Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No ewnie - termometr feeee
głupi robi ci na złosc - wywal go ;P
no własnie chyba tak zrobie bogin jeste dopeiro w piatek ;/ a ja dzis wstalam i znowu to uczucie jakbym byla opuchnieta tam na dole ;/
-
Ania_84 wrote:A u mnie to kurde ta tmpka o chyba bedzie jakas infekcja a nie fasolka bo od wczoraj zaczelo mnie tam na dole cos hmmm swedziec - kłuc . piec - prawie zawsze tak mam przy braniu lutki dowcipnej ;/ <wnerw> i teraz nie wiem moze sie orientujecie czy Clotrimazolum w masci ewentualnie nie zaszkodzi ??
Niestety ja Ci nie pomogę niestetynie znam się, balabym się coś doradzać
Ale pewnie dziewczyny coś podpowiedzą, bardziej doświadczoneLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ewelka - mamy jeszcze 7 dni
wiec damy rade
u ciebei moze znowu pojsc do gory tempka a u mnie na dol - albo sie utrzymac
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry sloneczka
Wrocilam wczoraj i padlam..
Ogolnie jest ok, ale nie za dobrze.. W sobote mialam mega stresujacy dzien, zobaczylam plamienie na czerwono, oczywiscie od razu stres ryczenie itd, pojechalismy do szpitala tam lekarz zbadal ze jakis krwiaczek jest i chcial mnie zostawic, ale wiaodmo ja tak nie moge zwlaszcza ze bez ubezp w polsce itd, pozniej zrobil mi usg wyszlo dobrze zarodek jest cialko zolte..
Dostalam tyle lekow ze szok, duphaston, luteina cos jeszcze...
Wiec moje wolne to w wiekszosci lezenie bylo u mamusi... Zbieram sie zaraz do lekarza ide po l4 do pracy i do ginekologa, napewno roboc juz nie chce. Brzuch mnie pobolewa jest wzdety i chodzic za dlugo nie moge...
Jak u was myszki? Cos sie dzialo ciekawego? Ja nie mam nawet teraz czasu nadrabiac az tyle stron :p -
Ruda27 wrote:Dzien dobry sloneczka
Wrocilam wczoraj i padlam..
Ogolnie jest ok, ale nie za dobrze.. W sobote mialam mega stresujacy dzien, zobaczylam plamienie na czerwono, oczywiscie od razu stres ryczenie itd, pojechalismy do szpitala tam lekarz zbadal ze jakis krwiaczek jest i chcial mnie zostawic, ale wiaodmo ja tak nie moge zwlaszcza ze bez ubezp w polsce itd, pozniej zrobil mi usg wyszlo dobrze zarodek jest cialko zolte..
Dostalam tyle lekow ze szok, duphaston, luteina cos jeszcze...
Wiec moje wolne to w wiekszosci lezenie bylo u mamusi... Zbieram sie zaraz do lekarza ide po l4 do pracy i do ginekologa, napewno roboc juz nie chce. Brzuch mnie pobolewa jest wzdety i chodzic za dlugo nie moge...
Jak u was myszki? Cos sie dzialo ciekawego? Ja nie mam nawet teraz czasu nadrabiac az tyle stron :p
Kochana!!!!!!!!!!!!!!! Ależ teśkniłam :*
Wszystko będzie dobrze, tylko słuchaj lekarzy i odpoczywaj. Będzie dobrze. Olej robotę! I daj znac jak wrócisz.
U mnie ok. wczoraj byłam na badaniu i obawy zostały rozwiane. Okulista powiedziała, że najwyraźniej taka moja uroda. Za pół roku kontrola. wszystko póki co dobrze.
Caly weekend o Tobie myślalam :*Ruda27 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda - dbaj o Was i faktycznie idz na L4 wypocznij i pogadaj z fasolka zeby sie grzecznie sprawoala
A moja myszka tak jak pisalam płata mi figle hehehe
Lutke dostalas dopochwowa czy pod jezyk ??
Ale dobrze ze dostalas i duphaston i lutke bo podobno w wiekszosci przypadkow tak daja - mi powiedzial ze jak zajde to duphaston do 12 tyg mam brac na podtrzymanie -
Dokładnie - no stwierdzam ze jedynym pewnym objawem ze jestem w ciazy to na 80% II krechy a na 100% jak zobacze na usg
-
nick nieaktualnyAsia ciesze sie ze U Ciebie wszystko dobrze
ja tez caly czas myslalam, ale u mamy komp zepsuty i nie mialam dostepu do neta...
Ania biore dupka dosutnie a luteina dopochwowo 2x2...
Nie mam kompletnie ochoty wstawac i sie isc myc szykowac... A za pol h powinnam wyjscAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
:D Nocka tragiczna, dzieciorek znowu zaflukany, całą noc był płacz i marudzenie
Co do clotrimazolum - maśc jest dobra na łagodzenie, na ewentualna infekcję najlepsze są dopochwowe. Ja teraz brałam dopochwowo 2 tab przez 3 dni plus dodatkowo 2x dziennie smarowałam się maścią - nie zapomnijcie żeby i mąz się posmarował bo inaczej będzie was dalej zarażał.
Ja w ciązy też miałam lutkę i dupka
Ruda moja koleżanka miała sporego krwiaka na początku ciązy, dostała L4 i przykaz leżenia plackiem. Leżała pierwszy trymestr, krwiak się wchłoną. Mam cudną synową:D
Ania_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLasencje looknijcie do mnie na wykresa ;)dzisiaj tempka skoczyła ładnie wgórę. I teraz tak się zastanawiam, wg was jestem jeszcze przed owulka czy mogła ona wyjśc wczesniej?? Bo dopiero dzisiaj będziemy
i ewentualnie jutro jeszcze, a potem męza do soboty nie ma
anie chciałabym żeby przez głupia infekcję stracić cały cykl....
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kobietki
Daryjka duuuuużo odpoczywaj kochana. Ewela spokojnego audytu
Anka mnie też coś piecze od wczoraj wieczora posmarowałam się Clotrimazolem i czekam aż przestanie
a tak to tempka idzie w górę- dziwne jak na "cykl bezowulacyjny"
Ania_84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Wiem ze podczas leczenia parter tez powinien i najlepiej wtedy nie wspolzyc- przerabialam juz to
ale my podjelismy decyzje ze jak biore lutke to sie jakos wstrzymamy
jakos mi nie ten teges jak se cos wkladam
a dwa jak tylko czuje ze cos nie tak czyli cos swedzi czy cu - to odrazu mam w głowie ze trzeba sie wstrzymac dopoki nie bedzie dobrze
zreszta po tym jak pol roku leczylismy plemniczki mojego po stane zapalnym wole nie
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Cześć Olguś
Rotzer w swej metodzie planowania poczęcia zaleca parom starającym się o dziecko serduszkowanie w dzień skoku temperatury najlepiej rano. Ale wiesz jak to jest z tymi metodami
działajcie ile wlezie może akurat skok dopiero będzie i akurat się uda
-
Czarnula87 wrote:Lasencje looknijcie do mnie na wykresa ;)dzisiaj tempka skoczyła ładnie wgórę. I teraz tak się zastanawiam, wg was jestem jeszcze przed owulka czy mogła ona wyjśc wczesniej?? Bo dopiero dzisiaj będziemy
i ewentualnie jutro jeszcze, a potem męza do soboty nie ma
anie chciałabym żeby przez głupia infekcję stracić cały cykl....