Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja dopeiro kawke zrobilam
Ewelka zyli wczorajsze oddawanie @ przyniosło skutek .. zobaczymy czy skoro dzis tobie sie konczy to mi zacznie ;PEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:P.s. Moja temp tez jakas brzydka. Caly czas. Jednej mniej wiecej lini.... Dziwne. Poprzednio tak nie mialam. A teraz ani spadku ani wzrostu.... Mam zle przeczucia...
-
Z checia przejme po Tobie pałeeczke w maratonie po zieloną kropeczke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 08:50
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
A ja poki co nie wiem czy mierzyc tempke w tym cyklu zy nie .. mam ochote odpoczac od tego ale wiem ze bedzie mnie ciekawilo co tam sie dzieje mąz powiedzial ze jesli chce toprzeciez mozemy sobie zrobic przerwe i odpoczac totalnie od staran wiec nie wiem - moze i on chce mi w jakis sposob powiedziec ze jednak wolalby ten cyk po porstu odpuscic
Guniaczek lubi tę wiadomość
-
tez nad tym myslałam, ale moja ciekawość zwycieżyła niestety ale w sumie doszłam do wniosku, że nie bede sie sugerowac programem w sensie kiedy mi owulke wyznaczy bo to sie cżłowiek stresuje okropnie wiem jak miałam w poprzednim cyklu... a i tak wydaje mi się ze miałam ją wczesniej niż wyznaczył program ...w styczniu i tak ide do gienka bo oczywiscie teraz mi @ pokrzyżowała plany i dupa blada. No ale nic do stycznia nie daleko wiec przezyje
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a starac się bedziemy na lajcie oby tylko sie udało nie myslec bo strasznie trudno człowiek i tak podswiadomie gdzie stam mysli... ale teraz plan jest taki ze owszem mierze tempke, staramy sie na lajcie a w styczniu szoruje do gienka na przegląd i odrazu z nim sobie pogadam bo sie troche zestresowałam tym, że wyszło ze mam strasznie krótka faze
-
nic jeszcze pogadam z małzusiem a mzoe zajme sie w tym miesiacu troche siostrzencem to odejdzie mi ta mysl troche
A wczoraj włąsnie bybla szwagierka ktora jest w 7 miesiacu ..ale o dziwo jakos mnie to nie ruszylo a ona o dziwo zadnych krzywych tekstow mi nie waliła wiec luzik nawet jej dwa razy zobilam herbatee- a po ostatnim jak jej powiedzialam kilka slow zeby sie do nas nie wtracala to mysalam ze sie nie odezwie do mnieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
jej dziwczyny nawet nie wiedzialam ze tak bede sie cieszyc z siostrzenca ... znaczy ze az taka frajde mi to sprawi
Moja siostra sie smieje ze juz ma charakterek bopostawil na swoim ze wyjdzie wczesniej bo juz tydzien temu chcial wychodzic -
aja czekam i czekam 0 wczoraj myslalam ze juz dzis sie obudze z @ bo na papierze mialam taki sluz troche z domieszka krwi a tu lipa ;/no nic ma jeszcze caly dzien
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:aja czekam i czekam 0 wczoraj myslalam ze juz dzis sie obudze z @ bo na papierze mialam taki sluz troche z domieszka krwi a tu lipa ;/no nic ma jeszcze caly dzien
przyjdzie, przyjdzie, ode mnie pójdzie prosto do Ciebie ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 09:15
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:boziu jak fajnie takie maluszki to uwielbiam pachnące malusie mrrr, to kiedy jedziesz do niej?
-
Eweloka84 wrote:przyjdzie, przyjdzie, ode mnie pójdzie prosto do Ciebie ;]
A pozniej wiruski tak przejda