Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez leze jeszcze
pozenij jade po paczke
mezu o 16 wyjezdza chyba z kolega do Krynicy na weekend do innego kolegi
i do mnie dzis zekstem ze mam byc grzeczna i nie pic alkoholu pomieszanego z kawa ..pytam sie yy o co biega a ten do mnie bo wtedy to ci sie wlacza chcica jak cholera cos o tym wiem
Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wczoraj zazartowalam ot jak ty jedziesz to co ja zrobie jak mi sie zachce .. chyba bede musiaa isc do listonosza..tak dla zrzutu pwiedzialam a ten mnie maglowal przez pol nocya dzis powiedzial nooochyba na dwa dni c wystarczy ..usmialam sie z niego jak nie wiem ..
ehhh ja tez z moim wczesniej maialm takie cihce dni.. choc poki co jest dobrze tfu tfuCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem ciekawa czy teściowa coś z tym moim bałwankiemgadała bo w domu raczej w większości było sprzątnięte
ALe i tak dzisiaj zrobię grafik sprzątania na cały miesiąc z wyszczególnieniem każdego pomieszczenia i co w nim trezeba zrobić a co - i powieszę w kuchni na lodówce, tak żeby widział.
Słowem się nie zająknę, tylko sobie będę zaznaczała co ja posprzątałam, a on albo się do tego włączy albo niech spada. A ja wtedy będę miala dobry argument i kartę przetargowąAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobrze OLga ..u nas to podzialalo ..jak mu pozaznaczalam wszytsko prawie na czerwono w jednym tyg to stwerdzam ze jego wzrok wygladal jak wzrok dziecka skarconego
to moze jednak gadala z nim -
nick nieaktualnya u mnie właśnie kłótnia była wynikiem tego, że był u swoich rodziców, znowu się zaczęło...ciekawa tylko jestem co ta jędza znowu nagadała, że znowu zaczął ich tak "bohatersko" bronić...a w d...to mam...dzisiaj to sobie "amku" zrobię, niech mamusia go stołuje....
-
i prawidlowo.. kurcze ja nie wiem co ci faceci nie raz tak odpierdalaja ;/
moj kilka razy tez tak wyjechal a bo mama to cos tam.. jak mi tak powie to zawsze mu pozniej mowie to idz do mamusi mamusia ci wyprasuje, wypierze da jesc
Malenq lubi tę wiadomość
-
choc nie powiem bo i tak moj ma zazwyczaj swoje odrebne zdanie i umiem go przekonac ze to jest wizja jego mamy moja ma inna a my jako rodzina mamy swoja
Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo to mamisynki Zawsze tak jest - synek to synek mamusi Nawet widze to po swoim Michale, nei to że ja go rozpieszczam czy coś, bo nie, więcej od niego wymagam, krzyczę, karcę itp niż mój Piotrek. Ale mały i tak z nas dwojga wybiera mnie
U mnie w domu mój brat był mamy synkiem, a ja córeczką tatusia, w sumie nadal tak jestAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehhh a ja caly czas msle czy brac tego kociaka ..
nie mam pewnosci ze bedziemy mieszkac w domku a dwa koty i pies w mieszkaniu w bloku to za duzo ;/ -
Hej dziewczyny
Olga dziękuje za dodanie
A ja z moim nie mam problemu na razie. Kiedyś tak ale teściowa go prawie biła po głowie co on robi a on z pretensją że ona powinna być za nim bo to jego matka a nie moja i gadała mu i gadała i zmądrzałMalenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***