Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorotucha wrote:Jak tam Olga ta twoja @ przyłazi czy nie ?
Po wczorajszym plamieniu na razie ani śladu. Najpeirw było takie leciutko brązowawe, potem zanikło, a potem było takie mocno śluzowate z domieszką krwi już. I też potem szybko przeszło.
Dzisiaj chyba ze 3 razy do wc latałam bo miałam wrażenie że to juz @ ale nie. Chyba franca czeka na swój termin do soboty -
Czarnula87 wrote:Po wczorajszym plamieniu na razie ani śladu. Najpeirw było takie leciutko brązowawe, potem zanikło, a potem było takie mocno śluzowate z domieszką krwi już. I też potem szybko przeszło.
Dzisiaj chyba ze 3 razy do wc latałam bo miałam wrażenie że to juz @ ale nie. Chyba franca czeka na swój termin do sobotyale póki się nie rozkręci to wszystko jest możliwe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio śmieciożerca jestem jak nigdy nawet na zupkę z paczki się skusiłam czego na kjilometr unikałam
a mam dobrą czekoladkę z alpen golda z całymi orzechami ale do barku mi się nie chce podejść...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja się nie nastawiam na to że to zagnieżdżenie. Mimo że sporo osób sugeruje że tak bo wczoraj plamineie dzisiaj spadek tempki.
Podejrzewam, że jutro ta tempka albo będzie nadal niska albo jeszcze spadnie w dół -
nick nieaktualnyDorotucha wrote:ja ostatnio śmieciożerca jestem jak nigdy nawet na zupkę z paczki się skusiłam czego na kjilometr unikałam
a mam dobrą czekoladkę z alpen golda z całymi orzechami ale do barku mi się nie chce podejść...
To nie idź bo ja nie mamzaraz se chyba kisiel pójdę w kubek zrobię ale tyłka z pod kołdry nie chce mi się ruszać
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Owulka to chyba dzieki tej soi co brałam. Ciekawa jestem co mój ginek powie na wizycie na to
musze kumpeli to podpowiedzieć bo od 4 lat się starają i guzik owulki ani widu ani słychu
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:A ja właśnie zjadłam lody, od kilku dni jem, mam straszną ochotę
A pisze z doskoku bo mi strasznie głowa napierdziela, nie wiem co jest grane ale to już 5 dzień z rzędu -
nick nieaktualnyDorotucha wrote:No słyszałam że przy PCOS soja jest bardzo pomocna już widze jego minę
musze kumpeli to podpowiedzieć bo od 4 lat się starają i guzik owulki ani widu ani słychu
Ja się wkurzyłam jak on mnie olał na ostatniej wizycie, więc posłuchałam weroniki tutaj z ovu co to stosuje i kilka d ziewczyn po soi zaszło. Więc poszłam do apteki kupiłam, wzięłam i git
menoplant soy-a 40+ izoflawony sojowe - mam takie więc polecamd awkowanie tez mogę podać