Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mialam kalafiorkowa
Ewelka chcesz to ci lecza podwsle nie jestem taka
Jejjj ja bym tak pozeczek zjadla a u nas nie ma tak samo jak mojemu sie bobu chcialo... Rok temu byl. A w tym roku nie sprowadzaja z pl bo za kg £8 czyli ponad 40zl buu.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja bobu nigdy nie polubiłam, nawet w ogródku w tamtym roku miałam, ale mi w żadnej postaci nie smakował...a porzeczki, agrest i inne owocki uwielbiam:)
chyba się drzemka u mnie szykuje, brzusio pełny, domek jako tako ogarnięty...można sobie odpocząć.... -
Juz jestem dzis u mnei na obiad karkowka pieczona + mlode iemniaczki + mloda kapustka
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
u mnie wczoraj były cycki w pikantnej panierce, młode ziemniaczki i surówka z białej kapusty, marchewki, pietruszki i szczypiorku a dzis ala rosołek z kluskami lanymi i zapiekanka ziemniaczana
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
wez wlasnie zjadlam kluseczki slaskei..ku*** morde mi wykrzywilo takie ostre ;/
i na naszych targach kupilam dzis czarnuszke , oraz kawe z zołędzi z dodatkiem zenszenia - na bazarku ekologicznym
http://darynatury.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 13:59
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kawa żołędziówka z żeń-szeniem
Jest to bardzo zdrowa, posilna i wzmacniająca kawa. Daje uczucie sytości, wzmacnia żołądek, wątrobę i śledzionę. Pomaga zlikwidować zaburzenia żołądkowe. Dzięki dodatkowi korzenia żeń-szenia działa pobudzająco. W dawnych czasach pita była zarówno na dworach, jak i w wiejskich chatach, szczególnie przez osoby osłabione, po przebytych chorobach oraz jako środek ogólnie wzmacniający.
Skład: 85% prażone żołędzie, 15% żeń-szeń
nawet nie wiedzialam ze taka z drowa jest
tak samo jak czarnuszkaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheheeh mówisz Ewelko, że u mnie się zaczęło...ale jeszcze nigdy nie miałam takiej ochoty na hot-dogi....po prostu muszę je dzisiaj zjeść...hehehe
Aniu napisz koniecznie jak smakuje ta kawa, tak jak pisałam miałam kupić i cykora dostałam, że jak będzie "niedobra" to tylko pieniążki wyrzucę...
a czarnuszka dobra rzecz, w tym roku w ogródku wysiałam:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:a ja pierwsze słysze o takiej kawie haha
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Nie mowcie o hot dogach bo przy mdlosciach na poczatku ciazy tylko to tolerowalam...w pracy sie smiali ze na lunch i obiad non stop to samo ze oszczedzam na ciuszki i jem tylko to haha
Ja tez o takiej kawie nie slyszalam...Malenq, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość