Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela teraz żela dostanie to od razu odblokuje kolejkęCzarnula87 wrote:Dorotka bo Ewelka blokuje :d 4 raz z rzedu stronkę okrągła rozbiła

akurat kolejny cykl będzie z właściwego jajniora to będzie pyk i już 
EWELKA pozdrawiam Cię gorąco
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Menoplant kojarzy mi się z menopauzą może i ja to zastosuje w końcu mam FSH jak babka przy menopauzieCzarnula87 wrote:Ja się wkurzyłam jak on mnie olał na ostatniej wizycie, więc posłuchałam weroniki tutaj z ovu co to stosuje i kilka d ziewczyn po soi zaszło. Więc poszłam do apteki kupiłam, wzięłam i git

menoplant soy-a 40+ izoflawony sojowe - mam takie więc polecam
d awkowanie tez mogę podać 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Dziewczyny to zanim jajnik Eweli się namyśli w przyszłym miesiącu to może któraś by przejęła kolejkę w tym, żeby sprawnie szło:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Anka jest w kolejce i Olga wiec może one się namyślą i posuną kolejkęPaula_29 wrote:No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Dziewczyny to zanim jajnik Eweli się namyśli w przyszłym miesiącu to może któraś by przejęła kolejkę w tym, żeby sprawnie szło:)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
To ja chyba poczekam co moja ginka mi przepisze na moją "menopauzę"Czarnula87 wrote:bo to tabletki na menopauzę

tylko z soją trzeba uważać jak się ma regularne cykle bo może je rozpieprzyć w drobny mak
aż mnie ciekawość zżera bo oprócz lutki castagnusa i bromocornu przed ciążą nic nie brałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Ci powiem Paula że przed ciążą też miałam niższe ciśnienie czasami niższe niż Twoje że p[iguły pytały czy dobrze się czuje a w ciąży wzorowe książkowe i tak mi do dzisiaj zostało i właśnie wtedy głowa mi pękała gdy to ciśnienie szło mi w góre niby w normach a na mnie było podwyższonePaula_29 wrote:No tak czytałam Dorotka tylko,że ja mam dobre ciśnienie. Dziś mi położna mierzyła to 105/70 i tak zawsze, choć na mnie to i tak wysokie bo zwykle to 90/60 miałam
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ważne że Ci pomogłoCzarnula87 wrote:Mi nie chciał dać CLO a te izoflawony sojowe działają jak CLO tylko bardziej naturalnie i sa bez recepty

Ja jestem ciekawa co moja mi da bo nigdzie nie moge znależć co w takich przypadka jak mój sie bierze -
nick nieaktualny
-
Będę musiała lecieć bo Córcia się obudziła i wariuje a jak jej od razu nie uśpię to będzie mi świrować z dwie godzinki i znowu pośpimy do 10 czego bym nie chciała
dlatego dobranoc spokojnej nocki i do usłyszenia przy kawce
-
nick nieaktualny