Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Ja jeszcze nie wystawiłam, przyznaję sie
Buuuu.... no to wystaw, bardzo proszę. :***
i zapraszam przy okazji do polubienia i promowania
https://www.facebook.com/GastrosalonAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kurcze laseczki bez sensu takie czytanie na szybko, żeby nikt nie zauważyl. Stresuje się....
Nic nie wiem co się dzieje u Was, nie nadążam... zaraz będę ryczećAnia_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Ruda27 wrote:Ewleinka szukalam pare stron wstecz gdzie napisalas cos o wizycie i nie znalazlam, napiszesz mi kochana na szybko jak poszlo! Jak z jajniczkami??
-
Saramago wrote:Kurcze laseczki bez sensu takie czytanie na szybko, żeby nikt nie zauważyl. Stresuje się....
Nic nie wiem co się dzieje u Was, nie nadążam... zaraz będę ryczeć -
nick nieaktualnySaramago wrote:Kurcze laseczki bez sensu takie czytanie na szybko, żeby nikt nie zauważyl. Stresuje się....
Nic nie wiem co się dzieje u Was, nie nadążam... zaraz będę ryczeć
Asiula tak zebys problemow w pracy nie miala... Nie prźejmuj sie kochana, jak cos bedziemy Ci streszczac co sie dziejeja tez czesto nie nadazam, bo dziewcyzny tu tak zasuwaja ze ja tylko na sek cos innego zrobie, wracam odswiezam a tam plus 3 strony hehe :p
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Kochana na prawym jajinku pęcherzyk urósł (był 19 mm) do 23 mm, na lewym( był 10) do 11, endo 11mm. Myśleliśmy, że juz cos pekło ale niestety nie i ide jutro znowu na monitoring..jak dalej nic to jeszcze w poniedziałek, dobrze by było żeby pekło bo może byc torbiel.. lipa troche, że na prawym taki duży bo tu jajowodu nie mam.. wiec czekamy dalej na rozwój sytuacji
Ojjto co sie dzieje z tym pecherzykiem na prawym jak nie ma jajowodu? Ja sie nie znam, przepraszam..
Oby jutro wyszlo, ze pekly.. A wy dzialajcie golabkiEweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ojjto co sie dzieje z tym pecherzykiem na prawym jak nie ma jajowodu? Ja sie nie znam, przepraszam..
Oby jutro wyszlo, ze pekly.. A wy dzialajcie golabki -
Ania_84 wrote:własnie sie zatsanwiam co z domowych sporobow jest najlepsze..tylko blagam bez mleka
Zaraz wywale kompa prze oknoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Potrzebuje Waszej pomocy. Powiedzcie prosze jak myslicie czy owulacja była u mnie w 15dc tak jak mi sie wydaje i jak wyznaczyło ovu czy w 17dc bo juz sama nie wiem:(
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jak do niedzieli nie przyjdzie to we wtorek uderzam do gina.. niech sprawdzi co i jak
własnie mi odpowiedzieli z fajnej pracy na stanowisko specjalisty ds analizwiec cos w moim kierunku
poki co kazali mi napisac na jakim poziomie posługuje sie Excelem
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
jak to moj kiero mi dziś powiedział, bo ledwo weszłam to mnie wziął na spytki, ze mam sie nie poddawać, zajsc w ciąże isc na l4 i pier..lić tą robote hahahaha bo to ważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:41
Ania_84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość