Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem lobuzy sama sobie wysprzatalam moj burdelik
Jazuuu jak mi ciezko juz gary myc a co ja poczne za miesiac? Chyba dziure na brzuch wytne
Ewela kiero jest the best haha fajnie ze ma poczucie humoru
Aniu widże że kosmetyki z yes rocher... Nigdy ich nie uzywalam ale slyszalam. Masz juz jakies ktorych uzywalas? Jestes zadowolona???Ania_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
TAk włąsnie tego peelingu uzywalam i bardzo mi pomaga skore mam taka bardziej jedrna wygladzona
no i sprobowalam teraz tego podkladu i berdzo fajny jest uczuclenia nie mam wiec gi mleczko bede teraz testowala i zelik z olejku arganowegoPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny pisałam tutaj ostatnio z pytaniami .
Chciałam się pochwalić że dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście .
Cykl co 29 dni . Okres spoznil sie o jeden dzien .. zamiast niego pojawiła się białe upławy i czułam jak bym miała dostać właśnie@ .
Codziennie mierzyłam temp w pochwie rano i była 37,3 nie zmieniała się .
Objawem którego zauważyłam pełno żył na piersiach.
Teraz to tylko się zdrowo odżywiać i się oszczędzać
Pozdrawiam mamusie i mamusie przyszłe .
PowodzeniaAnia_84, wioleta4444, Czarnula87, Ruda27, Paula55, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
veronka wrote:Witam dziewczyny pisałam tutaj ostatnio z pytaniami .
Chciałam się pochwalić że dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście .
Cykl co 29 dni . Okres spoznil sie o jeden dzien .. zamiast niego pojawiła się białe upławy i czułam jak bym miała dostać właśnie@ .
Codziennie mierzyłam temp w pochwie rano i była 37,3 nie zmieniała się .
Objawem którego zauważyłam pełno żył na piersiach.
Teraz to tylko się zdrowo odżywiać i się oszczędzać
Pozdrawiam mamusie i mamusie przyszłe .
Powodzeniawioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Jestem dziewczyny
Co do wyprowadzek i kłótni to ja też się na chwilę wyprowadziłam
wkurzył mnie i powiedział, że jak coś się nie podoba to może chcę rozwodu?
powiedziałam że rozwodu nie dostanie bo mnie nigdy nie znajdzie
spakowałam się i pojechałam sobie metrem (jeszcze w tedy mieszkaliśmy w Wawie)
wyłączyłam najpierw telefon. Po przejechaniu ostatniej stacji włączyłam tel
bo ochłonęłam. i dzwonił 100 razy do mnie i pisał ze mnie przeprasza i żebym
wracała w końcu jego kolega zadzwonił i prosił mnie w jego imieniu żebym wróciłahahaaha .
Mąż dzwonił i dzwonił odebrałam i prosił żebym wróciła
to wróciłam ale przez tydzień mnie przepraszał i już więcej się tak nie
pokłóciliśmy i nie pytał czy chcę rozwodu
Oczywiście teściowa się dowiedziała bo dzwoniła do mnie i jej powiedziałam że
nie wiem jak tam mąż bo się wyprowadziłam. A co !
Podobno tak go zbluzgała że zapadł się prawie pod ziemie
Rudasku to super, że tak zgodnie żyjecie. ale jakaś mała kłótnia jest dobra dla zdrowia
Męża mam dobrego ale impulsywnego i nerwowego ale jak potrzeba to i uprasuje,
ugotuje, upierze sam, odkurzy, umyje okna. Nie mogę narzekać
Ewelinko leż i odpoczywaj :* fajny ten twój kierownik, rzadko tacy są
Olga dobry pomysł z tym spisem Niech zobaczy jak my tyramy w domu
Aniu ale sobie zamówiłaś rzeczy. jak pracowałam nie dawno to tez nakupowałam. maseczek, szamponów
perfum, mgiełek do ciała, balsamów, 25 lakierów do paznokci, puder,
z rossmanna i natury nakupowałam lakierów za 170 zł Tak zaszalałam
Veronka gratuluję kreseczek :**
Ale się rozpisałam... zaraz będzie druga tura.. wkur... się dzisiaj i dowiedzialam się parę rzeczyAnia_84, Malenq, Eweloka84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie :***
-
Wiola dalas czadu z wyprowadzka ja poki co tylko wyszlam bez zdania z domu ..dzwonil gdzie jestem a ja mowilam ze gdziesz i odrzucalam
no raz go wyprwadzilam do drugiego pokojuwioleta4444 lubi tę wiadomość
-
Dowiedziałam się w poeadni naturalnego planowania rodziny że taka niska temperatura może być przyczyna niedoczynności tarczycy. żebym przekazała lekarzowi by mi zapisał badania na tarczyce. Może to być, ale nie musi.. No i co do śluzu bo mam ciągle taki sam. Musze powiedziec lekarzowi że mam torbiela pajęczynówki może to wpływa na przysadkę mózgową. Nic nie wiadomo i dlatego tak jest z tym śluzem.. mam nosić spódniczki (jasne już nosze same spódniczki przy teściach ha ) majtki z bawełny lub jakieś szersze niż stringi, nie podmywac się żelem do higieny intymnej ani na razie niczym bo może to działa odwrotnie na mnie i powoduje taki gęsty śluz że flora bakteryjna moja jest taka a nie inna i takie tam. tylko na razie wodą mam się myć. dała mi zeszyt z wykresami żebym sobie robiła i wszystko pisała. i wizyta w sierpniu bo jest sama ciekawa (w lutym mają zamkniętę). Jestem podobno ciekawym przypadkiem.. Heh super
A dziś chodziłam/jeździłam od 11 do 16 po mieście za pracą i w biurze pracy byłam
a potem poszłam bo umówiłam się na 15 z Panią w sprawie pracy. Co za małpiszon cholerny. Miał być tam jakiś bar i tam grupowo miała wytłumaczyć wszystkim co i jak.. Oczywiście nie było nic takiego. dzwoniłam to nie odbierała a mówiła wcześniej że prosze dzwonić jak coś. 8 razy dzwoniłam. Z kaptura końcowego 15stki przeszłam pieszo na michałów ! (jeśli ktoś zna Radom ) tam gdzie real.. Schodziłam się i przed 16 byłam w domu .. Co za oszustka ! jaja sobie robi :oAnia_84 lubi tę wiadomość
-
co za pizda ;/ takie t tylko za jajniki wyczochrac ..jak tak mozna robic ludzi w bambuko
wioleta4444 lubi tę wiadomość
-
I po co ja taki kawał lazłam.. Nałaziłam się bo przystanek byl daleko to mówię przejdę się dalej może tam będzie a tam żadnego baru nie ma ! tylko hale jakieś i łąki.. z jednego osiedla na drugie na pieszo... Rura .. Miałam napisac "Dziękuje za spotkanie oszustko" ale h jej w d.. Nie .. za dobrze by jej było małpie !Czekamy na Ciebie :***
-
Veronka gratulacje!!!! U mnie se sluzem bylo tak samo plus bol jajnikow dbaj o siebie
Kurde Wiola ale mialas przeprawe z ta baba. Nie powazna jakas
A tarczyce sobie kochana zbadaj bo to teraz tylu kobiet dotyczy ze szok w trampkach
Haha meza ta ucieczka ladnie nastraszylas grunt ze sie opamietal
Ja juz ciacho wstawilam i w zasadzie bede za chwile wyciagac z pieca. Dzis malonowo truskawkowe
Juz mi pachnie w calym mieszkaniuAnia_84, wioleta4444 lubią tę wiadomość
-
Przestraszył się.. I zabronił mi się wyprowadzać bo skoczy przez balkon.. taa prosto do śmietnika
Ja na obiad ugotowałam kurczaka i pokroiłam paprykę i pomidora. Ugotowałam takie uszka z serem ricotta i szpinakiem i wszamałamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejjj tez zglodnialam
Ale..... Zostala mi doslownie resztka lecza. Wiec zrobie cos ala pizze na patelni
Czyli chlebek tostowy na spod, na to jajko roztrzepane, na to leczo i starty zolty ser
Juz tak dawno tego nie jadlamAnia_84, Malenq, wioleta4444, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
No to pewnie nie bede miala przespanej ncy ..;/ bo juz guwniarstwo sie zbiera w lesie zakonczenie roku
wioleta4444 lubi tę wiadomość