Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:ja to nie moge ani z ziai ani z tego drugiego zapomniałam jak sie nazywa.. w gole musze zmieniac co rusz bo uzywałam garniera było ok, kupiłam drugi krem i zaczeły sie pryszcze, póżniej z nivea i było ok, kupiłam drugi i zas to samo.. teraz miałam z AA ale nie kupowałam drugiego bo zas pewnie powtórka z rozrywki... na razie uzywam zwykłego nivea
ja mam skórę normalną tylko na dłonie muszę uważać a na twarz wszystko mogę walić
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Nam na szkoleniach mówili że warto zmieniać kremy i używać po jednym opakowaniu i później wracać do nich bo czasami skóra się przyzwyczaja i reaguje nieodpowiednio
ja mam skórę normalną tylko na dłonie muszę uważać a na twarz wszystko mogę walić
Ooo a co za szkolenia miałaś? Jaka branża ty jesteś tak w ogóle? -
hahaha soryy ale rozśmieszyło mnie z tą twarza udzieliło mi sie od kiero chyba
ja na dłonie to wszystko moge a na twarz nie bardzo ciezko mi dobrac, kiedys w biedronce kupiłam krem i tak mi podpasował ale juz go nie ma ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:52
-
Bez urazy ale AVON to masówka. Kosmetyki są bardzo słabej jakości i używaja do produkcji kremów wielu alergenów nie znam osoby która by chwaliła tanie kremy z Anovu drogie owszem ale tanie nigdy.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:Ziaja jest tania ale jakościowo bardzo dobra. Ja mam problemy ze skórą rąk która bardzo się wysusza mam tendencję do egzem i pęka do krwi a dzięki kremowi do rąk kozie mleko jest lepiej niż po kremach dermatologicznych i nie pamiętam kiedy ostatnio mi skóra pękała kupuje po 5 tubek
Kurczę serio Ci ten krem z kozim mlekiem pomaga? Bo ja mam to samo z rękoma, mam strasznie przesuszone i pęka skóra. Nic mi dobrze nie pomaga, teraz używam maści witaminowej, niby pęknięcia się szybko goją ale to powraca, masakraEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ooo a co za szkolenia miałaś? Jaka branża ty jesteś tak w ogóle?
. A szkolenie miałam z dermokonsultacji
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Hej
Mi leci powoli, ogarniam się i zaraz wychodzę
A u Ciebie jak nastroje?wiec pozytywnie zaczął mi się dzień