Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiola będzie, będzie...to że 6miechów doświadczenie, ale Ci bardziej doświadczeni na zachód wyjechali....znajdzie pracę zobaczysz...nie przestawaj wierzyć, masz dbać o siebie, leczyć swoje pcos, brać clo i modlić się, aby jak Bóg da dziecko, to żeby dał na dziecko również będzie dobrze....zobaczysz;)
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
A ja wam powiem ze to los zdecyduje kiedy dziecko sie ma pojawic i jesli to dobry moment to wam sie uda kochanie!
U nas to byl ostatni cykl staran.... Jak by sie nie udalo to na 1,5 roku mielismy odlozyc starania ze wzgledu na slub, wesele,i wlasnie podreperowańie zdrowia mojego... Odpuscilam mierzenie temp, wpisywaniemdo wykresu. Wogole zapomnialam termometru do pl a tam NIGDZIE nie moglam kupic z dwoma miejscami po przecinku. Stwierdzilismy ze widocznie tak ma byc i koniec staran
A tu w styczniu po powrocie taki mega szok i dwie kreski wiec nie zalamujemy sie myszawioleta4444, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobranoc myszki do jutra....
mam nadzieję, że z rudą27 wszystko ok. nie było jej chyba dzisiaj, albo mi umknęło....
dobra padam, oczka się zamykają, jakimś zrządzeniem wstałam przez 5tą rano, a teraz już ledwo widzę...
buziole
wiola łepek do góry, będzie dobrze:)wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Wiolu cos chyba w tym naprawde jest.. Ale co ci powiem a sie nie wstydze... Ja na koniec jak sie modlilam to nie o to zeby byl dzidzius... Gadalam sobie z JP II ze jesli to jest dobry czas to nam pomoze a jesli jeszcze nie to cierpliwie zaczekamy
Anastazja kurcze doskonale cie rozumiem... Ja beczalam zostawiajac psa z mama i babcia a co dopiero jak bym go obcym miala oddac buuu.
Ja zaraz zjem kolacje ide sie kapac i czekam na mojego Miska
A daria udziela sie na innym watku wiec chyba u ńiej ok.Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Nic kochana, lecę do polski na weekend i nie mam u kogo go zostawić, dlatego musi iść do hotelu na ten czas
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Anastazja ..ehh wiem co czujesz bo mi zawsze zal jak zostawiamy Kami i Kjtusia nawet na dzien czy dwa .. ;/
wiola nie rezygnujcie ze staran. a raczej wrzucice na luz uda sie to ok bedziemy mieli troche miesiecy na skombinowanie czegosAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja ..ehh wiem co czujesz bo mi zawsze zal jak zostawiamy Kami i Kjtusia nawet na dzien czy dwa .. ;/
wiola nie rezygnujcie ze staran. a raczej wrzucice na luz uda sie to ok bedziemy mieli troche miesiecy na skombinowanie czegos -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny