Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka najwazniejsze zeby fl miala dobra długosc a to kiedy byla owulka to juz sprawwa indywidualna:)
Olga miałam nadzieje ze diabeł to ciąza;)
I tak patrzac na Twoj wykres ja mysle ze moze jednak 25dc??
ale ekspertem nie jestem:)
Ania zdrowka zycze:) ja wypiłam zielona herbatke i mi lepiej:)Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurdeeeeee, wiem, że pewnie nic z tego, że pewnie znając moje szczęście tej owulki nie było, wiem, że nie powinnam się na nic nastawiac i zlewać jak do tej pory, ale... kurde... no... wiecie same... juz bym chciała sobotę/ niedzielę bo wtedy bym wiedziała czy po ptakach czy nie
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszki u mnie lipa
mialam brazowe plamienie, nrzuch mnie boli jak na @.. Ogolnie w teminie @ jestem, mam nadzieje ze to dlatego. Bylam w szpitalu ale trafilam na mega piz..e, nie chciala zbadac q od razu zostawic w szpitalu, ale niemila okropnie
dzownila,mdo mojego gina, mowi ze to mozliwe ze termin @, ze i tak luteine i duphastoon biore a wszpitalu nie bedzie roznicy bo jak w domu, ze mam lezec..
Jak cos jutro pojade do niego... Boje sie
Paula fajnie masz z tymi prezentamimoze to Twoj ?
Olga wiem jak to jest nastawiac sie, zawsze nadzieja jest.. Trzymam kciukiweekend kuz blisko
-
Daria w terminie @ można miec plamienia :*
dzowniłam do US i babka mi powiedziała, ze juz nie trzeba zgłaszac bo przepisy sie zmieniłyuff
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 13:52
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Myszki u mnie lipa
mialam brazowe plamienie, nrzuch mnie boli jak na @.. Ogolnie w teminie @ jestem, mam nadzieje ze to dlatego. Bylam w szpitalu ale trafilam na mega piz..e, nie chciala zbadac q od razu zostawic w szpitalu, ale niemila okropnie
dzownila,mdo mojego gina, mowi ze to mozliwe ze termin @, ze i tak luteine i duphastoon biore a wszpitalu nie bedzie roznicy bo jak w domu, ze mam lezec..
Jak cos jutro pojade do niego... Boje sie
Paula fajnie masz z tymi prezentamimoze to Twoj ?
Olga wiem jak to jest nastawiac sie, zawsze nadzieja jest.. Trzymam kciukiweekend kuz blisko
Jejuu wieze ze sie wystraszylas Kochana. Ale jesli to nie krew to nie jest zle. Tak mi kazdy powtarza. Mi tez sie delikatne plamienia na poczatku zdazyly. A teraz (odpukac) ciszawiec nie martw sie na zapas tylko odpoczywaj
jesli potem nic juz sie nie bedzie dzialo to widocznie organizm sobie o @ przypomnial i cie troszke nastraszyl. W sob idziesz na usg to sie upewnisz ze maluszek caly i zdrowy
Ja za godzinke mykam na spotkanie z poloznawiele sie nie spodziewam ale moze cos sie dowiem
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny