Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No ewnie - termometr feeee głupi robi ci na złosc - wywal go ;P
no własnie chyba tak zrobie bogin jeste dopeiro w piatek ;/ a ja dzis wstalam i znowu to uczucie jakbym byla opuchnieta tam na dole ;/
-
Ania_84 wrote:A u mnie to kurde ta tmpka o chyba bedzie jakas infekcja a nie fasolka bo od wczoraj zaczelo mnie tam na dole cos hmmm swedziec - kłuc . piec - prawie zawsze tak mam przy braniu lutki dowcipnej ;/ <wnerw> i teraz nie wiem moze sie orientujecie czy Clotrimazolum w masci ewentualnie nie zaszkodzi ??
Niestety ja Ci nie pomogę niestety nie znam się, balabym się coś doradzać
Ale pewnie dziewczyny coś podpowiedzą, bardziej doświadczoneLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ewelka - mamy jeszcze 7 dni wiec damy rade u ciebei moze znowu pojsc do gory tempka a u mnie na dol - albo sie utrzymac
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry sloneczka
Wrocilam wczoraj i padlam..
Ogolnie jest ok, ale nie za dobrze.. W sobote mialam mega stresujacy dzien, zobaczylam plamienie na czerwono, oczywiscie od razu stres ryczenie itd, pojechalismy do szpitala tam lekarz zbadal ze jakis krwiaczek jest i chcial mnie zostawic, ale wiaodmo ja tak nie moge zwlaszcza ze bez ubezp w polsce itd, pozniej zrobil mi usg wyszlo dobrze zarodek jest cialko zolte..
Dostalam tyle lekow ze szok, duphaston, luteina cos jeszcze...
Wiec moje wolne to w wiekszosci lezenie bylo u mamusi... Zbieram sie zaraz do lekarza ide po l4 do pracy i do ginekologa, napewno roboc juz nie chce. Brzuch mnie pobolewa jest wzdety i chodzic za dlugo nie moge...
Jak u was myszki? Cos sie dzialo ciekawego? Ja nie mam nawet teraz czasu nadrabiac az tyle stron :p -
Ruda27 wrote:Dzien dobry sloneczka
Wrocilam wczoraj i padlam..
Ogolnie jest ok, ale nie za dobrze.. W sobote mialam mega stresujacy dzien, zobaczylam plamienie na czerwono, oczywiscie od razu stres ryczenie itd, pojechalismy do szpitala tam lekarz zbadal ze jakis krwiaczek jest i chcial mnie zostawic, ale wiaodmo ja tak nie moge zwlaszcza ze bez ubezp w polsce itd, pozniej zrobil mi usg wyszlo dobrze zarodek jest cialko zolte..
Dostalam tyle lekow ze szok, duphaston, luteina cos jeszcze...
Wiec moje wolne to w wiekszosci lezenie bylo u mamusi... Zbieram sie zaraz do lekarza ide po l4 do pracy i do ginekologa, napewno roboc juz nie chce. Brzuch mnie pobolewa jest wzdety i chodzic za dlugo nie moge...
Jak u was myszki? Cos sie dzialo ciekawego? Ja nie mam nawet teraz czasu nadrabiac az tyle stron :p
Kochana!!!!!!!!!!!!!!! Ależ teśkniłam :*
Wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarzy i odpoczywaj. Będzie dobrze. Olej robotę! I daj znac jak wrócisz.
U mnie ok. wczoraj byłam na badaniu i obawy zostały rozwiane. Okulista powiedziała, że najwyraźniej taka moja uroda. Za pół roku kontrola. wszystko póki co dobrze.
Caly weekend o Tobie myślalam :*Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda - dbaj o Was i faktycznie idz na L4 wypocznij i pogadaj z fasolka zeby sie grzecznie sprawoala
A moja myszka tak jak pisalam płata mi figle hehehe
Lutke dostalas dopochwowa czy pod jezyk ??
Ale dobrze ze dostalas i duphaston i lutke bo podobno w wiekszosci przypadkow tak daja - mi powiedzial ze jak zajde to duphaston do 12 tyg mam brac na podtrzymanie -
Dokładnie - no stwierdzam ze jedynym pewnym objawem ze jestem w ciazy to na 80% II krechy a na 100% jak zobacze na usg
-
nick nieaktualnyAsia ciesze sie ze U Ciebie wszystko dobrze ja tez caly czas myslalam, ale u mamy komp zepsuty i nie mialam dostepu do neta...
Ania biore dupka dosutnie a luteina dopochwowo 2x2...
Nie mam kompletnie ochoty wstawac i sie isc myc szykowac... A za pol h powinnam wyjscAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski :D Nocka tragiczna, dzieciorek znowu zaflukany, całą noc był płacz i marudzenie
Co do clotrimazolum - maśc jest dobra na łagodzenie, na ewentualna infekcję najlepsze są dopochwowe. Ja teraz brałam dopochwowo 2 tab przez 3 dni plus dodatkowo 2x dziennie smarowałam się maścią - nie zapomnijcie żeby i mąz się posmarował bo inaczej będzie was dalej zarażał.
Ja w ciązy też miałam lutkę i dupka
Ruda moja koleżanka miała sporego krwiaka na początku ciązy, dostała L4 i przykaz leżenia plackiem. Leżała pierwszy trymestr, krwiak się wchłoną. Mam cudną synową :DAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLasencje looknijcie do mnie na wykresa ;)dzisiaj tempka skoczyła ładnie wgórę. I teraz tak się zastanawiam, wg was jestem jeszcze przed owulka czy mogła ona wyjśc wczesniej?? Bo dopiero dzisiaj będziemy i ewentualnie jutro jeszcze, a potem męza do soboty nie ma anie chciałabym żeby przez głupia infekcję stracić cały cykl....
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki Daryjka duuuuużo odpoczywaj kochana. Ewela spokojnego audytu Anka mnie też coś piecze od wczoraj wieczora posmarowałam się Clotrimazolem i czekam aż przestanie a tak to tempka idzie w górę- dziwne jak na "cykl bezowulacyjny"
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Wiem ze podczas leczenia parter tez powinien i najlepiej wtedy nie wspolzyc- przerabialam juz to ale my podjelismy decyzje ze jak biore lutke to sie jakos wstrzymamy jakos mi nie ten teges jak se cos wkladam a dwa jak tylko czuje ze cos nie tak czyli cos swedzi czy cu - to odrazu mam w głowie ze trzeba sie wstrzymac dopoki nie bedzie dobrze zreszta po tym jak pol roku leczylismy plemniczki mojego po stane zapalnym wole nie
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Cześć Olguś Rotzer w swej metodzie planowania poczęcia zaleca parom starającym się o dziecko serduszkowanie w dzień skoku temperatury najlepiej rano. Ale wiesz jak to jest z tymi metodami działajcie ile wlezie może akurat skok dopiero będzie i akurat się uda
-
Czarnula87 wrote:Lasencje looknijcie do mnie na wykresa ;)dzisiaj tempka skoczyła ładnie wgórę. I teraz tak się zastanawiam, wg was jestem jeszcze przed owulka czy mogła ona wyjśc wczesniej?? Bo dopiero dzisiaj będziemy i ewentualnie jutro jeszcze, a potem męza do soboty nie ma anie chciałabym żeby przez głupia infekcję stracić cały cykl....