Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nie zorbilam zeby pokazac ze nic tam nie maChanela wrote:Aniu a masz jakieś inne zdjęcie tego testu?

Ewelinko nie ma sansu dzis robic obiecuje jesli w tempka sie utrzyma do 14 dpo to zrobie z porannego
niechce sie nakrecac ani widziec znowu I kreske
jesli miałam miec owulke wtedy co były plamienia to by juz cos wyszlo bo był by to 18DPO i 3 dni po terminie @ wiec teraz przyjmuje ze owu mogla byc faktycznie wtedy co test owulacyjne wskazywaly
wiec grzecznie poczekam do 14 dpo
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
oki ide do pracy odezwe sie pozniej

Napije sie któras ze mna kawy kolo 9:30 ??
Buziaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 08:07
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie dzisiaj spadek tempki. ALe na razie plamienia nie widzę. Raczej byłam pewna, że dzisiaj małpa przylezie. No nic, czekam na nią w takim razie w jej termine czyli w sobotę

To co moje kochane rozbijamy dzisiaj 500 stronkę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlgus jeszcze pare dni masz, Twoj wykres ladnie wyglada jakby wszystko bylo ok, jeszcze plamienie w ok 7 dniu... Ja mocno zaciskam kciuki

Ja mam wizyte w sobote rano, zamiast prenatalnych, moj gin zrobi mi usg dokladne 4D..
Olgus Ty robilas prenatalne z synkiem? -
a ide dzis na monitoringRuda27 wrote:U mnie tez bialo.. Az sie nie chce z domu wychodzic

Jade pozniej do kolezanki, a nie chce mi sie jak tak zimno heh :p
Ewelinka dziekuje czuje sie dobrze.. Odliczam do soboty.. A jak u Ciebie?
zobaczymy co tam sie dzieje i co gienek powie:P a tak poza tym ok, jeszcze jedne badanka musze zrobic
-
Jest biało. Pies szaleje. Kawa w pracy się skończyła. Jestem na zadupiu nie ma nawet sklepu. Brzuch przestał boleć. Widzicie jak życie się równoważy

Witajcie kochane
I całuje każdą z Was
No.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny