Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
same pyszności robisz ja wczoraj robiłam leczo..pomałpowałam od CIebie ale pyszne wyszło!
dziś ziemniaki, jajo i chyba kefirek! no a jutro tez jakieś miecho zrobie
kurde jak mi sie nie chce siedzieć w robocie, chetnie bym posżła na spacer! ehhhhhhhPaula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Widze same awantury...my na szczescie sie nie klocimy tylko ja zawsze sie nagadam haha ciezki charakter mam... chociaz nie raz mowilam do mojego D zeby sie poklocic jak ludzie haha.
Kurwa ale sie wkurzylam tydzien spokoju mialam dzis patrze i znowu jakies brudzenie ehh -
nick nieaktualnyHa, ja już zrobiłam grafik prac odmowych na calutki miesiąc Zaraz wywieszę na lodówce i biorę się za robotę Nic swojemu słowem nie powiem co to i po co to. Będę się wpisywac co zrobiłam, niech zobaczy, co faktycznie on robi a co ja KURA DOMOWA
Eweloka84, Malenq, Paula55, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ha ha ha i bardzo dobrze! Ciekawe czy sie xzainteresuje czymś nowym na lodówce!!! a Ty nie waż sie robić nic wiecej, rób tylko tyle co wypisałaś i ani grama wiecej...a On niech naawet zarośnie brudem!
-
nick nieaktualnyZrobiłam grafik typu: z jednej strony co do zrobienia, na górze daty, a w środku do wpisywania się kto dana rzecz jakiego dnia zrobił :] ciekawe ile razy będzie Olga a ile Piotrek dzisiaj zabieram się za generalne sprzątanie, mimo że za wiele nie ma, ale zrobię wszystko z listy i calutki dzień będzie tylko OLGA
Eweloka84, Malenq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ciesze sie Rudasku ze leczo smakowalo u mnie juz nic nie zostalo na dzis
Ojj tam... Casem tak sobie wymyslam co by nudno nie bylo.
Czesc Ewelka. To moze dzis polez w lozeczku, co?!Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem, jestem, spałam...hihihihi
a u mnie pogoda cudna za oknem a ja nawet nie mam ochoty na taras wyjść...dzisiaj dzień po nazwą "mam to w d...." i spędzam go w piżamce w łóżeczku.....tylko cosik na obiadek zjem...i znowu się kładę...Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu a co w paczusi???jeśli można wiedzieć
mleczko 2w 1 , dwa olejki arganowe pod prysznic peeling do ciala
dodstalam tez dodakowo zestwa toreb i podklad do twarzy - bo z okazji ur jakies dodatki mi daliEweloka84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Aniu a co w paczusi???jeśli można wiedzieć
mleczko 2w 1 , dwa olejki arganowe pod prysznic peeling do ciala
dodstalam tez dodakowo zestwa toreb i podklad do twarzy - bo z okazji ur jakies dodatki mi dali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa mną jeden pokój na picuś glancuś jeszcze tylko po trochu w łazience i pokoju i przedpokoju a na koniec kuchnia i układanie ciuchów w szafie u młodego bo wywalił wszystko na środek pokoju i sie stroić próbował sam ale to już na wieczorek sobie zostawiam, bo przy okazji musze poprzebierać z czego mi już powyrastał
-
Jestem myszorki wyprawilam meza do pracy. Ale pojedlismy uhh klusek slaskich to mi sie chcialo. I do tego schabil w marynace mniam.
Teraz odpoczne chwile bo znow bardzo ciezko mi si oddycha i musze posprzatac sajgon w kuchni. Potem mam w planie upiec schab ze sliwka i morela plus ciasto ale nie wiem czy dam rade...
Ewelus to lez kochana na ogrodeczku i absolutnie sie nie przeciazaj!!!
Olga dobry pomysl z grafikiem. Moze obrazkowo mezowi uswiadomisz ile jest twojej ciezkiej pracy w domu. Wogole to wyslala bym go na jeden dzien za ciebie do roboty zeby sie przekonal co tam przezywasz!!! Moze by zmienil zdanie
Aniu poka poka co kupilas!! Kocham takie zestawy z jakiej firmy???
Ja dopijam wlasnie skczek ze swiezo wycisnietych pomaranczy i grejfrutow bo misiek mnie takim uraczyl dzisMalenq, Eweloka84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zaraz zrobie fotke
ja tak z doskoku bylam bo jeszcze szykolalam meza na wyjazdPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nie hahaha
moja sis własnie wpadła na sekund 5 haahha i zostawila dwie buteli dla malej
a dzis moj kiero dzownił oczywiscie mnie rozsmieszył pyta sie mnie " Endżi puchniesz?" a ja mowie nooo a on "hahahaha nie żrem a tyjem " buahahha wariat
mowie mu ze w lipcu bede nie daleko jego nad wodą a on mowie aaa to przyjade tam do Ciebie tylko jak ja Cię znajdę toples??!! hhaahahhaah a ja mowie aa taki wieloryb to zauwazysz a on ee mogłas pokazac przed pojsciem na l4 to bym teraz wiedział i nie szukał hahahhaha padne normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 15:19
Malenq, Paula55, wioleta4444 lubią tę wiadomość