Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Ogladalam wczoraj na necie co sie na drogach dzieje... Tragedia. Ja dwa lata temu jechalam o 5 rano trase ponad 100 km i w jednej miejscowosci byla taka slizgawka ze samochody z gorki pojedynczo sie zeslizgiwaly i jechalam obijajac sie od kraweznika do kraweznika
-
nick nieaktualnyMy też autko rozwaliliśmy w taka pogodę, ja w ciązy byłam wtedy. Jeszcze przed ślubem. A nie wróc, to mokro było mega a nie śnieg
ale jechaliśmy w sznureczku za samochodami 20km/h i nagle palant przed nami ostro wyhamował, a my hamulec do podłogi i mimo wszystko mu w tyłek wjechaliśmy.... Się facet przestraszył jak mnie z brzuchem zobaczył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Wiecie co, poszłam do łazienki krem na facjatkę swoja położyć i zaczęłam się zastanawiać, czy jak mis ię skończy to czy czasem nie czas na krem jakiś już z czymś na zmarszczki
w końcu 30 za 3 lata
-
zjadlam sniadanko
buleczke z ziarnemi serkiem+ salatka
Czarnula87, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:kiero kupił mi Tymbarka i mowi zobacz co jest pod nakrętka haha , patrze a tam " Zauroczona" hahaha a on mowie uff dobrze ze nie ma " to nie ten" albo " daj spokój" hahaha
Ewela zazdroszczę, wesoło maszTeż bym się tak pośmiała kurna
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Olga wszystko zależy od stanu Twojej skóry. Jeżeli kupisz silniejszy krem to nasza skóra jest tak inteligentna że pobierze z kremu tylko czego potrzebuje i na pewno nie zaszkodzi. Acha i nie sugerujmy się oznaczeniami kremu np mam 30 lat to muszę mieć krem dla 30 latek krem to także sprawa indywidualna
Ja do tej pory mało kremów uzywałam bo nie lubię i zapominam, tak samo z makijażem rzadko się malujęPierwszy raz puder na twarz polożyłam jak byłam już w LO, więc nie mam jakiejś tragicznej tej skóry. Regularnie robię tylko peeling i maseczkę oczyszczajaca na buźkę. Mam cerę mieszaną i jakoś tak nie wiem, po kremach nawet matujących mam wrażenie że i tak sie swieci tam gdzie zawsze
-
nick nieaktualny