Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynyki juz sie stawiam z kawka
mysle ze nie powinna za bardzo wpłynac na wyniki
trzymam kciuki zebys sie uspokoil i dowiedziala ze wszystko jest dobrze
dziewczynki nie wiem ja jakos nie licze na cud.. teraz katar sie pojawił bole miesni, i miesna szyi kolo ucha.. tak jak zaczynala sie poprzednina choroba.. do tego jeszcze mam teraz 37 wiec podejrzewam ze to chorobsko ;/
tempke a wykresie zaznaczylam ale nei wiemczy dobrze..rano o 3 w nocy obudzilam sie to mowie zmeirze jakbym juz miala nie usnac. a tam 36,86 poszlam siusiu i sie polozylam usnelam i o 5:30 36,92 rzysnelo mi sie a tam o 6:30 37,12 i juz calkiem oipiałam...teraz mierze pod pacha 37- wiec raczej to wina jakiegos choróbska ;/
Juz was nadrabiamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:02
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Daria ja mialm ciagleinfekche bedac w ciazy. Globulki uywalam i masc clotrimazolum. Ale jesli <3z mezem to i on musi sie smarowac i kilka ni spokoju bo on cie wtedy ciagle zaraza.
No ja mam tez od poczatku ciagle cospewnie tez przez luteine... Mam nadzieje, ze w sobote na wizycie bedzie wszystko dobrze.. Troche sie zaczynam martwic..
Z mezem nic z serduszkowania, narazie nie bylo mozliwosci :pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Kto mi jeszcze komentarza nie wystawił na allegro, przyznać się bez bicia?
I gdzie jest Guniaczek? -
Ruda27 wrote:No ja mam tez od poczatku ciagle cos
pewnie tez przez luteine... Mam nadzieje, ze w sobote na wizycie bedzie wszystko dobrze.. Troche sie zaczynam martwic..
Z mezem nic z serduszkowania, narazie nie bylo mozliwosci :p -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hej dziewczynyki juz sie stawiam z kawka
mysle ze nie powinna za bardzo wpłynac na wyniki
trzymam kciuki zebys sie uspokoil i dowiedziala ze wszystko jest dobrze
dziewczynki nie wiem ja jakos nie licze na cud.. teraz katar sie pojawił bole miesni, i miesna szyi kolo ucha.. tak jak zaczynala sie poprzednina choroba.. do tego jeszcze mam teraz 37 wiec podejrzewam ze to chorobsko ;/
tempke a wykresie zaznaczylam ale nei wiemczy dobrze..rano o 3 w nocy obudzilam sie to mowie zmeirze jakbym juz miala nie usnac. a tam 36,86 poszlam siusiu i sie polozylam usnelam i o 5:30 36,92 rzysnelo mi sie a tam o 6:30 37,12 i juz calkiem oipiałam...teraz mierze pod pacha 37- wiec raczej to wina jakiegos choróbska ;/
Juz was nadrabiam
Oj, oby Cię Aniu nic nie wzięło na dobre. Ja ostatnio też co chwila czuję jakby coś mnie rozkładało. Codziennie pije mleko z masłem i miodem, mężuś mi robi troskliwy -
Ania_84 wrote:własnie sie zatsanwiam co z domowych sporobow jest najlepsze..tylko blagam bez mleka
Nio to herbatka z sokiem malinowym i cytrynką, może być sok malinowy z lipą też jest dobry. Ja to żarłam czasem plasterki cytryny z miodemA na bólo gardła dobry jest podobno kisiel
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Inusia wrote:Nio to herbatka z sokiem malinowym i cytrynką, może być sok malinowy z lipą też jest dobry. Ja to żarłam czasem plasterki cytryny z miodem
A na bólo gardła dobry jest podobno kisiel
ale o kisiu nie slyszalam -
Eweloka84 wrote:Guniaczek w Warszawie jest
i już nie będzie zaglądać tu?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny