Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe
i za freeko ??
Paula..masz farta jak nie iem ;P moze ktos pomylił adresy ??
Paula trzymam kciuki zeby mdłosci nie meczyly cie zbytnio i na pewno bedzie wszystko dobrzezobaczysz
moze wlasnie meliski sie napije.. bo wypilam troche kawy i mi nie dobrze. ;/
juz was nadrabiam bo musialam zdalnie sie polaczyc z przychodnia -
Pisellini wrote:No dobra...to ja mam jeszcze pytanie z mej zacnej głowy...
nie rozumiem stwierdzenie"wrażliwe piersi/sutki"
może mi ktoś rozjaśnić?
-
Nastepne beda body dla dzidziusia
Czekajaspoko luzik jesli to faktycznie ma nam na dobre wyjsc to sie zagapiaj
hehe
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Moj t to samo powiedzial: ciekawe co bedzie nastepne
i stwierdzil ze moze mam cichego wielbiciela
Nazwisko bylo moje, imie, dokladny adres i kartka napisana odrecznie z tymi danymi.
A widzialam wlasnie ze o te zele pisalyscie na fb. Ciekawe czy wszystkim wysla. ObyEweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
moja kocica dzis miala dzien dobroci dla wlascicieli .. nawet o 5 nas nie budzila tylko grzecznie u mnie spala wtulona
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wróciłam z zakupów
ledwo doszłam, dwie reklamówi i plecak... sporo ciężkich rzeczy
ale kupiłam sobie miskę, dwa koszyki, pieprzniczkę i solnickzę i cedzak do sałaty/makaronu itp
zadowolona jestem wielce
i podpaksi kupiłam, bo cholera chodzę po tym sklepie a tu czuję coś mi cieknie i tak cieplo mi się zrobiło, jak nic pomyślałam, że to jednak małpa wcześniej zawitała, a tu zonk...Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Paula tak czytam suwaczek przy Twoich wypowiedziach i tak sobie mysle że to aż nieprawdopodobne że z takiego 4 milimetrowego obecnie kropka powstanie takie male slodkie szczescie:)
He he. Ja tez nie moge w to uwiezycwogle to jest dla mnie takie niprawdopodobne...
poki co bardziej sie chyba boje niz tym wszystkim ciesze. Mam nadzieje ze juz niedugo bede sie cieszyc ta ciaza w pelni
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja wróciłam z zakupów
ledwo doszłam, dwie reklamówi i plecak... sporo ciężkich rzeczy
ale kupiłam sobie miskę, dwa koszyki, pieprzniczkę i solnickzę i cedzak do sałaty/makaronu itp
zadowolona jestem wielce
i podpaksi kupiłam, bo cholera chodzę po tym sklepie a tu czuję coś mi cieknie i tak cieplo mi się zrobiło, jak nic pomyślałam, że to jednak małpa wcześniej zawitała, a tu zonk...
Aaa Olgus ja tez uwielbiam kupowac rzeczy do domuchyba nawet bardziej niz ciuchy
I ksiazka mi dzis przyszla. Kupilam ta co polecalasCzarnula87 lubi tę wiadomość