Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja dzis zgrzeszyłam ale musiałam odreagowaC! dostałam wczoraj telefon popoludniu od szefowej ze dzis musze jechac 150km dalej złożyc jakiś podpis dury! tak sie wkurwiłam ze szok....i po załatwieniu sprawy poszłam do MACA zjadłam frytki i kurczakburgera!!
a teraz jestem mega zmeczona...ehhhhCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Witam was wszystkie serdecznie,
Malenq wspaniały bobasek.
Wróciłam z pracy i zaraz lecę do kosmetyczki, wybaczcie ale nie jestem w stanie dziś nadrobić co u was. Przepraszam.
Jutro lecę poobiedzie do Polski wiec tez nie będę miała zbytnio czasu ale kochane w weekend mnie nie będzie ale będę miała owulacje wiec proszę trzymajcie kciuki
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:-)
Wpadłam na chwilę zobaczyć mniej więcej co u Was:-)
Gratuluję kolejnym Mamusią i wszystkiego dobrego tym już bardziej zaawansowanym bo chyba już bliżej niż dalej:-) Ewelinka jak tam plamienia?już minęły?
Oj Wasze suwaczki uświadamiają mi jak czas szybko leci:-)
-Aniu niesamowicie mocno trzymam kciuki za Wasze wyniki:-)
Buziaki dziewczyny:-)Malenq, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra karkówka zrobiona : no jeszcze lezy w piekarniku ale juz jest ok
mloda kapustak wyszla genialna ziola prowansalskie to najlepsze przyprawy do mlodej kapustki
Malenq lubi tę wiadomość
-
Czekaja bardzo dziekuje ze trzymasz kciuki
Jak znajda sie plemniki to kazda z Was i Waszych dzieciaczków bedzie mieła w tym swoj udzial
Anastazja milej zabawy w PolsceAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Eloo. Ale pospalam masakra
Anastazja udanego wyjazdu i trzymamy kciuki oczywiscie
Czekaja no leci ten czas niemilosiernie
Aniu ale pichcisz dobroci mmm. Jej jak to fajnie obserwowac jak w ogrodeczku rosna sobie wlasnorecznie zadbane warzywkaAnia_84, Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
noo poki co to takie mini warzywka hehe no ale w tamtym roku nie ursosl mi ani jeden ogorek a pomidory..porazka ;/
tyle ze tarz przestawilam caly warzywnia w inne miejsce i moze dlatgeo
co do pichcenia no coz
musze jakos wynagrodzic mezowi prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 18:34
-
Anastazja trzymam mocno kciuki. Niech żołnierzyki napierają
Paula i Ania co wy z tym jedzeniem dzisiaj !
U nas się wszystko pomieszało. U męża w pracy redukcja etatów jego koparka się zepsuła i jej nie naprawią bo to duży koszt i nie mają kasy. Uznali że za dużo ludzi mają i mój jako świeżak poleci pierwszy.. Zwłaszcza że jego koparkę już wiozą na złom.
Niestety dzidziuś musi poczekać :'(
Na monitoringu w poniedziałek powiem Ginkowi że jest taka a nie inna sytuacja i będziemy musieli poczekać na dzidziusia. Niech mi coś poradzi na okres i na razie z dzidziusiem czekamy na lepsze chwilę :'(
Poracha jak nie wiem coAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Ojj Wiola tak mi przykro to jest Polska wlasnie!!! Ja tez przezywam razem z mama wiec wiem kochanie jak to jest...
Tym bardziej jak prace traci mezczyzna... Ale nie zalamuj sie... Moze uda sie mezowi szybko znalezc inna!
A co do dziecka... Moze to teraz czas zeby organizm i zdrowie doprowadzic do dobrego stanu i dopiero wtedy pomyslec o maluszku...wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywioleta to jak jest operatorem to na szybciocha pracę znajdzie, teraz robót pełno......jejku przykro mi kochana, że jakoś tak się popsuło, ale trzeba wierzyć, że "jak Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno"....3maj się skarbie i nie rezygnuj z działań o dzidziusia...
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Teraz się właśnie zastanawiam. Ciąża trwa 9 miesięcy do tego czasu na pewno jakąs pracę znajdzie.. Niekoniecznie w tym miesiącu czy następnym uda się zajść w ciąże. Mąż szybko znajduje pracę.. Skomplikowane
Malenq lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***