ;/ z checia bym sie polozyla ..bo leci ze mnie jak z kranu ;/ -
nick nieaktualny
-
wioleta4444 wrote:A u mnie nic. Temperatura się obniżyła. Pewnie @ się zbliża