Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
pamietam, pamietaRobotka1 wrote:hej hej laseczki można?? coś mnie dziś nosi;)
EWWLOKA jak się czujesz? gotowa na test już niedługo?? pamiętasz-razem testujemy;)
oby cos wyszło, jutro na monitoring ide zas aaa moze sie cos wyjasni
-
hihi ja do jutra nie wytrzymam bo też miałam iśc i lecę dziś popołudniu;)Eweloka84 wrote:pamietam, pamieta
oby cos wyszło, jutro na monitoring ide zas aaa moze sie cos wyjasni 
ja mam stresa bo jestem po stymulacji i nie wiem czy były poprawne efekty czy nie;) -
ja wczoraj byłam i kazał mi sie jutro pojawic ..;PRobotka1 wrote:hihi ja do jutra nie wytrzymam bo też miałam iśc i lecę dziś popołudniu;)
ja mam stresa bo jestem po stymulacji i nie wiem czy były poprawne efekty czy nie;) -
nick nieaktualny
-
a ja rozumiem decyzję Paulinki. podejrzewam że będąc w ciąży ma się kupę innych pytań, tematów z innymi kobietami w ciąży niz tutaj...
w końcu jakby nie było Paulinka przeszła etap starań i zaczęła nowy wtap ciążowy:) każda z nas to zrozumie jak zajdzie w ciążę
EWELOKA a po co byłaś wczoraj i w takim razie po co idziesz jutro:)???
skoro jestesmy na tym samym etapie:) u mnie tylko musze potwiedzić pęknięcie pęcherzów:) a ostatnio byłam w sobotę
-
nie mam pojęcia ja spróbuję tych na mocz paskowych, zobaczymyEzia90 wrote:Zamawiała ktoras z Was na allegro termometr owulacyjny microfile? Jakie macie o nim opinie i ktory model najlepszy?

35odc.

dziewczyny nasze zafasolkowane bez was ploteczkio nie ploteczki