Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania zamorduje narobilas mi takiego smaka!!!!!!
Tez nie moge doczekac sie swiat i tego calego jedzonka.... I ptysiow z grzybami mojej mamy i wszystkiego innego.
Powiem wam ze kilka lat temu smialam sie ze ciazy nademna klatwa.... Mialam jakies moze... 14-15 lat jak sie zaczelo.
Co roku chyba przez 3 lata z rzedu mialam grype zoladkowa w dzien wigilii wszyscy sie zajadali a ja o sucharkach i w wc masakra. Dobrze ze to sie juz skonczyloAnia_84 lubi tę wiadomość
-
O kurde Paula to faktycznie ;/ swieta i grypa zoładkowa- nie no .. kurde ..
OO.. ptysie z grzybami ?? hmm tego jeszcze nie jadlam -
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:My juz po zupce... Teraz trzeba sie odchamic troszke
Brewki wyregulowane czas na paznokcie
Ania chce troche twojej salatki!!!!!! Aaaaa
Daria a ty jak dzis... Sorry pomylka. Jak WY dzis?
Jakie play na dzis laseczki? -
nick nieaktualnyHehe dobrze Paula dziekuje lekkie mdlosci, zaraz wezme ta b6, bo uspokoilam sie ze jest dobrze wiec bede brala ta b6 zeby mdlosci nie miec, ale od czasu do czasu pomine zeby sie upewnic hehe :p
Wlasnie pichcimy z mezem, ale zapaszki mmmAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ojjj Paula - ostatnio mi tu rozbudzilas wyobraznie o bułeczkach zdjeciem a teraz wymówiłas magiczne słowo - gołąbki no nieee...
teraz to juz mam fulll zestaw czego mi sie chce -
nick nieaktualnyTak pomaga, juz ktos kiedys mi mowil. I sama sie przekonalam. Mialam wczesniej male mdlosci i co ostatnio 2 dni nic i sie stresowalam. Ale wlasmie to te 2 dni z witamina byly.. Teraz nie bralam i mdlosci znowu.. Cos w tym jest :p
Robimy zapiekanke z ziemniakami, mieskiem pieczarkami itd :p -
moja najwieksza waga to 96 kg i wteyd juz bylam zalamana ... teraz poki co zeszłam do 78 wiec juz jest luzik
-
nick nieaktualny
-
Nooo tylko by jej nie pasliło a by po wasach dostala heheh wczoraj jej specjalnie kupowalismy bo zawsze sie kladzie nam albo na ciuchach albo na jakiesj szmatce .. wiec stwierdzilismy ze jej kupimy cos co bedzie jej
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Tez mialam kotke... W domu rodzinnym u mamy.
Kilka mies temu trzeba bylo ja uspic bo chyba ze starosci sikala wszedzie doslownie. W nie uzywanej kuchni na pietrze mama musiala wyzucic wszystko. Fotele, kanape, wszystkie rzeczy ktore tam byly bo byly zasikane. Ona juz pod siebie robila biedna... I nie jadla mama nie dala rady jej zaniesc tylko plakala i babcia poszla.
Byla z nami kilkanascie lat. Piekna biala dama. Kropka miala na imie bo byla cala biala i tylko za uchem miala jedna latke
A teraz mam pieska yorka Piksela. Musial zostac u mamy jak wyjechalam za nim tesknie najbardziej....
Z nim tez sie wiaze historia ale nie bede wam zanudzacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
My mielismy wczesniej kociczke kropke a raczej to byla kocia mojego M niestety kiedys wyszla n dwor i ktos ja sobie przygarnal - nawet podejrzewamy kto bo sie pytali co lubi jesc i ze mlek nie bardzo chce pic bo jej juz dawali ;/ moj M do tej pory majej zdjecia w tel
a ta glizda to jest nasze oczk w głowie tyle co ona przeszla jak mialam miesiac - dwa to lekrze jej dawali 5% szans na przezycie wazyła 0,4kg przez dwa tyg jezdzilismy codziennie na kroplowki dwa razy zostawala w lecznicy na kilka dni bo wszystko zwracal ..masakra jak widzialam jak chudnie.. i traci energie .. przesypiala cale dnie u mnie na nogach .. ale sie udalo i teraz wazy 3,5 kg i wpiernicza wszystko co jej ladnie zapachnie
dawaj mozesz przeciez napisacRuda27 lubi tę wiadomość