Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle jestem ętelęgętną
zapomniałam kupić pieprzu, makaronu do rosołu i warzywka
sierooootoa.... mąż za godiznę wróci to poleci raz dwa do sklepu bo juz mi nie chce się na 5 minut małego znowu stroić na dwór
Eweloka84, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga calkiem mozliwe
mi jakies 3 dni temu nie snil sie pozytywny wynik tylko swiedomosc ze jestem w ciazy i powiedzialam mojemu M a on odszedl.. wiec wole chyba nie czytac
-
Dziewczyny, mężuś odebrał mi wynik progesteronu, który powtarzałam w poniedziałek. Wynik 8,94 ng/ml. To już lepiej chyba co? 5 dni wcześniej przypomnę wynosił 0,604 ng/ml...
Ania_84, czekaja, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Olga calkiem mozliwe
mi jakies 3 dni temu nie snil sie pozytywny wynik tylko swiedomosc ze jestem w ciazy i powiedzialam mojemu M a on odszedl.. wiec wole chyba nie czytac
No mi się śniło, że zadzwoniłam do swojej położnej że mogę być w ciązy i jkazała mi test zrobić, więc zrobiłam jeden iw yszło że lewo coś tam widać ale że pozytyw. I że potem zrobiłam jeszcze 3 i wyszły od razu mocno pozytywne. Powiedziałam o tym swojemu męzowi i że on się wkurzył i odszedł ode mnie, że będe wielka jak wieloryb itp i że ja przez to załamana byłam.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Dziewczyny, mężuś odebrał mi wynik progesteronu, który powtarzałam w poniedziałek. Wynik 8,94 ng/ml. To już lepiej chyba co? 5 dni wcześniej przypomnę wynosił 0,604 ng/ml...
szczegolnie ze wychodziloby ze wtedy bylas 3 dpo tak ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:25
-
Czarnula87 wrote:No mi się śniło, że zadzwoniłam do swojej położnej że mogę być w ciązy i jkazała mi test zrobić, więc zrobiłam jeden iw yszło że lewo coś tam widać ale że pozytyw. I że potem zrobiłam jeszcze 3 i wyszły od razu mocno pozytywne. Powiedziałam o tym swojemu męzowi i że on się wkurzył i odszedł ode mnie, że będe wielka jak wieloryb itp i że ja przez to załamana byłam.
pewnie czytasz mi w myslach
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:A mi sie odtatnio sni dniabeł i boje sie spac:0
nawet nie sprawdzam co to znaczy:) -
Ania_84 wrote:no to chyba o wiele lepiej
szczegolnie ze wychodziloby ze wtedy bylas 3 dpo tak ??
Z tego co ovu teraz zaznaczyło to takTeraz już bardziej mi się to kupy trzyma
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Z tego co ovu teraz zaznaczyło to tak
Teraz już bardziej mi się to kupy trzyma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekaja:
powinieneś dążyć do jasności swojej sytuacji duchowej, która się bardzo pogmatwała
ujrzeć: dasz się wciągnąć w jakąś burzliwą historię, której mógłbyś uniknąć, gdybyś zechciał się trochę zastanowić
rozmawiać z diabłem: dookoła czyhają fałszywi przyjaciele
idący za tobą: ktoś dostanie stanowisko, o którym marzyłeś
atakuje cię lub grozi: fatalne skutki udziału w jakiejś aferze uczuciowej (także miłosnej)
uciekać przed nim: szczęście w interesach
diabeł uciekający przed tobą: ktoś próbuje ci zaszkodzić, ale nie uda mu się to
uśmiechnięty: uważaj na to komu ufasz i powierzasz sekrety, bo możesz się rozczarować. -
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:laski tak mi sie przypomniało teraz bo jak wziełam ślub i zmieniłam nazwisko to chyba musze to zgłosic do urzędu skarobwego nie?
a normalnie mi rozliczyli tamten rok
jakbys zmeiniala US to wtedy tak
-
nick nieaktualny