Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tu jestem dziewczynki
coprawda z herbatka bo jakos zle sie czuje i poki co herbatka zazyna mnie tak jak zoladek..
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz tez herbatke wypilam i jajecznice zjadlam
Asia bidulo trzymaj sie, widac humor niezbyt dopisuje?? Niedlugo skonczy sie zima i bedzie wiecej optymizmu w kazdej
Ewelinka to czekamy na wiesci z monitoringuo duzym jajcu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mnie zazyna tak miedzy koncówka zeber.. wiec tak jak zoladek... na dodatek jajnior mnie ciagnie i mi sie na belta zbiera... mam nadzieje ze to nie zadna grypa zoladkowa.. Olga gardziolek tez mnie boli co jakis czas.. i jeszcze dreszcze ;/
-
nick nieaktualnyTeraz grypa żołądkowa w powietrzu więc życzę ci żeby cię ominęło
Ja to się w robocie załątwiłam, na kuchni gorąco, a oni nam klimę włączająw wakacje za to na kuchni gorąco i bez klimy za to napoje mega lodowate więc też idzie syzbko się załątwic...
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
mam nadzieje ze to nie zoladkowa..bo sie pochlastam..ale w sumie mnie nei goni ani z jednej zni z drugiej strony
-
słuchajcie jaki miałam wczoraj dzien w pracy oczywiscie głupawka hahaha moj kierownik mnie dzis do domu podrzuci zebym do gienka zdążyła i mowi do mnie ze jak to dzis ten dzien to on na mnie poczeka w tunelu tylko w prochowcu hahaha, pózniej na łęb na szyje na autobus do Wrocka leciałam, wysiadam we wrocku lece na tramwaj przejechalismy moze dwa przystanki jeb prądu zabrakło hahahaha i tak 30 min stalismy z otwartymi drzwiamy wypiździło mnie niemiłosiernie... w koncu jak dojechałam wysiadam z tramwaju i szpagat na ulicy tak ślisko hahahahahaha o boze sama siebie rozśmieszyłam
Saramago, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja juz tez herbatke wypilam i jajecznice zjadlam
Asia bidulo trzymaj sie, widac humor niezbyt dopisuje?? Niedlugo skonczy sie zima i bedzie wiecej optymizmu w kazdej
Kochana wręcz przeciwnie dzisiaj mam super nastrój. przespałam całą noc jak nigdyPada sobie śnieżek. I tak ma być. Zima dla zimy.
Sorry ale taki mamy klimat - idąc za pewną PaniąAnia_84, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kurde siedze na fotelu siostry -- tej co uiurodzila a ta dzwoni do mnie no teraz wysiaduj moj fotel bo podobno jak sie dlugo siedzi na miescu ciezarnej to sie zachodzi <hahaha> chba jej hormony buzuja
Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość