Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:łooo to chyba był moj bo mnie tu gonia terminy jak nie wiem
no to pewnie nasz bo mnie ostatnio leniwiec dopadł i nie chce opuścić a o sexie już nie wspomnę... a zastanawiam się co ten kapsel miał na myśli... może z drugiej butelki mi dopowie... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
ja na chwilę bo znowu kiepsko się czuje
zauważyłam na wkładce trochę plamek takich jasno brązowych i się wystraszyłam, jutro na szczęście mam wizytę więc się wszystko okaże
Widzę, że Was głupawka chwyta poowulkowa
Paula a nie masz możliwości zmienić pracy na jakąś lepszą, z umową, znasz dobrze język?
Dorotka co do Twojego monitoringu jak miałaś owu 14dc i 14 byłaś na wizycie mogło jeszcze nie być widać ciałka żółtego bo mogło być w trakcie owu, co do drugiego pęcherzyka, nie pisałaś czy był tylko 10dc czy 12 tez, bo jak 12 go nie było to po prostu ten drugi go zdominował i tamten zaczął się zmieszać
-
Ojj ty biduleczko nasza.... Nic sie nie martw. Bedzie wszystko ok. Jutro pojdziesz do lekarza, uspokoisz sie....
Posluchasz jak serce twojej dzidzi wali jak szalone...
Napisz tylko prosze ze wszystko ok bo bede czekac
Kochana pracy raczej nie moge poki co zmienic. Generalnie od jakiegos czasu brytyjski rynek pracy baaardzo sie pogorszyl.
od nowego roku jak otworza rynek pracy dla rumunow i bulgarow to ja nie wiem co tu bedzie...
Zbaczymy... Poki co nie mam sie czym przejmowac bo o fasolke jak widac nam ciezko...
A jak sie teraz nie uda to i tak pauza wiec spoko
-
No to dobrze, że przynajmniej pozytywne nastawienie, ale wiesz warto czasem uwierzyć, a może coś fajnego się trafi jak się porozglądasz raz za czas:)
Ja mam wizytę dopiero na 19,40 więc jak dotrę do domu to pewnie będzie już po 21, ale dam znać -
Paula_29 wrote:Dorotka co do Twojego monitoringu jak miałaś owu 14dc i 14 byłaś na wizycie mogło jeszcze nie być widać ciałka żółtego bo mogło być w trakcie owu, co do drugiego pęcherzyka, nie pisałaś czy był tylko 10dc czy 12 tez, bo jak 12 go nie było to po prostu ten drugi go zdominował i tamten zaczął się zmieszać
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny,
ja na chwilę bo znowu kiepsko się czuje
zauważyłam na wkładce trochę plamek takich jasno brązowych i się wystraszyłam, jutro na szczęście mam wizytę więc się wszystko okażeUnlike, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Dorotka co do LUF to właśnie chyba jest ten problem, że wyniki wychodzą w normie, głównie monitoring może to stwierdzić, przynajmniej moja kuzynka tak miała. Dziwne tylko, że tak szybko diagnozę postawiła, powinna kazać CI przyjść za 2 dni zobaczyć czy jednak ciałko się nie wytworzyło
No bo tak: pęcherzyki ładnie rosną to estradiol będzie ok, pęcherzyk się luteinizuje więc progesteron i tak wytwarza, prolaktyna u wielu kobiet jest podwyższona więc tym się nie sugerują, jedyne co chyba miało by sens zrobić to stosunek FSH do LH i to jakoś dzień dwa przed owu, zobaczysz przy okazji czy jest pik LH, a stosunek powinien być ok. 1
P.S ja właśnie mam już na podtrzymanie lutkę( ze względu na tego krwiaka) więc chyba nic więcej mi nie da, jedynie wierzyć, że wszystko ok -
Moja ginka jest zakręcona woli pewnie sprawdzić w nowym cyklu co i jak niż kazać mi ponownie jechać. Dlatego znalałam innego gina niby lepszego ale na wizyte trzeba ponad 2m-ce czekać.
Ja brałam Luteine chyba 3 razy dziennie i Fenoterol w 33tc + w szpitalu leżenie (wstawanie tylko do kibelka bo miałam przedwczesne skurcze musieli mi je zatrzymać) ale u Ciebie to chyba na ten lek za wcześnie. Spokojnie wszystko się ułoży. Najważniejsze to dużo leżeć i nie stresować się KochanaPaula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ale się naprodukowałyście wczoraj lecę nadrabiać.
Ewelinka, głowa do góry :* wpadnij na kawę...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
no jestem, myślałam, że poszłaś tyrać. Kawka jest. tempka mi skoczyła jak szalona, leżę w łóżku, mam ból podbrzuszaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają