Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dorotka bo Ewelka blokuje :d 4 raz z rzedu stronkę okrągła rozbiła
akurat kolejny cykl będzie z właściwego jajniora to będzie pyk i już
EWELKA pozdrawiam Cię gorącoCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja się wkurzyłam jak on mnie olał na ostatniej wizycie, więc posłuchałam weroniki tutaj z ovu co to stosuje i kilka d ziewczyn po soi zaszło. Więc poszłam do apteki kupiłam, wzięłam i git
menoplant soy-a 40+ izoflawony sojowe - mam takie więc polecamd awkowanie tez mogę podać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Dziewczyny to zanim jajnik Eweli się namyśli w przyszłym miesiącu to może któraś by przejęła kolejkę w tym, żeby sprawnie szło:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Dziewczyny to zanim jajnik Eweli się namyśli w przyszłym miesiącu to może któraś by przejęła kolejkę w tym, żeby sprawnie szło:)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:bo to tabletki na menopauzę
tylko z soją trzeba uważać jak się ma regularne cykle bo może je rozpieprzyć w drobny makaż mnie ciekawość zżera bo oprócz lutki castagnusa i bromocornu przed ciążą nic nie brałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Dziewczyny to zanim jajnik Eweli się namyśli w przyszłym miesiącu to może któraś by przejęła kolejkę w tym, żeby sprawnie szło:)Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Mi nie chciał dać CLO a te izoflawony sojowe działają jak CLO tylko bardziej naturalnie i sa bez recepty
Ja jestem ciekawa co moja mi da bo nigdzie nie moge znależć co w takich przypadka jak mój sie bierze -
nick nieaktualny
-
Będę musiała lecieć bo Córcia się obudziła i wariuje a jak jej od razu nie uśpię to będzie mi świrować z dwie godzinki i znowu pośpimy do 10 czego bym nie chciała
dlatego dobranoc spokojnej nocki i do usłyszenia przy kawce
-
nick nieaktualny