X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DObrego masz tego szefa Ewelka :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    aaaaaa to od teściowej, przepis tajemnica, nawet ja nie znam :) ale są mEEEGA! Sampoczucie ok. Dziękuję. A u Ciebie?
    Ja ciągle szukam tego idealnego przepisu i nie mogę znaleźć :/ u mnie olewka na wszytko po co mam się stresować skoro to guzik daje. Będę się bzykać dla przyjemności chociaż mój Mężu coś bzika dostaje dzisiaj mi się w czasie seksu pyta czy dni płodne już mam zamiast robić swoje ;). A ja się wkurzyłam i mu mówię: baranie ty masz bzykać z przyjemności a nie się o głupizny teraz pytasz bo na końcu to Ty zablokujesz armię i na pewno guzik z tego wyjdzie ;) normalnie chłopy jak coś czasami dowalą. Nigdy nie zadaje takich głupich pytań w czasie seksu no ale dzisiaj to prawie się posikałam ze śmiechu :)

Ania_84, Eweloka84, Pisellini, Czarnula87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    DObrego masz tego szefa Ewelka :)
    no nie narzekam :) ma swoje dwie dziewuchy w sumie powiedział, ze on sie nie zna ale wkurw.. go to ze mam taki problem a on nie wie co mi powiedziec i jak mi pomóc :) wczoraj jak mnie odwoził to sie mnie pyta " to co do lasu jedziemy" hahaha wariat. Przynajmniej nie muszę sie stresowac ze jak bym zaszła to bedzie jakies "ale" bo na l4 pójde, komfort psychiczny chociaz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:46

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zastrzelcie mnie .. właczyło mi sie głupie myslenie.. ze moze cos dzieje sie nie tak.. i dlatego cykl sie przełuza.. nie wiem jakas jestem taka.. zestrachana .. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Ja ciągle szukam tego idealnego przepisu i nie mogę znaleźć :/ u mnie olewka na wszytko po co mam się stresować skoro to guzik daje. Będę się bzykać dla przyjemności chociaż mój Mężu coś bzika dostaje dzisiaj mi się w czasie seksu pyta czy dni płodne już mam zamiast robić swoje ;). A ja się wkurzyłam i mu mówię: baranie ty masz bzykać z przyjemności a nie się o głupizny teraz pytasz bo na końcu to Ty zablokujesz armię i na pewno guzik z tego wyjdzie ;) normalnie chłopy jak coś czasami dowalą. Nigdy nie zadaje takich głupich pytań w czasie seksu no ale dzisiaj to prawie się posikałam ze śmiechu :)
    moj ma tak samo... to co dzis jest szanas na bejbika?? jak zobaczyl pozytywny owulacyjny w tym cyklu to kurde sory za wyrazenie ale wchodzil na mnie ..baranek jeden

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka hahaha no to sexik na wesoło :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:47

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    no nie narzekam :) ma swoje dwie dziewuchy w sumie powiedział, ze on sie nie zna ale wkurw.. go to ze mam taki problem a on nie wie co mi powiedziec i jak mi pomóc :) wczoraj jak mnie odwoził to sie mnie pyta " to co do lasu jedziemy" hahaha wariat. Przynajmniej nie muszę sie stresowac ze jak bym zaszła to bedzie jakies "ale" bo na l4 pójde, komfort psychiczny chociaz
    dokłądnie dobrze ze szef jest ludzki :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziewczyny zastrzelcie mnie .. właczyło mi sie głupie myslenie.. ze moze cos dzieje sie nie tak.. i dlatego cykl sie przełuza.. nie wiem jakas jestem taka.. zestrachana .. ;/
    nawet o takich głupotach nie mysl!!! Kobietooooo

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    dokłądnie dobrze ze szef jest ludzki :)
    no dokładnie.. nie jedna "baba" nie jest taka

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To troche mnie pocieszylyscie:) mam nadzieje ze rzeczywiscie był to 15dc:)

Anka ja mysle ze wszystko ok i wyjdzie z tego zielona kropeczka:)

Trzem kolezanka na podstawie wykresu przepowiedzialam ciaze więć może teraz tez moje przepowiednie sie sprawdza:)

mi jeszcze tydzien do testowania i im blizej to tym bardziej czuje ze bedzie wielkie rozczarowanie ale zobaczymy

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka swietnego masz szefa :) zeby sam namawial na ciaze i na l4 hehe dobry jest :)

Ania bez takich mysli!! Jeszcze pare dni kochana wytrzymasz :) jesli Ci ciezko, to 12dpo idz na bete :) bo teraz masz 11 ńie?

Eweloka84, Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie nie wiem czy dzis jest 11dpo - bo wczesniej owu wyznaczało mi owulke na 28 dc czyliteraz byłby 9dpo .. takze juz sama nie wiem.. no nic i tak mi pozostaje czekac :) poczekam juz spokojnie chyba do niedzieli jak nie przyjdzie to bedzie albo 14dpo albo 12 wiec pojde wtedy na bete :)
    po porstu dziwnie sie czuje jestem strasznie zmeczona.. od kilku dni boli mnie tak jak brzuch w okolicach zoladka .. ale tak falowo i przy tym mnie wtedy mdli .. piersi mnie w sumie nie bola.. tylko sa wrazliwe na dotyk.. od czaus do czasu czuje takie rozciagania. jajniki w sumie tez prawie nie bola.. od czasu do czasu cos mnie zaciagnie ....na dodatek chodze ciagle jak bomba zegarowa z opoznionym zaplonem.. wczoraj sie poryczlaam ..bez powodu .. ehh
    Dobra dosc marudzenia :D

teraz kilka pozytywow :D

mam dzien wolny :D i trzeba sie odstresowac zrobie troche reklamy :D moze cos sie ruszy i zajme glowe :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem dziewczyny ale ja jestem straszna panikara ;/ to jest moj minus.. mojego bli glowa a ja juz sie boje ze cos mu sie dzieje .. teraz kilka dni bolala mnie lydka a ja juz sobie wymyslam ze moze jakis zakrzep..taki glupi charakter ..moze dlategoze zawsze chciala byc lekarze i ogladalam wszytskie szitalne seriale i dokumenty ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys taka nie bylam.. ale ostatanio sama zauwazylam ze przesadzam.. ciagle widze jakies czarne scenariusze ..

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha o jak bym widziała siebie a jeszcze dr google i wszystkie objawy wszystkich chorób o dziwo pasują do mnie :P

Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc moje Kochane... Nadrabiam i nadrobic nie moge :) jak bym chciala kazdej odp to bym caly list musiala pisac ;)
    Aneczko oczekiwańie jest trudne ale bardzo rozsadnie do tego podchodzisz...po co zrobic test za wczesnie i sie rozczarowac. Lepiej troszke poczekac i miec w miare pewnosc :) ja caly czas mocno trzymam kciuki i do gina pojdziesz z klezanka a potem ona z toba hahaha :) i bedziecie te wozki razem wozic :)

Asia jak milo cie poczytac :) i nie placz tylko :)

Ewelka w sumie wiesci dobre. A jesli nie teraz to w nastepnym cyklu jestes pewniakiem ;) odblokujes kolejke a potem hurtowo poleci :)

Ja mam dzis wolne...ale....
    Wczoraj tak sie okropnie czulam w pracy ze myslalam ze zejde :( mialam taki bol glowy ze szok. Do tego okropne mdlosci. Krecilo mi sie w glowie a w pewnym momencie az sie cala trzeslam i bylam bielutka. Na szczescie to juz pod koniec pracy. Z samochodu pod domek moj T juz mnie prowadzil :( nie spalam cala noc. Tab nie bralam bo sie boje nawet apapu.
    Wogole to sie zamienilam na dzis bo mam ta wizyte u poloznej a tu klops bo bylam taka slaba ze nie dalam rady wstac do pracy. Moj .t zglosil dzis w biurze ze sie zle czuje i niby powiedzieli ze ok ale troche sie wkurzyli ze nie zglosilismy zamiany, nosz kurde a kiedy ktos zglasza???!
    Tak wiec dopiero teraz na tyle doszlam do siebie zeby przejsc z sypialni do salonu i zrobic sobie herbate. Ale dalej mam karuzele w glowie :(

Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Pisellini Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra...to ja mam jeszcze pytanie z mej zacnej głowy...

nie rozumiem stwierdzenie"wrażliwe piersi/sutki"

może mi ktoś rozjaśnić?

:)

Ania_84 lubi tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania...meliski może sobie zaparz...ja dziś sobie walnęła...a co!

może głupoty z głowy zniką... :P

Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula bidulko :* to lez i odpoczywaj zebys sobie nic nie zrobiła <3

Paula55 lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze kochana bo nic nie jestem w stanie innego robic..

Ale powiem wam cos... :) jakis czas temu listonosz przyniosl mi paczke... Zdziwiona bylam bo nic nie zamawialam.
    Zagladam a tam taka pol kilowa odzywka do wlosow z loreala :) dziwne. Ale wzielam bo moj t powiedzial ze to moze jakis gratis. Byl bez rachunku, nie na podpis...

A dzis przynosi mi paczke bo t zamowil ksiazke ( ta co olgus polecilas) i druga taka duza... Mysle pewnie cos t zamowil i nie powiedzial. Wzielam. Otwieram a tu suszarka do paznokci taka jakiej kosmetyczki uzywaja do tipsow hahaha :)
    Czicie to??? ;)

Ania_84, Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ