SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DObrego masz tego szefa Ewelka :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    aaaaaa to od teściowej, przepis tajemnica, nawet ja nie znam :) ale są mEEEGA! Sampoczucie ok. Dziękuję. A u Ciebie?
    Ja ciągle szukam tego idealnego przepisu i nie mogę znaleźć :/ u mnie olewka na wszytko po co mam się stresować skoro to guzik daje. Będę się bzykać dla przyjemności chociaż mój Mężu coś bzika dostaje dzisiaj mi się w czasie seksu pyta czy dni płodne już mam zamiast robić swoje ;). A ja się wkurzyłam i mu mówię: baranie ty masz bzykać z przyjemności a nie się o głupizny teraz pytasz bo na końcu to Ty zablokujesz armię i na pewno guzik z tego wyjdzie ;) normalnie chłopy jak coś czasami dowalą. Nigdy nie zadaje takich głupich pytań w czasie seksu no ale dzisiaj to prawie się posikałam ze śmiechu :)

Ania_84, Eweloka84, Pisellini, Czarnula87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    DObrego masz tego szefa Ewelka :)
    no nie narzekam :) ma swoje dwie dziewuchy w sumie powiedział, ze on sie nie zna ale wkurw.. go to ze mam taki problem a on nie wie co mi powiedziec i jak mi pomóc :) wczoraj jak mnie odwoził to sie mnie pyta " to co do lasu jedziemy" hahaha wariat. Przynajmniej nie muszę sie stresowac ze jak bym zaszła to bedzie jakies "ale" bo na l4 pójde, komfort psychiczny chociaz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:46

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zastrzelcie mnie .. właczyło mi sie głupie myslenie.. ze moze cos dzieje sie nie tak.. i dlatego cykl sie przełuza.. nie wiem jakas jestem taka.. zestrachana .. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ja ciągle szukam tego idealnego przepisu i nie mogę znaleźć :/ u mnie olewka na wszytko po co mam się stresować skoro to guzik daje. Będę się bzykać dla przyjemności chociaż mój Mężu coś bzika dostaje dzisiaj mi się w czasie seksu pyta czy dni płodne już mam zamiast robić swoje ;). A ja się wkurzyłam i mu mówię: baranie ty masz bzykać z przyjemności a nie się o głupizny teraz pytasz bo na końcu to Ty zablokujesz armię i na pewno guzik z tego wyjdzie ;) normalnie chłopy jak coś czasami dowalą. Nigdy nie zadaje takich głupich pytań w czasie seksu no ale dzisiaj to prawie się posikałam ze śmiechu :)
    moj ma tak samo... to co dzis jest szanas na bejbika?? jak zobaczyl pozytywny owulacyjny w tym cyklu to kurde sory za wyrazenie ale wchodzil na mnie ..baranek jeden

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka hahaha no to sexik na wesoło :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:47

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    no nie narzekam :) ma swoje dwie dziewuchy w sumie powiedział, ze on sie nie zna ale wkurw.. go to ze mam taki problem a on nie wie co mi powiedziec i jak mi pomóc :) wczoraj jak mnie odwoził to sie mnie pyta " to co do lasu jedziemy" hahaha wariat. Przynajmniej nie muszę sie stresowac ze jak bym zaszła to bedzie jakies "ale" bo na l4 pójde, komfort psychiczny chociaz
    dokłądnie dobrze ze szef jest ludzki :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny zastrzelcie mnie .. właczyło mi sie głupie myslenie.. ze moze cos dzieje sie nie tak.. i dlatego cykl sie przełuza.. nie wiem jakas jestem taka.. zestrachana .. ;/
    nawet o takich głupotach nie mysl!!! Kobietooooo

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dokłądnie dobrze ze szef jest ludzki :)
    no dokładnie.. nie jedna "baba" nie jest taka

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To troche mnie pocieszylyscie:) mam nadzieje ze rzeczywiscie był to 15dc:)

Anka ja mysle ze wszystko ok i wyjdzie z tego zielona kropeczka:)

Trzem kolezanka na podstawie wykresu przepowiedzialam ciaze więć może teraz tez moje przepowiednie sie sprawdza:)

mi jeszcze tydzien do testowania i im blizej to tym bardziej czuje ze bedzie wielkie rozczarowanie ale zobaczymy

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka swietnego masz szefa :) zeby sam namawial na ciaze i na l4 hehe dobry jest :)

Ania bez takich mysli!! Jeszcze pare dni kochana wytrzymasz :) jesli Ci ciezko, to 12dpo idz na bete :) bo teraz masz 11 ńie?

Eweloka84, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nie wiem czy dzis jest 11dpo - bo wczesniej owu wyznaczało mi owulke na 28 dc czyliteraz byłby 9dpo .. takze juz sama nie wiem.. no nic i tak mi pozostaje czekac :) poczekam juz spokojnie chyba do niedzieli jak nie przyjdzie to bedzie albo 14dpo albo 12 wiec pojde wtedy na bete :)
    po porstu dziwnie sie czuje jestem strasznie zmeczona.. od kilku dni boli mnie tak jak brzuch w okolicach zoladka .. ale tak falowo i przy tym mnie wtedy mdli .. piersi mnie w sumie nie bola.. tylko sa wrazliwe na dotyk.. od czaus do czasu czuje takie rozciagania. jajniki w sumie tez prawie nie bola.. od czasu do czasu cos mnie zaciagnie ....na dodatek chodze ciagle jak bomba zegarowa z opoznionym zaplonem.. wczoraj sie poryczlaam ..bez powodu .. ehh
    Dobra dosc marudzenia :D

teraz kilka pozytywow :D

mam dzien wolny :D i trzeba sie odstresowac zrobie troche reklamy :D moze cos sie ruszy i zajme glowe :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem dziewczyny ale ja jestem straszna panikara ;/ to jest moj minus.. mojego bli glowa a ja juz sie boje ze cos mu sie dzieje .. teraz kilka dni bolala mnie lydka a ja juz sobie wymyslam ze moze jakis zakrzep..taki glupi charakter ..moze dlategoze zawsze chciala byc lekarze i ogladalam wszytskie szitalne seriale i dokumenty ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys taka nie bylam.. ale ostatanio sama zauwazylam ze przesadzam.. ciagle widze jakies czarne scenariusze ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha o jak bym widziała siebie a jeszcze dr google i wszystkie objawy wszystkich chorób o dziwo pasują do mnie :P

Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc moje Kochane... Nadrabiam i nadrobic nie moge :) jak bym chciala kazdej odp to bym caly list musiala pisac ;)
    Aneczko oczekiwańie jest trudne ale bardzo rozsadnie do tego podchodzisz...po co zrobic test za wczesnie i sie rozczarowac. Lepiej troszke poczekac i miec w miare pewnosc :) ja caly czas mocno trzymam kciuki i do gina pojdziesz z klezanka a potem ona z toba hahaha :) i bedziecie te wozki razem wozic :)

Asia jak milo cie poczytac :) i nie placz tylko :)

Ewelka w sumie wiesci dobre. A jesli nie teraz to w nastepnym cyklu jestes pewniakiem ;) odblokujes kolejke a potem hurtowo poleci :)

Ja mam dzis wolne...ale....
    Wczoraj tak sie okropnie czulam w pracy ze myslalam ze zejde :( mialam taki bol glowy ze szok. Do tego okropne mdlosci. Krecilo mi sie w glowie a w pewnym momencie az sie cala trzeslam i bylam bielutka. Na szczescie to juz pod koniec pracy. Z samochodu pod domek moj T juz mnie prowadzil :( nie spalam cala noc. Tab nie bralam bo sie boje nawet apapu.
    Wogole to sie zamienilam na dzis bo mam ta wizyte u poloznej a tu klops bo bylam taka slaba ze nie dalam rady wstac do pracy. Moj .t zglosil dzis w biurze ze sie zle czuje i niby powiedzieli ze ok ale troche sie wkurzyli ze nie zglosilismy zamiany, nosz kurde a kiedy ktos zglasza???!
    Tak wiec dopiero teraz na tyle doszlam do siebie zeby przejsc z sypialni do salonu i zrobic sobie herbate. Ale dalej mam karuzele w glowie :(

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Pisellini Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra...to ja mam jeszcze pytanie z mej zacnej głowy...

nie rozumiem stwierdzenie"wrażliwe piersi/sutki"

może mi ktoś rozjaśnić?

:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania...meliski może sobie zaparz...ja dziś sobie walnęła...a co!

może głupoty z głowy zniką... :P

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bidulko :* to lez i odpoczywaj zebys sobie nic nie zrobiła <3

Paula55 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze kochana bo nic nie jestem w stanie innego robic..

Ale powiem wam cos... :) jakis czas temu listonosz przyniosl mi paczke... Zdziwiona bylam bo nic nie zamawialam.
    Zagladam a tam taka pol kilowa odzywka do wlosow z loreala :) dziwne. Ale wzielam bo moj t powiedzial ze to moze jakis gratis. Byl bez rachunku, nie na podpis...

A dzis przynosi mi paczke bo t zamowil ksiazke ( ta co olgus polecilas) i druga taka duza... Mysle pewnie cos t zamowil i nie powiedzial. Wzielam. Otwieram a tu suszarka do paznokci taka jakiej kosmetyczki uzywaja do tipsow hahaha :)
    Czicie to??? ;)

Ania_84, Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ