Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheheeh dziewczyny ale ja nawet nie wiem skąd u mnie naszła taka ochota.....a ostatnio jak jadę samochodem służbowym A. to się śmieję, że przede mną ukrywa, że frytki je, bo mi cały czas u niego w wozie frytkami pachnie, to się bidulek patrzy na mnie jakbym zwariowała - mój A. nie lubi, nie jada, i nie kupuje nawet dla mnie frytek -one mogą nie istnieć...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypoza tym ostatnio jak stara zdarta płyta: jadam pomidor, pasztet drobiowy, ogórek gruntowy i sok pomarańczowy i to już chyba 3 tydzień jak jadam takie śniadanie...martwię się, że za mało białka i wapnia w diecie mam, ale na razie nic na to poradzić nie mogę, bo twaróg to raz w tygodniu jakoś wcisnę, jakiś mały jogurt....ale już na indyka i kurczaka patrzeć nie mogę....ryba też odpada...
mam nadzieję, że w II trymestrze zacznę "zdrowiej" jadać....Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:poza tym ostatnio jak stara zdarta płyta: jadam pomidor, pasztet drobiowy, ogórek gruntowy i sok pomarańczowy i to już chyba 3 tydzień jak jadam takie śniadanie...martwię się, że za mało białka i wapnia w diecie mam, ale na razie nic na to poradzić nie mogę, bo twaróg to raz w tygodniu jakoś wcisnę, jakiś mały jogurt....ale już na indyka i kurczaka patrzeć nie mogę....ryba też odpada...
mam nadzieję, że w II trymestrze zacznę "zdrowiej" jadać....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuffff dziwnie to zabrzmi: ALE ULŻYŁO mi....bo myślałam, że coś ze mną nie tak...małż to już patrzeć nie może na ten mój zestaw śniadaniowy.......... hehehe a ja z rana nic innego nie wyobrażam sobie zjeść...potem w dzień tak, ale z rana tylko to....
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Zbieramy z mezem na takie wakacje
http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/blisko-i-cieplo/wyspy-kanaryjskie/lanzarote/hotele;show,5181,vik-club-coral-beach-ace23062?hotel=5935&m=h&transport=1#wylot=BZG,GDN,KTW,KRK,LUZ,LCJ,POZ,RZE,SZZ,WAW,WRO&len=ln68&lm=1&dt_from=28-06-2014&os_dorosle=2 a co sie bedeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ale mam nadzieję, że nie o hotel chodzi....tylko o wyspy???? hehehe
plaże cudne...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:A ja leczo wlasnie dojadlam
I siedze i rycze... Usmarkalam sie po pas chyba powinnam miec zakaz ogladania tlc i "in vitro 9 mies pozniej"Malenq lubi tę wiadomość
-
Dobrze ze mojego juz nie ma bo by sie usmial... Ale co ja poradze ze tak przezywam
Ja dalej nie moge uwiezyc ze zaraz sama to przezyje
A przepis??? Najprostszy na swiecie.
Kroje papryke, cebulke lekko podsmazam. Papryke do gara i lekko woda podlewam i gotuje na malym ogniu.
Kroje kabaczka, potem dodaje go do papryki z ta cebukla.
Sparzam pomidory, obieram ze skory kroje i na koniec do gara. Podsmazam kielbaske i tez dodaje. Przyprawiam wegeta, pieprzem, papryka mielona i zaprawiam odrobina przecieru pom.