Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula - dlatego ja juz do tego troche inaczej podchodze i juz 4 cykl z rzedu mam pekna tempke - nawet jak nie bylo serduszek bo mielismy zawieszone starania i pozniej bach
-
Ja mierze temp dopiero drugi... I juz wiem zeby do samego konca sie nie nakrecac
Teraz moze sie bardziej to uda bo bedziemy w pl i bedziemy mieli zajeta prawie kazda minute dnia
Poza tym to ostatni cykl wiec juz nerwow wiecej nie bedzieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie sie zastanwiam czy ten cykl calkeim nie odpuscic - bo ani monitoru=ingu nie bedzie bo lekarz ma urlop - i musialabym isc prywatnie ..zreszta swieta ..sylwester.. nie wiem sama .. no ale ozbaczymy
kupilismy naszemu kociakowi wyrko taka podusie fajna i polozylam jejkolo kalryfera- i teraz spi przeszczesliwa mieciutko cieplutko woda przy łózeczku i tylko lebek spuszcza zeby sie napic -
nick nieaktualnyAnia wpisz godzine blizsza tej o ktorej zawsze mierzysz z reszta mysle, ze to juz nie jest takie wazne, lepiej nie rozmyslac..
Paula i wlasnie to bedzie najlepsze, zmiana otoczenia, bliscy w okol, swiateczna atmp i bez stresow... Uda sie
Ania a moze lepiej bez monitoringu, na zywiol i bez nacisku?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Własnie tez tak mysle ..ze moze tak bedzie lepiej
Nic d=co do tempki wpisalam ta z 6 po min 3h snu i zaznaczylam ignor i tak nic to nie zmienia bo juz po owulce
jej jak mi sie nic nie chce .. hehe ale musze troche popraowac bo trzeba pozniej zorbic salatke i ogarnac troche pokoj bo jak ma przyjsc psiapsiola to przeciez musi jakos dom wygladac -
nick nieaktualny
-
Ewelka wracaj do zdrowka - moz enapij sie miety ?? albo jakas smecte czy cus ??
No dziewczyny salatka pokrojona.. tylko łebek jestem zapomniaam o ogorkach kiszony - musi mi Misko kupi po drodze bo domowe sie skonczyly ;( -
nick nieaktualny
-
nie no normalna jarzynowa
czyli: marchewka, seler, pietruszka, jabłko, jajko, groszek , ogórek kiszony no i majjonnez
tak mi sie wczoraj zachcialo ze swierdzilam ze nie popuszcze musze zorbic -
nick nieaktualny
-
no wlasnie niektorzy dodaja - a np mama mojego M dodaje jeszcze pora - tyle ze na moj zoladek jest za bardzo ostra i zawsez mam pozniej klopoty z brzuszkiem ;/
-
nick nieaktualny
-
Ze mnie to sie smieja ze jakby i postawic iecho i salatke to wybiore oczyiwscie salatke nawet jesli beda to tylko liscie salaty
-
nick nieaktualny