Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem lobuzy
sama sobie wysprzatalam moj burdelik
Jazuuu jak mi ciezko juz gary myca co ja poczne za miesiac? Chyba dziure na brzuch wytne
Ewela kiero jest the best hahafajnie ze ma poczucie humoru
Aniu widże że kosmetyki z yes rocher... Nigdy ich nie uzywalam ale slyszalam. Masz juz jakies ktorych uzywalas? Jestes zadowolona???Ania_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
TAk włąsnie tego peelingu uzywalam i bardzo mi pomaga skore mam taka bardziej jedrna
wygladzona
no i sprobowalam teraz tego podkladu i berdzo fajny jest uczuclenia nie mamwiec gi mleczko bede teraz testowala i zelik z olejku arganowego
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny pisałam tutaj ostatnio z pytaniami .
Chciałam się pochwalić że dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście .
Cykl co 29 dni . Okres spoznil sie o jeden dzien .. zamiast niego pojawiła się białe upławy i czułam jak bym miała dostać właśnie@ .
Codziennie mierzyłam temp w pochwie rano i była 37,3 nie zmieniała się .
Objawem którego zauważyłam pełno żył na piersiach.
Teraz to tylko się zdrowo odżywiać i się oszczędzać
Pozdrawiam mamusie i mamusie przyszłe .
PowodzeniaAnia_84, wioleta4444, Czarnula87, Ruda27, Paula55, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
veronka wrote:Witam dziewczyny pisałam tutaj ostatnio z pytaniami .
Chciałam się pochwalić że dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście .
Cykl co 29 dni . Okres spoznil sie o jeden dzien .. zamiast niego pojawiła się białe upławy i czułam jak bym miała dostać właśnie@ .
Codziennie mierzyłam temp w pochwie rano i była 37,3 nie zmieniała się .
Objawem którego zauważyłam pełno żył na piersiach.
Teraz to tylko się zdrowo odżywiać i się oszczędzać
Pozdrawiam mamusie i mamusie przyszłe .
Powodzeniawioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Jestem dziewczyny
Co do wyprowadzek i kłótni to ja też się na chwilę wyprowadziłam
wkurzył mnie i powiedział, że jak coś się nie podoba to może chcę rozwodu?
powiedziałam że rozwodu nie dostanie bo mnie nigdy nie znajdzie
spakowałam się i pojechałam sobie metrem (jeszcze w tedy mieszkaliśmy w Wawie)
wyłączyłam najpierw telefon. Po przejechaniu ostatniej stacji włączyłam tel
bo ochłonęłam. i dzwonił 100 razy do mnie i pisał ze mnie przeprasza i żebym
wracaław końcu jego kolega zadzwonił i prosił mnie w jego imieniu żebym wróciłahahaaha .
Mąż dzwonił i dzwonił odebrałam i prosił żebym wróciła
to wróciłam ale przez tydzień mnie przepraszał i już więcej się tak nie
pokłóciliśmy i nie pytał czy chcę rozwodu
Oczywiście teściowa się dowiedziała bo dzwoniła do mnie i jej powiedziałam że
nie wiem jak tam mąż bo się wyprowadziłam. A co !
Podobno tak go zbluzgała że zapadł się prawie pod ziemie
Rudasku to super, że tak zgodnie żyjecie. ale jakaś mała kłótnia jest dobra dla zdrowia
Męża mam dobrego ale impulsywnego i nerwowego ale jak potrzeba to i uprasuje,
ugotuje, upierze sam, odkurzy, umyje okna. Nie mogę narzekać
Ewelinko leż i odpoczywaj :* fajny ten twój kierownik, rzadko tacy są
Olga dobry pomysł z tym spisemNiech zobaczy jak my tyramy w domu
Aniu ale sobie zamówiłaś rzeczy. jak pracowałam nie dawno to tez nakupowałam. maseczek, szamponów
perfum, mgiełek do ciała, balsamów, 25 lakierów do paznokci, puder,
z rossmanna i natury nakupowałam lakierów za 170 zł Tak zaszalałam
Veronka gratuluję kreseczek :**
Ale się rozpisałam... zaraz będzie druga tura.. wkur... się dzisiaj i dowiedzialam się parę rzeczyAnia_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Wiola dalas czadu z wyprowadzka
ja poki co tylko wyszlam bez zdania z domu ..dzwonil gdzie jestem a ja mowilam ze gdziesz i odrzucalam
no raz go wyprwadzilam do drugiego pokojuwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Dowiedziałam się w poeadni naturalnego planowania rodziny że taka niska temperatura może być przyczyna niedoczynności tarczycy. żebym przekazała lekarzowi by mi zapisał badania na tarczyce. Może to być, ale nie musi.. No i co do śluzu bo mam ciągle taki sam. Musze powiedziec lekarzowi że mam torbiela pajęczynówki może to wpływa na przysadkę mózgową. Nic nie wiadomo i dlatego tak jest z tym śluzem.. mam nosić spódniczki (jasne już nosze same spódniczki przy teściach
ha ) majtki z bawełny lub jakieś szersze niż stringi, nie podmywac się żelem do higieny intymnej ani na razie niczym bo może to działa odwrotnie na mnie i powoduje taki gęsty śluz że flora bakteryjna moja jest taka a nie inna i takie tam. tylko na razie wodą mam się myć. dała mi zeszyt z wykresami żebym sobie robiła i wszystko pisała. i wizyta w sierpniu bo jest sama ciekawa (w lutym mają zamkniętę). Jestem podobno ciekawym przypadkiem.. Heh super
A dziś chodziłam/jeździłam od 11 do 16 po mieście za pracą i w biurze pracy byłam
a potem poszłam bo umówiłam się na 15 z Panią w sprawie pracy. Co za małpiszon cholerny. Miał być tam jakiś bar i tam grupowo miała wytłumaczyć wszystkim co i jak.. Oczywiście nie było nic takiego. dzwoniłam to nie odbierała a mówiła wcześniej że prosze dzwonić jak coś. 8 razy dzwoniłam. Z kaptura końcowego 15stki przeszłam pieszo na michałów ! (jeśli ktoś zna Radom) tam gdzie real.. Schodziłam się i przed 16 byłam w domu .. Co za oszustka !
jaja sobie robi :o
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
co za pizda ;/ takie t tylko za jajniki wyczochrac ..jak tak mozna robic ludzi w bambuko
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
I po co ja taki kawał lazłam.. Nałaziłam się bo przystanek byl daleko to mówię przejdę się dalej może tam będzie a tam żadnego baru nie ma ! tylko hale jakieś i łąki.. z jednego osiedla na drugie na pieszo... Rura .. Miałam napisac "Dziękuje za spotkanie oszustko" ale h jej w d.. Nie .. za dobrze by jej było małpie !Czekamy na Ciebie :***
-
Veronka gratulacje!!!! U mnie se sluzem bylo tak samo
plus bol jajnikow
dbaj o siebie
Kurde Wiola ale mialas przeprawe z ta baba. Nie powazna jakas
A tarczyce sobie kochana zbadaj bo to teraz tylu kobiet dotyczy ze szok w trampkach
Haha meza ta ucieczka ladnie nastraszylasgrunt ze sie opamietal
Ja juz ciacho wstawilam i w zasadzie bede za chwile wyciagac z pieca. Dzis malonowo truskawkowe
Juz mi pachnie w calym mieszkaniuAnia_84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Przestraszył się.. I zabronił mi się wyprowadzać bo skoczy przez balkon.. taa prosto do śmietnika
Ja na obiad ugotowałam kurczaka i pokroiłam paprykę i pomidora. Ugotowałam takie uszka z serem ricotta i szpinakiem i wszamałamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejjj tez zglodnialam
Ale..... Zostala mi doslownie resztka lecza. Wiec zrobie cos ala pizze na patelni
Czyli chlebek tostowy na spod, na to jajko roztrzepane, na to leczo i starty zolty ser
Juz tak dawno tego nie jadlamAnia_84, Malenq, wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No to pewnie nie bede miala przespanej ncy ..;/ bo juz guwniarstwo sie zbiera w lesie
zakonczenie roku
wioleta4444 lubi tę wiadomość