Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem wiem. Kazdy ma gorszy dzien ale chcialam was jakos rozluznic
Ojj jak ja sobie prozypomne jak czekalam na pierwsze usg to mam lezke w oku
Hahaha jakos mega nie szalelismy bo wiesz... Sila rzeczy brzuch juz spory ale co tam kozystamy jak mozemy
-
Dziewczeta moje drogie, wszystkie e-ciotki
Przedstawiam Wam kogos :D
http://wrzucaj.net/images/2014/06/10/10447285782418198459026567621166n.jpgMalenq, Paula55, Eweloka84, Ruda27, Ania_84, wioleta4444, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I kto ma zawsze racje???? Ciocie z ploteczek uhh musze ochlonac bo serio urodze
Moje dziecko chyba sie wystraszylo bo mnie tak kopie
I jak maz??? Cieszy sie???
Kochana pedz do endo czy nie trzeba dawki zmienc!Malenq, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki...ja tez póki co nie ogarniam!!!
a mój zwariował i jak zobaczył ze prostuje włosy to prostownicy mi nie kazał dziwgac! Wariat!!!!!!
musze ochłonąć bo ni wierze!!!!!!!
Dzieki ze jestescie :*:*:*
Paula55, Malenq, Eweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
do Endo zadzwonie bo mam kawał drogi ale musze wyczuć moment kiedy, bo siedze w biurze z synem prezesa i nie chce zeby cała firma wiedziała, wiec pozniej zadzwonie i sie dowiem co i jak, za jakies 2 tyg powtarzam badania wiec sie do niej wybiore :D
Paula55 lubi tę wiadomość
-
dzien dobryyy!!!
Rudasku aaaa!!! gratuluje Kochana!!!! witamy Ktosia
dzizas jak gorąco chyba sie okoce
co do rozbiania stron rozbiłam 4 razy i w 4 cyklu (tu na ovu)zaszłam w ciąze hahah magiczna 4 wiec wioleta trzymam kciuki
powiem Wam ze tesciowa do mnie zadzwoniła i powiedziała, ze nam wózek zasponsorujeMalenq, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:do Endo zadzwonie bo mam kawał drogi ale musze wyczuć moment kiedy, bo siedze w biurze z synem prezesa i nie chce zeby cała firma wiedziała, wiec pozniej zadzwonie i sie dowiem co i jak, za jakies 2 tyg powtarzam badania wiec sie do niej wybiore :D
No tak. Lepiej zadzwon skoro i tak juz niedlugo masz badanka przez tel tez ci moze powiedziec czy dawka zostaje czy zwiekszyc.. a potem po badaniach zdecydujecie
-
Czesc .ewelus to niesprawiedliwe kurde!!!
Wy macie non stop piekna pogode a u nas co? Znow pochmurno
Ojj prosze to tescie maja gest moja mama tez sie dolozyla. Chciala dac duzo wiecej ale ja nie przyjelam tyle kasy bo wiem ze duzo nam dolozy do wesela!
Ale jesli tescie chca to super. Duzy wydatek wam odchodziMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaa ja się jednak zastanawiam kiedy tym moim wrednym teściom powiedzieć... widzę, że mojego A. to męczy, że nic nie wiedzą...ale ja czuję coś w środku, że powinniśmy jak najdłużej milczeć...bo oni i tak byli na "nie" w całym tym leczeniu....
Rudasku widzisz!!!!!! masz dbać teraz o siebie, i Ktosia (jak się doczytałam na innym temacie Ignasia lub Michalinkę - pięknie:)
i muszę Ci podziękować za tą poranną wiadomość - bo jakoś od razu uśmiech mi się pojawił i tak fajnie się zrobiło
ewelko to fajnie, że ma gest:) tylko żeby nie próbowała sugerować jaki i jakiego koloru ma być wózek:)
-
Pauluś, TY specjalisto, Ewelinko TY tez...mówcie do dalej, chyba jak naszybciej gin mnie czeka co....???
ja nie ogarniam tematu, powaznie!!!!!!
czuje sie jak z innej planety!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomocy!!!!!!!!!!!!!!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nie no tesciową mam spoko i to MY mamy sobie wybrac jaki chcemy wiec luz moi rodzice te juz cos przybakiwali ze na cos nam dadza wiec fajnie zawsze to troche kasy zostanie a im i tak nie przetłumaczywszy ze nie
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrudasku jak cudnie!!! Gratuluje kochana! Ja Ci mowilam
Paula u mamy hmmm.. Szczerze mowiac zle sie tu czuje.. Wole bym u siebie i dobija mnie mysl ze jeszcze tyle miesiecy
Moze tez dlatego ze moj tata mnie irytuje, ze pala w domu, ze maz jest daleko itd..
Ale weekend byl fajny pozalatwialisny wszystko. Autko kupilismy dzisiaj odpoczywam bo jestem wymeczona
Ewelina fajnie z tym wozkiem
Nam maja sie rodzice dolozyc, nasz jest drogi wiec dobre i to zwlaszcza tera jak sie troche splukalismyEweloka84 lubi tę wiadomość