Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuj mi tylko ten pomaga ale to sprawa indywidualna. Ja musiałam używać maści sterydowych żeby rany się goiły a od kiedy go używam jest ok nareszcieInusia wrote:Kurczę serio Ci ten krem z kozim mlekiem pomaga? Bo ja mam to samo z rękoma, mam strasznie przesuszone i pęka skóra. Nic mi dobrze nie pomaga, teraz używam maści witaminowej, niby pęknięcia się szybko goją ale to powraca, masakra

używam po każdym kontakcie z wodą
-
słysze że rozmawiacie o kremach...ja staram się raz na pół roku robić mokrodermabrazję a potem stosuję krem garniera hydra adapt i bardzo go sobie chwalę, gdyż mam cerę mieszaną i ciężko mi trafić na odpowiedni krem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Różnie to bywało ale wymagania ogromne za najniższą krajowa. Egzaminy szkolenia i inne. Ale fajnie z klientami się pracuje można dużo znajomości nawiązać i o pierdołach gadać w czasie obsługi bo po to babki tez przychodząCzarnula87 wrote:O proszę :] ciekawa praca??
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
testowalam wczoraj kolo17 - zdj jest jakies kilka stron wczesniej nawet cienia nie bylo wiec jasli owulka mialaby byc wczesniej to by juz wyszlo..wiec czekam jesczze 4-5 dni od wyznaczonej owulkikonwalie86 wrote:hejka...jak mija wam dzionek?
Aniu testowałaś?
-
nick nieaktualny

5 wycieczek na raz