Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
same pyszności robisz
ja wczoraj robiłam leczo..pomałpowałam od CIebie
ale pyszne wyszło!
dziś ziemniaki, jajo i chyba kefirek! no a jutro tez jakieś miecho zrobie
kurde jak mi sie nie chce siedzieć w robocie, chetnie bym posżła na spacer! ehhhhhhhPaula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Widze same awantury...my na szczescie sie nie klocimy tylko ja zawsze sie nagadam haha ciezki charakter mam... chociaz nie raz mowilam do mojego D zeby sie poklocic jak ludzie haha.
Kurwa ale sie wkurzylam tydzien spokoju mialam dzis patrze i znowu jakies brudzenie ehh -
nick nieaktualnyHa, ja już zrobiłam grafik prac odmowych na calutki miesiąc
Zaraz wywieszę na lodówce i biorę się za robotę
Nic swojemu słowem nie powiem co to i po co to. Będę się wpisywac co zrobiłam, niech zobaczy, co faktycznie on robi a co ja KURA DOMOWA
Eweloka84, Malenq, Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ha ha ha i bardzo dobrze! Ciekawe czy sie xzainteresuje czymś nowym na lodówce!!!
a Ty nie waż sie robić nic wiecej, rób tylko tyle co wypisałaś i ani grama wiecej...a On niech naawet zarośnie brudem!
-
nick nieaktualnyZrobiłam grafik typu: z jednej strony co do zrobienia, na górze daty, a w środku do wpisywania się kto dana rzecz jakiego dnia zrobił :] ciekawe ile razy będzie Olga a ile Piotrek
dzisiaj zabieram się za generalne sprzątanie, mimo że za wiele nie ma, ale zrobię wszystko z listy
i calutki dzień będzie tylko OLGA
Eweloka84, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ciesze sie Rudasku ze leczo smakowalo
u mnie juz nic nie zostalo na dzis
Ojj tam... Casem tak sobie wymyslamco by nudno nie bylo.
Czesc Ewelka. To moze dzis polez w lozeczku, co?!Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem, jestem, spałam...hihihihi
a u mnie pogoda cudna za oknem a ja nawet nie mam ochoty na taras wyjść...dzisiaj dzień po nazwą "mam to w d...." i spędzam go w piżamce w łóżeczku.....tylko cosik na obiadek zjem...i znowu się kładę...Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu a co w paczusi???jeśli można wiedzieć
mleczko 2w 1 , dwa olejki arganowe pod prysznic peeling do ciala
dodstalam tez dodakowo zestwa torebi podklad do twarzy
- bo z okazji ur jakies dodatki mi dali
Eweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu a co w paczusi???jeśli można wiedzieć
mleczko 2w 1 , dwa olejki arganowe pod prysznic peeling do ciala
dodstalam tez dodakowo zestwa torebi podklad do twarzy
- bo z okazji ur jakies dodatki mi dali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa mną jeden pokój na picuś glancuś
jeszcze tylko po trochu w łazience i pokoju i przedpokoju a na koniec kuchnia i układanie ciuchów w szafie u młodego bo wywalił wszystko na środek pokoju i sie stroić próbował sam
ale to już na wieczorek sobie zostawiam, bo przy okazji musze poprzebierać z czego mi już powyrastał
-
Jestem myszorki
wyprawilam meza do pracy. Ale pojedlismy
uhh klusek slaskich to mi sie chcialo. I do tego schabil w marynace mniam.
Teraz odpoczne chwile bo znow bardzo ciezko mi si oddychai musze posprzatac sajgon w kuchni. Potem mam w planie upiec schab ze sliwka i morela plus ciasto ale nie wiem czy dam rade...
Ewelus to lez kochana na ogrodeczku i absolutnie sie nie przeciazaj!!!
Olga dobry pomysl z grafikiem. Moze obrazkowo mezowi uswiadomisz ile jest twojej ciezkiej pracy w domu. Wogole to wyslala bym go na jeden dzien za ciebie do roboty zeby sie przekonal co tam przezywasz!!! Moze by zmienil zdanie
Aniu poka poka co kupilas!! Kocham takie zestawyz jakiej firmy???
Ja dopijam wlasnie skczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfrutow bo misiek mnie takim uraczyl dzisMalenq, Eweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zaraz zrobie fotke
ja tak z doskoku bylam bo jeszcze szykolalam meza na wyjazdPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie
hahaha
moja sis własnie wpadła na sekund 5 haahha i zostawila dwie buteli dla malej
a dzis moj kiero dzownił oczywiscie mnie rozsmieszył pyta sie mnie " Endżi puchniesz?" a ja mowie nooo a on "hahahaha nie żrem a tyjem" buahahha wariat
mowie mu ze w lipcu bede nie daleko jego nad wodą a on mowie aaa to przyjade tam do Ciebie tylko jak ja Cię znajdę toples??!! hhaahahhaah a ja mowie aa taki wieloryb to zauwazysz a on ee mogłas pokazac przed pojsciem na l4 to bym teraz wiedział i nie szukał hahahhaha padne normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 15:19
Malenq, Paula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość