Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula kochana masz racje...
Moj to jest zly czasami bo mowi ze za duzo czytam, ze sie schizuje ze wymyslam przez internet...
Ale ja sie staram czytac pozytywne rzeczy i tlumaczylam mu, ze na mnie forum dziala kojacociesze sie, ze was poznalalam
Moj mowi na to: mafia owulacyjna :pCzarnula87, Saramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hahaha
dobre.
A moj mowi ze mam wicej kolezanek na necie niz w realu
To w sumie prawda.... Smutna ale prawda.
Od kad mieszkam tu w uk czuje sie mega samotnamam mojego T i to najwazniejsze... Ale wy pewnie rozumiecie o czym mowie... Nie mam tu tak naprawde zadnej kolezanki z ktora bym mogla isc na kawe i poplotkowac o wszystkim.
Mielismy (w sumie mamy) znajomych bliskich ale oni kupili dom niedawno. Spodziewaja sie dziecka juz po nowym roku i nagle o nas zapomnieli. Kiedys widywalismy sie nawet kilka razy w tyg. A od kad ona jest w ciazy kontakt sie urywa.
Wszystkie moje przyjaciolki sa w Polsce. Co prawda mamy kontakt na necie. Ale to nie to samo....zle mi tu samej....
Masakra.
Mialam jeszcze jedna przyjaciolke. Tez jest w ciazy...nie chciala tego dziecka. Ma kochanka a w ciazy jest z mezem.
Dopoki ja sluchalam tylko jej opowiesci o jej kochanku to bylo ok. A jak zaczelam opowiadac ze sie staramy, ze nie moge zajsc w ciaze to jakaos przestalam byc atrakcyjna orzyjaciolka bo ona i jej zycie nie byly jedynym naszym tamatem....
I tak to wyglada.. Musialam sie wyzalic. Sorry
-
Hej dziewczyny ja dopeiro wrocilam zwioski no i z malych zakupow- małżus wzial mnie na cos dobego - czyli deser lodowy waniliowo truskawkowy <mniam >
A o to jego przepis na jego zdaniem najlepsza salatke :
kukurydza
Groszek kons
Olej
Finisz
Jak to uslyszlaam to az mnie zemdliłoRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyH haha Ania salatka mega :p przynajmniej nie jest wymagajacy :p
Paula ja Cie bardzo dobrze rozumiem... Jestem w podobnej sytuacji.. Mam tu koleznaki, ale to sa takie zeby wyjsc raz na miesiac na kawe. Musze po niemiecku z nimi rozmaiwac, wiec wiaodmo to juz nie to samo..
Jedyna moja przyjaciolka jest moja siostra. Z nia wiem ze moge o wszystkim porozmawiac i na nia liczyc,,
Prawda jest taka ze wiele kobiet jest zawistnych, zazdrosnych.. Jak bylam w ciazy to z kims tam powiedzmy rozmawialam, jak poronilam nagle mam kolezanki i teraz znowu powidzmy cisza..
Mam jeszcze jedna przyjaciolke powiedzmy.. Ale tez roznie z nia bywa.. Takze Paula wiem co czujesz.. Ja sie tu tez zle czuje, z dala od bliskich tylko z mezem.. Pocieszaja mnie te wyjazdy do polski... Chociaz tyle..
Kochane zaczyna mńie mdlicciesze sie.. I podjerzewam ze mialam 2 dni spokoju bo bralam witamine b6
dzisiaj nie bede brala i zobaczymy co bedzie jutro hihi :p
-
nick nieaktualny
-
Na gorze macie jeszcze jeden link ale trzeba go skopiowac
Czesc buleczek jest na slodko z brzoskwinia i czeresniami a druga czesc na slono z: salami, oliwkami czarnymi, surowa czerwona papryka,pomidorkami mini i rerem zoltym
Ciasto kupilam gotowebo szybciej a mialam zachcianke
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chce taka jedna!!! Az slinka mi pociekla....
A ja wlasnie dzieciatko usypoam a mezu juz lozeczko grzeje) cos czuje ze zapowiada sie ciekawa noc
Powiem wam.szczerze z u mnie tez sie powykruszaly kolezanki i przyjaciolki. Jeszcze teraz jak ja ciagle w pracy to juz w ogole zero kontktu jak pracuje po 12 godzin i jak sie trafia jakis wolny dzien to wole gi spedzic z mezem i synkiem badz isc.do rodzicow w odwiedziny niz z jakas kumpela sie spotkac...a -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny - jutro jest sadny dzien - bo zawsze w 12dpo zaczyna mi tempka coraz bardziej spadac ale pozyjemy zobaczymy
co nei
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co - uzalezniacie mnie
juz sie polozylam a jeszcze lookam popisalam w pamietniku i do wasRuda27, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość