Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Łoooooo ranyyyyyy ile mnie nie było. Czytałam i czytałam.
Ania gratki dla siostry i dużo zrówka a dla Ciebie mnóstwo sil na nowy cykl..
Daria w pracy ok. mamy kicie tam i siedziała mi na kolanach robilam inwentaryzacje to przynajmniej czas jakos zleciał, bo te laseczki dzieweczki jakoś mało kontaktowe a mnie sie juz nie chce ciągnąc i podtrzymywac rozmów o niczym... ciężkie są jakieś. więc zajelam sie zliczaniem towaru i jakoś zeszlo. Ale niestety nie złapalysmy wspolnego języka, mysle tez sobie że to jakaś proba sil może.... no nic pozyjemy zobaczymy. Na szczescie jak wyszłam z pracy patrze... no co ja pacze??? Moj Jacus stio i czeka na mnie, ale sie ucieszylam, zenie bede sie tlukla autobusem prawie 2 g. 40km obwodnicą przejechalismy w 25 minut.... cudownie. Obu jak najczesciej mnie odbieral. W pierwsza stronę nawet ok, niecala godzina wiec znosnie.
Najbardziej mi tylko doskwiera fakt, że całe swiatło dziennie jest poza mną. Bo wychodzę ciemno - wracam ciemno. A to mnie zawsze doluje ze nie moge sloneczka zaczerpnąć...
A jak u Was Kochane?Dorotucha lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ehhh ja tez dopiero teraz zdazylam nadrobic waryjoty wy
Asia ja mam tak samo. Wychodze ciemno, wracam ciemno masakra. Caly dZien zamknieta w hali fabrycznej bez okien i slonca juz wogole nie widze ale jeszcze tylko dwa dni!!!! Bo pt juz nie licze bo to tylko 3 godz
Ania przykro mi ze sie nie udalo. Ale dolaczaj do nas na watku styczniowym bo trzeba go rozruszac jestem juz ja i Ewelinka.
Daria Kochana ja mam to samo... Bedac za granica mam ograniczone mozliwosci kozystania z lekarzy. Jak bym byla w pl juz dawno byla bym na monitoringu i po badaniach....
Moj wykres w tym cyklu jakis inny... Nie ma skokow temp jak ostatnio. Czekam na spadek na owu a tu dupa.... Boje sie ze na ostatni cykl moze owu wogole nie bycEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAja byłamu rodziców całe 30 minut... święta pewnie spędzimy oddzielnie.... jedna wielka kłótnia wyszła, w sumie to mi się dostało za pierdoły, popłakałam sie i stwieerdziłam że nie będę tam siedzieć skoro tylko się na mnie drą. Zebrałam małego i braciak mnie do domu przywiózł. godzinę już wyję, bo matulka mnie jak poweitrze potraktowała jak wychodziłam
-
Matko Bosko Kochano co wyście tu nawyprawiały, troszku zajęłam się pracą a tu tyle stron
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Ehhh. Olgus nie smuc sie.... Czasem tak w rodzinie bywa wlasnie.
Ja z moja mama zaczelysmy zyc jak matka z corka dopiero jak sie pierwszy raz z domu wyprowadzilam. Wczesniej zylysmy jak pies z kotem non stop klutnie, obrazy i fochy.... A teraz... Jesem najwspanialsza corcia... Wystarczylo pokazac ze moze mńie nie byc na kazde zawolanie. Ze jestem dorosla i tak mnie nalezy traktowac. Teraz jest super....
Wiec ńie martw sie. Glowa do gory i pokaz ze nie mozna cie traktowac z gory
-
Olga, na pewno się pogodzicie, tym bardziej że piszesz że za peirdoły zgarnęłaś
Spadam laski do wanny, po robocie poleciałam na zumbę (ciekawe czy plecy jutro się odezwą) teraz czas się ogarnąć. Jutro gin, a mój mąż wcisnął się na badania na jutro, oh jak dobrze że padakę zaliczaliśmy i nie było serduchowania ostatnio...
Ciekawa jestem...Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyPaula przyjdzie owulka zobaczysz bez myslenia o tym, tylko dzialajcie
Olga przykro mi napewno sie pogodzicie, w koncu swieta niedlugo i bedzie znowu dobrze na swieta nie mozna chowac urazy, trzeba sue godzic,.. Nie smuc sie sloneczko
Gunia oby plecy nie bolaly ja od lutego chcialabym na joge isc, ale zobaczymy :p
Powodzenia u gina jutro
Ja zaraz zmykam spac :pGuniaczek lubi tę wiadomość
-
W zasadzie to tak nie mysle obsesyjnie tylko ciekawa jestem
Na serducha ostatnio tez ciezko liczyc bo moj pracuje do 22 i jak on wraca to ja padam juz na pysk
Ale moze dzis se uda...
Daria ma racje. Na swieta ludzie nie takie sobie rzeczy wybaczaja wiec lebek do gory
Milej nocki daria spijcie slodko ja jem kolacje i serial ogladamRuda27, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Olga nie przejmuj się. Czasami tak jest z rodzinką. Ja jestem z tego typu że nigdy nie ustępuję w kłótniach rodzinnych. Nie lubię też Świąt z jednego powodu że ludzie przeważnie udaja dla siebie miłych tylko w święta a potem i tak się żrą. My od dwóch lat nie jeżdzimy na święta do teściów bo oni mają zawsze mnóstwo wymówek żeby do nas nie przyjechać choć na kawe w święta więc sorrry. Nie pojedziemy póki oni nas nie nawiedzą i to mój mąż powiedział no i oczywiście obraza wielka była. Dzieli nas ledwo 30km a my ciągle mamy jeździć skończyło się do widzenia.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula dotrwaj do powrotu ukochanego
Mój dziś na siatkę polazł, ja już po wannie, czas pomyć gary, bo Pan wraca niedługo:D i będzie głody, i będzie oczekiwał podania do stołustarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)