Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodzwoniłam sie wkoncu do mojej endo!!! co za dziwna baba! no nic, to nie ważnee!
Nie kazała mi brac metypredu tylko i wyłacznie letrox ! i na początlu lipca wizyta!!
No wiec jedno wiem...dzwonie dalej do gina umówić sie na wizyte!Paula55, Malenq, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Super Rudasku!!! To juz niedlugo wizyta. Porobisz badanka i bedzie ok. Grunt to brac leki wtedy nic wam nie grozi
A ja tam pojadlam ze leze i kwicze
To moj obiad przed....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:04
wioleta4444, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej kochane j dopiero mam czas zeby na chile siasc
a na dluzej bede po 16 wiec wedy cos z wami popisze i nadrobiePaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
uwielbiam owoce morza!!!
a jeśli chodzi o jedzenie w ciąży to myślę żeby nie słuchać i nie czytać nic na ten temat tylko po prostu jeść zdrowo i się nie stresować bo tyle kobiet w ciąży je normalnie i wszystko i nic im nie jestPaula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
jelsi chodzio owoce morza i ryby to chodzi glownie o toxoplazmoze. i tylko dlaego z tego co kojarze nie mozna jesc a raczej unikac..no i owoce morza szybko uczulaja
Kierzynka łobuziaro zaraz cie tu dopisze do I str
wiole tez musze dopisac -
Rudasek wrote:Kochana gdzies czytałam zeby sie wystrzegac owoców morza...a TY wpierniczasz??
Kurna juz nie wiem sama czego o kogo słuchać, chyba zgłupieje!!!!
Pysznie to wyglada powiem CI...
Kochana ja NIGDZIE o owocach morza nie czytalam ze nie wolno!!!
O sushi owszem jesli jest surowa ryba, jajka surowe owszem, mieso surowe tez... Ale ja owocow morza nie jem na surowo
To wszystko jest podduszone i w sosiku potem dodatkowo
Wiesz ile to ma bialka????Malenq lubi tę wiadomość