Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDz isiaj spełniłam dobry uczynek!! Względem znienawiodznej pracy
Zadzwoniła do mnie rano teściowa po 8 od której mamy w ofercie klasyczne zestawy a nie śniadaniowe bo oni z wycieczką gimnazjalistów do kina jadą i potem do maka i chcą wiedzieć czy juz na klasyczną ofertę się załapią. Zapytałam ile osób i zadzwoniłam do maka. Odebrała niezbyt miła dla mnie menago ale powiedziałam, że koło 11 będą mieli wycieczkę koło 30 osób; ale była szczęśliwa za cynk
Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInusia wrote:Hehe ładnie dobijamy
Ja to będę musiała niedługo uciekać bo do gina po receptę na dupka muszę iść. A tak mi się nie chce z domu wyjść
Ja wczoraj do pracy leciałam 1,5 km i dzisiaj żeby nie wiem co w domu siedzę, w nosie mam ten mrozik ! -
Czarnula87 wrote:Ja do tej pory mało kremów uzywałam bo nie lubię i zapominam, tak samo z makijażem rzadko się maluję
Pierwszy raz puder na twarz polożyłam jak byłam już w LO, więc nie mam jakiejś tragicznej tej skóry. Regularnie robię tylko peeling i maseczkę oczyszczajaca na buźkę. Mam cerę mieszaną i jakoś tak nie wiem, po kremach nawet matujących mam wrażenie że i tak sie swieci tam gdzie zawsze
A po pilingu również nawilżanie.
Jeżeli używasz podkładu matującego to krem pod podkład lub baza powinna nawilżająca
dla równowagi
-
Dorotucha wrote:Wzorowe śniadanko
lepiej troszkę z brzuszkiem?
wiec napije sie kawy -
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Kochanie bo przesuszasz cerę tymi pilingami i maseczkami a ona się broni. Jeżeli np używasz kremu matującego to musisz to zrównoważyć czymś nawilżającym np tonikiem nawilżającym lub mleczkiem i mimo wszystko używać maseczek nawilżających regenerujących i odżywczych. Na pewno zauważysz poprawę
A po pilingu również nawilżanie.
Jeżeli używasz podkładu matującego to krem pod podkład lub baza powinna nawilżająca
dla równowagi
Po pilingu zawsze robię nawilżanie, bo maseczkę mam nawilżającą teżPodkładu baaaaaardzo rzadko używam
Zamiast podkładu mam krem matujący+nawilżający z odrobinką podkłądu z NIVEA :]
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja ostatnio pillingi, maseczki uzywam z ziai
po niej mam genialna cere
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio zrobilam dobry uczynek...kolega spod bloku - taki co go znam od malego ma 22 lata i teraz urodzil im sie synek .. oni bez kasy prawie ..on tylko pracuje i ostatnio do mnie dzowni Ania wiem ze tak glupio ale maila bys cos pozyczyc bo musimy malego zaszczepic a mamy tylko 100 zl a szczepionka 270 i ze odda 10tego..no to nie wiele myslac mowie dwawj konto to 120 moge przeslac :)i przeslalam
Eweloka84, Dorotucha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
ja to nie moge ani z ziai ani z tego drugiego zapomniałam jak sie nazywa.. w gole musze zmieniac co rusz bo uzywałam garniera było ok, kupiłam drugi krem i zaczeły sie pryszcze, póżniej z nivea i było ok, kupiłam drugi i zas to samo.. teraz miałam z AA ale nie kupowałam drugiego bo zas pewnie powtórka z rozrywki... na razie uzywam zwykłego nivea
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 11:44
-
Czarnula87 wrote:Po pilingu zawsze robię nawilżanie, bo maseczkę mam nawilżającą też
Podkładu baaaaaardzo rzadko używam
Zamiast podkładu mam krem matujący+nawilżający z odrobinką podkłądu z NIVEA :]
a picie dużej ilości wody też powinno pomóc na skórę nie tylko na śluz
Czarnula87 lubi tę wiadomość