Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa was opuszczac nie chce
fakt zagladam mniej, ale to tez dlatego ze jestem w pl, czyli ciagle cos do roboty.. Od poniedzialku wracam do monotonii, czyli l4 w austrii to bede z wami wiecej hihh
planuje we wt isc na 1 dzien do pracy a pozniej znowu l4.. Oby bez problemow bylo..
Paule nasze tez opuszczac nas mie moga, w koncu wszystkie razem walczylysmy i walczymy dalejEweloka84, Dorotucha, Paula55, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po śniadanku. Chłopakom smazyłam placki czekoladowe na śniadanie i sama na stojąco wcinałam
Oni teraz pałaszują
:D
Jeszcze dzisiaj sprzątanko ale to na luzie bez spinki bo nic mi się nie chce.
ANia coca-cola świetna przy jelitówce. Michaś też dostawał rozgazowaną jak go dopadło i bardzo szybko mu przeszły wymioty.
Dorotka pięknie napisane!
Ewela to faktycznie macie wesołoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja was opuszczac nie chce
fakt zagladam mniej, ale to tez dlatego ze jestem w pl, czyli ciagle cos do roboty.. Od poniedzialku wracam do monotonii, czyli l4 w austrii to bede z wami wiecej hihh
planuje we wt isc na 1 dzien do pracy a pozniej znowu l4.. Oby bez problemow bylo..
Paule nasze tez opuszczac nas mie moga, w koncu wszystkie razem walczylysmy i walczymy dalejpóżniej na beeli czy jak to tam sie zwie założymy ploteczki
Ruda27, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Hej Inusia oo to ładnie pospaliście
To Ty wczoraj dołaczyłas na fb?? bo złgupiałam
Tak, ja dołączyłamKarolina mi na imię
Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Napisali mi że mi przyślą wiecie co
jeeeeeee
-
Eweloka84 wrote:no włąsnie pytałam sie rano ale chyba nie zauwazyłyscie bo tez polubułam i wysłąlam swoje dane i cos jeszcze trzeba było?? bo weszłam po cichutko w pracy na chwilke
Mała mi siedzi na kolanach i trochę ciężko mi działać
-
Dorotucha wrote:Paula wnosisz nadzieję tutaj że każdej z nas się uda
Twoja decyzja Kochana ale bez naszych ciężaróweczek to nie Ploteczki. I nie mów że wchodzisz w nasze sprawy z butami bo to były także Twoje sprawy. Teraz trochę się zmieniło bo jesteś w ciąży ale nadal Ty Paula i Daria jesteście nasze i zaglądajcie do nas dzielić się radościami żeby nam wnieść promyki nadziei w naszych kłopotach z owulką hormonami i innymi badziewiami
A kto nie akceptuje tutaj ciężarówek widocznie zazdrości im ciąży albo nie wie ile razem tutaj przeżyłyśmy. W razie wu jest jeszcze fejs
Do usłyszenia
Dorotka, mądre słowaDorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny...
Wczoraj tak napisalam bo caly dzien nikt sie do mnie nie odezwal....wiec pomyslalam ze co wam bede truc o swoich sprawach.
Pewnie ze nie chce sie z wami rozstawac bo tak jak dorotka napisala walczylysny razem. Ja nawet dosc dlugo....
Ale skoro piszecie ze jest ok to uwazam ze tak jest
Wiec znowu w pelnym skladzie???!!!Dorotucha, Czarnula87, Ruda27, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Jest nas 10 na fb
Nasz podstawowy skład czyli 8 i teraz Karolina i Ola do nas dołączyły
Ewelinka ja porobiłam to co kazali poudostępniałam co i gdzie się da i nie wiemEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość