Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Konwalie, nooo ja już nie palę i odpukać wogole mnie nie ciągnie;)
EWALOK mogłaś mówić wcześniej, własnie skończyłam sałatkę ze śniadania;) podzieliłabym się -
a wiesz, z paleniem było tak że od roku kupowałąm sobie papierosy tak paczkę na dwa tygodnie i lubiałam sobie wieczorkiem wejśc do kotłowni na papieroska....odkąd zachorowałam na anginę odrzuciłam papierosy:) i czuję się super:)
winko grzane z pomarańćzą? ale robisz mi smaka:D kupię sobie po wypłacie grzanca(my grzańca dość często pijemy:) i wypróbuję z plasterkiem pomarańczki:D -
Robotka1 wrote:a wiesz, z paleniem było tak że od roku kupowałąm sobie papierosy tak paczkę na dwa tygodnie i lubiałam sobie wieczorkiem wejśc do kotłowni na papieroska....odkąd zachorowałam na anginę odrzuciłam papierosy:) i czuję się super:)
winko grzane z pomarańćzą? ale robisz mi smaka:D kupię sobie po wypłacie grzanca(my grzańca dość często pijemy:) i wypróbuję z plasterkiem pomarańczki:D -
Ezia90 wrote:Czyli zadna z Was nie uzywa termometru owulacyjnego "microfile"? Bo nigdzie nie uzyskam odpowiedzi, jestem olewana na kazdym forum!
-
Ezia, ja kupiłam zwykły w aptece z dwoma miejscami po przecinku i okazał się owulacyjnym więc też o microfile nie pomogę, ale z tego co wiem inne dziewczyny chwaliły sobie...
ja jednak ani raz elektronicznego nie użyłam, najbardziej wiarygodny dla mnie jest jednak rtęciowy:) -
hej
zobilam z ciekawosci bo stwierdzilam ze jesli jestem po terminie to i terzwyjdzie ale nie ma nawet cienia wiec poczekam do nastepnego terminu nie robie juz poki co -
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Ania ten się nie liczy tylko z porannego moczu ! Nie oszukuj
-
wiem ale nie widze sensu robienia jutro skoro ten nie wyszedl - a chcialam go jutro zrobic tylko ze wzgledu na to ze podejrzewalam ze owulka mogla byc wczesniej -a jelsi byla wtedy to na programie to jutro 10dpo wiec bezsensu troche robienie testu
-
nick nieaktualny
-
Ja czuje osem ze bedzie @ u mnie bo wydzielam takisłodkawy zapach
hehe serio dziewczyny zazwyczja tak mam przed @ ze wydzielam taki słodkawy zapach a dwa moj Maz wczoraj mial mega chcic e a u niego sie to ujawnia na 2-3 dni przed moja @
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Aaa.zaczelam troche przegladac te magazyn chcemy byc rodzicami i jest sporo fajnych artykułów
nawet ciczenia przed ciazajak dopomoc naszym bioderkom i miednicy
-
Ej dziewczyny mozecie sie ze mnie smiac ale wlasnie wrozylysmy sobie z kolezankami obraczka. Moje przeczucie było takie ze nigdy nie bede miala dzieci i przy pierwszym podejsciu ( probnym, bo nie wiedzialysmy jak dokladnie to zrobic ) wyszlo ze niby nie bede miala dzieci:( Smiejcie sie ale tak sie przestraszylam ze malo mi serce nie wyskoczylo:( drugi raz wyszlo ze dwie dziewczynki a potem chlopiec i dziewczynka. Jezu moze to szalenie glupie ale ta wrozba wielu osobom sie sprawdza i mam teraz schiza ze ta pierwsza wrozba sie spelni:(